Chaos3X Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 CPU: Δεν ξέρω, πάντως είναι AMD (ξέρω σας φώτησα τώρα!) M/B: Gigabyte GA-M56S-S3 PSU: Thermaltake TR2-550 PP VGA: Ati Radeon 3850 HD Ram: Corsair 2x2Gb 800Mhz HDD: Seagate 500Gb Τελικά να δοκιμάσω και με άλλο τροφοδοτικό???
tilbellos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 αν εχεις μην περιμενεις, βαλτο να δουμε τι θα κανει
Chaos3X Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 αν εχεις μην περιμενεις, βαλτο να δουμε τι θα κανει Πρός το παρόν το έβαλα να κάνει πάλι εγκατάσταση τα windows. Μόλις ολοκληρωθεί θα επανέλθω. Αν συνεχίσει τα ίδια θα βάλω το άλλο PSU... Σ'ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σου πάντως!!! Ακύρωσα την εγκατάσταση και έβαλα το άλλο τροφοδοτικό. Τώρα κάνω νέα εγκατάσταση με το δεύτερο τροφ. πάνω. Για να δούμε τι θα δούμε... Πάντως πάλι συμπεριφέρεται το ίδιο αργά όπως συμπεριφερόταν και με το άλλο.....
tilbellos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 μήπως είδες κανενα φουσκωμένο πυκνωτη πανω στη μητρικη αριστερα απο το cpu;
Chaos3X Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Κανονικούς τους βλέπω... Βέβαια δεν έχω και την εμπειρία να καταλάβω αν έχουν υποστεί σημαντικό φούσκωμα αλλά κανονικοί μου φαίνονται... Τόση ώρα είναι στο βήμα expanding windows files και είναι μόνο στο 15%.
tilbellos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 θα καταλαβεις απ την εικονα που επισυναψα. αν ολοκληρωθει κατεβασε hwmonitor να δουμε θερμοκρασιες
Chaos3X Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 θα καταλαβεις απ την εικονα που επισυναψα. αν ολοκληρωθει κατεβασε hwmonitor να δουμε θερμοκρασιες Έυτυχώς όχι, δεν είναι σε τέτοια κατάσταση! Ok, θα επανέλθω. Τώρα βρίσκεται στο 45%...
tilbellos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 κατι αλλο, την ψυκτρα του επεξεργαστη την πειραξες καθολου; δηλαδη ξεκουμπωμα, κουμπωμα, αλλαγή παστας; μηπως δεν παταει καλα; αυτο που απο 42 βαθμους πήγε στους 51 χωρις να κανεις τιποτα δεν μ' αρεσε
rafail1994 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Καθάρισε το το κουτί σου και ποιο πολυ την ψήκτρα του επεξεργαστή και άλλαξε την πάστα . Ακόμη και εαν δεν είναι εκει το πρόβλημα πρέπει να γίνει και αυτό
Chaos3X Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μάγκες τζίφος! Όταν ολοκληρόθηκε η εγκατάσταση και έκανε reboot κόλλησε στο σημείο που κόλλαγε και πρίν, στο logo του starting windows... Την ψύχτρα δεν την έχω πειράξει κάθόλου. Τώρα θα επιχειρήσω να κάνω και αλλαγή της πάστας να δούμε τι θα δούμε... Υ.Γ: Εννοείται ότι το κουτί είναι πεντακάθαρο.
impel123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Αν αποκλεισουμε σκληρο/θερμοκρασιες/τροφοδοτικο τοτε αυτο που μενει είναι α) καμενη μητρικη (αν τα κολήματα δημιουργουνται στο ιδιο σημειο) β) καποια usb συσκευη προκαλει προβλημα. δεν ειναι και σπανιο.. βγαλε οτι usb συσκευη εχεις και ξαναδοκιμασε (δικαιολογει τα κοληματα αλλα οχι τα shut down) Αν το προβλημα ήταν οι θερμοκρασιες, κάποια στιγμη θα ειχες παρατηρησει οτι δεν θα ανοιγε για λιγο. Αν την στιγμη που σου εκανε stut-down και παταγεςα αμεσως power-on κάποια φορα θα συνεβαινε να μην ανοιγει για λιγο(μεχρι να κρυωσει) Παντως εμενα για σκληρος μου φαινεται. καθαρισε το με κανα πινελο να φυγουν οι σκονες. Και ολα αυτα αν υποθεσουμε οτι το δισκακι ειναι σωστα γραμμενο και το dvd writter λειτουργει σωστα. Οι προβληματικες μηνμες προκαλουν restart/halt αλλα οχι shutdown
