Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου κινητού.(<=250€)

stavregos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το galaxy s σε stock κατασταση παραειναι αργο.θελει αρκετο περιαγμα το κινητο για να γινει γρηγορο και να μην λαγκαρει.επειδη εχεις επιδοτηση cosmote πας πλαισιο και αν εχει ακομη το nexus με 299 το παρνεις με κλειστα ματια.το καλυτερο μονοπυρηνο που υπαρχει αυτη τη στιγμη.το optimus black δεν τα αξιζει τα λεφτα του απο τη στιγμη που εχει ιδια λεφτα με το nexus s μαλλον ειναι ακριβοτερο απο το nexus και τσιπακι γραφικων 530 αντι για 540 που φοραει το nexus.επισης πολυ αδυναμο το φλας το optimus black καμια σχεση με τις φωτογραφιες που βγαζει βραδυ το nexus.στο προτεινω ανεπιφυλακτα οσοι το εχουν παρει απλα εχουν κολησει με την κινηταρα.ταχυτατο

Δημοσ.

μια χαρα ισχυουν απο προσωπικη εμπειρια που ειχα.οπως εσυ λες δεν ισχυουν εγω σου λεω οτι ισχυουν 100% μιας και εχω δουλεψει αρκετα και το galaxy s και το black γιατι τα εχουν φιλοι μου.

Δημοσ.

Τελικά δεν κατέληξα σε κανένα από τα παραπάνω. :mrgreen: Λόγω τιμής και διαθεσιμότητας πήρα το Sony Ericsson Xperia Ray.Δεν ξέρω κατά πόσω η επιλογή μου είναι καλή.Ο χρόνος θα το δείξει.

@salonikios_27 Πλαίσιο δυστυχώς δεν μπορούσα να πάω.

Σας ευχαριστώ πάντως όλους για την όλη βοήθεια.

Δημοσ.

Τελικά δεν κατέληξα σε κανένα από τα παραπάνω. :mrgreen: Λόγω τιμής και διαθεσιμότητας πήρα το Sony Ericsson Xperia Ray.Δεν ξέρω κατά πόσω η επιλογή μου είναι καλή.Ο χρόνος θα το δείξει.

Σας ευχαριστώ πάντως όλους για την όλη βοήθεια.

Καλοδούλευτο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...