Προς το περιεχόμενο

Επεξεργαστής για νέο Pc (Core-i3 2100 or Core-i5)

tziminhio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να φτιάξω έναν υπολογιστή απ'την αρχή.Το θέμα μου είναι να βάλω τον intel core-i3 2100 ή ton core-i5?Το θέμα είναι ότι δεν λιώνω στα παιχνίδια ούτε παίζω και πολύ βαριά (pro,need for speed). Απλά το θέλω για μια γενικόετρη χρήση και θέλω να μου κρατήσει το pc.Έχουν τεράστια διαφορά ή την διαφορά την βλέπω μόνο στα παιχνίδια. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Κατι σε amd 955 γιατι το αποκλείουμε!! Τετραπύρηνος δυνατος και σε ασυναγώνιστη τιμή!! ;)

Εκτός και αν υπαρχει χρήμα για τον i5 2500K οποτε και πάω πασο!!

Δημοσ.

Κατι σε amd 955 γιατι το αποκλείουμε!! Τετραπύρηνος δυνατος και σε ασυναγώνιστη τιμή!! ;)

Εκτός και αν υπαρχει χρήμα για τον i5 2500K οποτε και πάω πασο!!

Δεν υπάρχει χρήμα γι αυτο ρωτάω. Η διαφορά ανάμεσά τους είναι μεγάλη;

Δημοσ.

i5.

Η διαφορά είναι αρκετή αλλα δεν ξέρω αν θα είναι αισθητή σε σένα αφου το θες για πιο γενική χρήση. Πάντως το "θέλω να μου κρατήσει το pc.." μας οδηγεί στο οτι καλύτερα θα είναι να βάλεις τον ι5 και οτι τα +80ευρώ αξίζουν.

Όντως πάντως μπορείς να δεις και σε amd αντίστοιχους 4πύρηνους που είναι πιο οικονομικοί.

Δημοσ.

i5.

Η διαφορά είναι αρκετή αλλα δεν ξέρω αν θα είναι αισθητή σε σένα αφου το θες για πιο γενική χρήση. Πάντως το "θέλω να μου κρατήσει το pc.." μας οδηγεί στο οτι καλύτερα θα είναι να βάλεις τον ι5 και οτι τα +80ευρώ αξίζουν.

Όντως πάντως μπορείς να δεις και σε amd αντίστοιχους 4πύρηνους που είναι πιο οικονομικοί.

Αξίζουν οι AMD?

Δημοσ.

Ο 955 ειναι παρα πολυ οικονομικος για αυτο που προσφερει και επειδη οπως λες χρημα δεν υπαρχει εγω αυτον σου προτεινω, του κανεις και λιγο overclock και εισαι μια χαρα νομιζω.

Δημοσ.

Ότι και να πάρεις να πάρεις κάτι που να είναι με την τεχνολογία Sandy Bridge.

Ε,ναι.αφου οι Amd ειναι αναξιοπιστοι και καίγονται ευκολα.ασε που δεν εχουν επιδοσεις.

Δημοσ.

Ε,ναι.αφοθ οι Amd ειναι αναξιπιστοι και καιγοντε ευκολα.ασε που δεν εχουν επιδοσεις.

μην τον δουλεύεις χοντρά ρε! κάποιος που δεν ξέρει θα το πιστέψει!!

Δημοσ.

Αν έφτιαχνα τώρα PC, στα λεφτά αυτά θα έπαιρνα έναν 6πύρηνο σίγουρα.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-II-X6-1090T-sAM3-3-2-GHz-6MB-L3-HDT90ZFBGRBOX.htm

Αν μπορείς να κάνεις λίγο υπομονή (που δεν το προτείνω συχνά), κάνε... Έρχονται οι Bulldozer.

Δημοσ.

Ε,ναι.αφου οι Amd ειναι αναξιοπιστοι και καίγονται ευκολα.ασε που δεν εχουν επιδοσεις.

A good troll is a good troll...

Μιλούσα μεταξύ i3 και i5.Το αν θέλει να πάρει amd είναι καθαρά προσωπική επιλογή του καθενός και θα χαλάσουμε το thread χωρίς λόγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...