Chaos3X Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Αν αποκλεισουμε σκληρο/θερμοκρασιες/τροφοδοτικο τοτε αυτο που μενει είναι α) καμενη μητρικη (αν τα κολήματα δημιουργουνται στο ιδιο σημειο) β) καποια usb συσκευη προκαλει προβλημα. δεν ειναι και σπανιο.. βγαλε οτι usb συσκευη εχεις και ξαναδοκιμασε (δικαιολογει τα κοληματα αλλα οχι τα shut down) Δεν έχω καμία USB συσκευή πάνω εκτός από το ποντίκι. Και πώς θα καταλάβω αν έχει καεί κάτι στην M/B??? Πρέπει να την βγάλω και να κοιτάξω από πίσω μία-μία τις διαδρομές της??? Αν διάβασες όλο το θέμα θα είδες ότι είχα επιχειρήσει να κάνω format και εγκατάσταση τον σκληρό σε άλλο μηχάνημα. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Όταν έβαλα τον σκληρό στο προβληματικό PC, μπήκε κανονικά στα windows αλλά μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι ο δίσκος στο drive A: θέλει διαμόρφωση. Το αστείο ήταν ότι ο δίσκος Α: αναφέρεται στο flopy και ούτε αυτό αλλά ούτε το άλλο PC είχαν flopy. Τέλος πάντων πάτησα να γίνει η διαμόρφωση και το PC έκανε reboot. Από εκείνο το σημείο κόλλαγε στο logo των windows στο σημείο που λέει starting windows. Και μετά μου εμφάνιζε μπλέ οθόνη και μου έγραφε το σήμα δεν υποστιρίζεται... Όλα αυτά τα ξανανέφερα για να σου πώ πως πιστεύω πως αφού δούλεψε μιά χαρά ο δίσκος στο άλλο σύστημα δεν πιστεύω να έχει κάποιο πρόβλημα. Πώς καθαρίζεις τον σκληρό με πινέλο??? Το δισκάκι είναι σωστά γραμμένο γιατι εκτός του ότι το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές, το χρησιμοποίησα και χθές για να κάνω την εγκατάσταση στο άλλο σύστημα που σου περιγράφω πιό πάνω... Υ.Γ: Το PC μου το φέρανε για να το φτιάξω. Δεν ξέρω πως συμπεριφερόταν πιο πρίν. Το μόνο που μου έλεγε το παιδί είναι ότι σβήνει από μόνο του...
impel123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχω καμία USB συσκευή πάνω εκτός από το ποντίκι. Και πώς θα καταλάβω αν έχει καεί κάτι στην M/B??? Πρέπει να την βγάλω και να κοιτάξω από πίσω μία-μία τις διαδρομές της??? Ε δεν μπορεις να το καταλαβεις..πρεπει να αποκλεισεις ολα τα αλλα. Μονο οι πυκνωτες στο δειχνουν. το ποντικι δοκιμασες να το βγαλεις? Ο σκληρος εχει κουμπωθει καλα? εχει κανα jumber πανω μηπως? Κατι τετοιο με κοληματα ειχε τυχει στον αδελφο μου, και αυτο που εφταιγε ηταν οτι ειχε ξεκολησει ενα πινακι απο την μητρικη στην οποια κουμπωνε η cpu(ειχε intel). Στα amd τα pins ειναι στην cpu. τσεκαρετα καλου-κακου
Chaos3X Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ε δεν μπορεις να το καταλαβεις..πρεπει να αποκλεισεις ολα τα αλλα. Μονο οι πυκνωτες στο δειχνουν. το ποντικι δοκιμασες να το βγαλεις? Ο σκληρος εχει κουμπωθει καλα? εχει κανα jumber πανω μηπως? Κατι τετοιο με κοληματα ειχε τυχει στον αδελφο μου, και αυτο που εφταιγε ηταν οτι ειχε ξεκολησει ενα πινακι απο την μητρικη στην οποια κουμπωνε η cpu(ειχε intel). Στα amd τα pins ειναι στην cpu. τσεκαρετα καλου-κακου Οι πυκνωτές δείχνουν οκ. Όχι, το ποντίκι δεν έχω προσπαθήσει να το βγάλω αλλά μου φαίνεται πολύ ακραίο να προκαλεί αυτό το πρόβλημα (+ το ποντίκι του φίλου). Ο σκληρός είναι SataII και δεν έχει jumperάκια. Τώρα δοκιμάζω να αλλάξω την πάστα, θα δώ σε τι κατάσταση βρίσκονται τα pins... Τελικά η CPU είναι AMD Athlon 64 x 2! Έβγαλα την ψύχτρα, καθάρισα την πάστα που είχε στη CPU και στο Cooler και έβαλα καινούρια. Κούμπωσα τον επεξεργαστη και την ψύχτρα πάλι και ανοιξα το PC. Δεν δίνει σήμα στην οθόνη!!! Τίποτα! Ενώ το PC δουλεύει (ανεμιστήρες κ.λ.π.) η οθόνη είναι νεκρή! Δεν έκανα τίποτα διαφορετικό και δεν παρέλειψα τίποτα! Κούμπωσα και ξεκούμπωσα και τις μνήμες εναλλάσοντάς τες μήπως άλλαζε τίποτα αλλά τζίφος! Τώρα τι κάνουμε ρε παιδια??? Θα το σπάσω στο τέλος!
tilbellos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 βγαλε παλι το cpu βαλτο μια μπροστα, κλειστο, βγαλε το ρευμα, πατα μια το κουμπι power on να φυγει η ταση και βαλε παλι τον cpu πανω. κι ο θεος βοηθος Αμα δε σε θελει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.