makis_kom Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα, μπορείτε να μου προτίνετε κάποια προγράμματα ανάγνωσης e-book σε μορφή pdf τα οποία θα έχουν και κάποιες έξτρα ρυθμίσεις που θα βοηθάνε στο διάβασμα από την οθόνη του υπολογιστή πχ. Ρύθμιση background. Στο Acrobat Reader δεν έχω βρει τέτοιες ρυμίσεις.
isay Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα, μπορείτε να μου προτίνετε κάποια προγράμματα ανάγνωσης e-book σε μορφή pdf τα οποία θα έχουν και κάποιες έξτρα ρυθμίσεις που θα βοηθάνε στο διάβασμα από την οθόνη του υπολογιστή πχ. Ρύθμιση background. Στο Acrobat Reader δεν έχω βρει τέτοιες ρυμίσεις. Τι εννοείς ρύθμιση background; Χρώμα; Τι εννοείς εξτρα ρυθμίσεις που θα βοηθάνε στο διάβασμα;
partblah1990 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 το foxit phantom έχει κάτι τέτοια που θες....
makis_kom Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Γνωρίζουμε όλοι πως η ανάγνωση ενός e-book από τον υπολογιστή είναι μία κουράστική υπόθεση για τα μάτια, ιδίως όταν πρόκειται για ένα βιβλίο με πολλές σελίδες. Η απορία είναι, αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που με βάση τα παραπάνω έχει φτιαχτεί για να κάνει την ζωή των ματιών μας πιο εύκολη... Να το έχουν φτιάξει για αυτή την δουλειά. Είχα δει κάτι προγραμματακια σε Android αλλά μου διαφεύγουν οι ονομασίες τους.
cecond Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μήπως ξέρει κάποιος κανένα τέτοιο πρόγραμμα, για να μην κουράζονται τα μάτια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα