Προς το περιεχόμενο

PDF κινεζικα!

Hlapatsas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω το εξής πρόβλημα.Έχω κατεβάσει ένα pdf και όταν δοκιμάζω να κάνω αντιγραφή κάποιο κομμάτι του κειμένου μέσα από αυτό στο word μου εμφανίζονται άλλα αντί άλλων!Να κάπως έτσι <<Γηεξεύλεζε παξακέηξωλ ζύγθιηζεο κεηαμύ δηθηύωλ θηλεηήο>> Η γλώσσα του pdf είναι ελληνική να σημειώσω.

Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

και μετα εσυ κανεις μετατροπη PDF to Word ;

Ρε Δημήτρη αφού γράφει ο άνθρωπος οτι ανοίγει ένα pdf που περιέχει ελληνικά, τα βλέπει κανονικά, αλλά αν αντιγράψει κάποιο κείμενο στο word του βγαίνουν κινέζικα. Τι του λες για το πως εμφανίζεται και αν κάνει μετατροπή;

@Xlapatsa

Κάποια pdf ειναι φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο που η απεικόνιση κειμένου δεν είναι απλό κείμενο όπως νομίζουμε. Ο καλύτερος τρόπος να πάρεις το κείμενο που θες ειναι με κάποιο πρόγραμμα OCR που υποστηρίζει ελληνικά.

Πριν το κάνεις αυτό δοκίμασε τα τρια παρακάτω κόλπα:

1.  
  2. Φρόντισε ΠΡΙΝ την αντιγραφή και την επικόλληση να εχεις γυρισμένα στα ελληνικά ΚΑΙ στα δυο προγράμματα (pdf και word/notepad)
  3. Δοκίμασε να αντιγράψεις το κείμενο σε Notepad
  4. Δοκίμασε να κάνεις την αντιγραφη σε υπολογιστή που σίγουρα δεν έχει πρόβλημα με τα ελληνικά

Δημοσ.

Το πρώτο που λες το δοκίμασα και τίποτα.

Μάλλον με OCR πρόγραμμα το βλέπω...

Δοκίμασα και σε Ubuntu και Win7 και τα ίδια.

Αν και στα δυο λειτουργικά σου κάνει το ίδιο και δεν δουλευουν τα δυο πρώτα κόλπα που σου έγραψα, η μόνη λύση ειναι OCR.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...