stavregos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα νέο κινητό,το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 250 ευρώ(ίσως και λιγάκι παραπάνω). Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση απλά ψάχνω ένα αξιόλογο κινητό.
onasdiss Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος. Αμα θες ενα smartphone με γύρω στα 250-300 Ε έχεις αρκετουτσικες επιλογες. Αμα απˊτην άλλην θες ενα τηλέφωνο άπλα να καλείς και να σε καλούν, τότε με πολύ λιγότερα λεφτά μπορείς να βρεις κατι το αξιόλογο.
stavregos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι συγγνώμη για smartphone ήθελα να πω.
orlox Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 προσανατολιζεσαι καπου? Σ αρεσει να σκαλιζεις?
stavregos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο προσανατολισμό.Ναι μ'αρέσει να σκαλίζω(αλλά δεν χρειάζεται να θεωρηθεί και προυπόθεση αυτό)
nikoskon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Για maximum 250€ αυτή τη στιγμή είναι σε προσφορά το Galaxy S. Το μοναδικό μειονέκτημα του είναι η έλλειψη φλας στην κάμερα. Όχι πως αν είχε θα σε έσωνε, αλλά κάποια άλλα ακριβότερα έχουν φλας στην κάμερα(αλλά υστερούν σε άλλα βέβαια). Επομένως Galaxy S δαγκωτό εκτός και αν αποφασίσεις να υπερβείς κάπως το budget σου. Για να δεις συνοπτικά κάποια συγκριτικά στοιχεία του Galaxy S, κάνε κλικ στην φωτό της υπογραφής μου. Για να έχεις μια εικόνα, οι επιλογές σου αν ανέβεις στα 300€ είναι το LG Optimus Black P970. Το οποίο έχει το φλας στην κάμερα αλλά και κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις από το Galaxy S (οθόνη,SAR.BT,internal memory οι βασικές διαφορές στις οποίες υστερεί). Ουσιαστικά το Optimus Black είναι ό,τι πιο κοντά στο Galaxy S με φλας κάμερας. Βέβαια προσωπικά θα έπαιρνα το Galaxy S ειδικά τώρα που αντί για 400€ έχει 250€.
stavregos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Το μόνο κακό για το Galaxy S είναι ότι το κινητό θα το πάρω από Cosmote με επιδότηση οπότε δεν θα μπορώ να έχω αυτή την τιμή(λογικά)(http://oteshop.ote.gr/storefront/-/-/samsung-galaxy-s-i9000-black-mls-destinator-android/prodmobai11519589.html) Αλλά θα ρωτήσω και στο κατάστημα για την τιμή του για σιγουριά.
nikoskon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Το μόνο κακό για το Galaxy S είναι ότι το κινητό θα το πάρω από Cosmote με επιδότηση οπότε δεν θα μπορώ να έχω αυτή την τιμή(λογικά)(http://oteshop.ote.g...ai11519589.html) Αλλά θα ρωτήσω και στο κατάστημα για την τιμή του για σιγουριά. Στα Saturn έχει Cosmote dealers, αν κάπου στο λινκ που σου παρέθεσα αναφέρουν πως υπάρχει ένα online κατάστημα που υλοποιεί επιδοτήσεις Cosmote μόνο, με τις τιμές του καταστήματος. Ψάξε το λίγο καλύτερα.
stavregos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστυχώς no Saturn στην περιοχή μου οπότε οι επιλογές μου περιορίζονται.
nikoskon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστυχώς no Saturn στην περιοχή μου οπότε οι επιλογές μου περιορίζονται. Κρίμα... ψάξε το πάντως καλύτερα...
stavregos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Κάποιες άλλες προτάσεις στα 250 περίπου?? To Ace της Samsung αξίζει?
nikoskon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Κάποιες άλλες προτάσεις στα 250 περίπου?? To Ace της Samsung αξίζει? Στα χρήματα αυτά, από Cosmote το μόνο που αξίζει είναι το καινούριο Sony Ericsson Xperia Mini Pro(αν θες βιντεοκλήσεις και full qwerty πληκτρολόγιο) και το Xperia Mini (χωρίς βιντεοκλήσεις,χωρίς full qwerty keyboard). 300€ το Mini Pro 270€ το Mini Προσωπική επιλογή το Mini Pro. Πύ ραυ λος τσέπης! Και δεν του λείπει τί πο τα! (Μόνο μείον η μικρότερη ανάλυση οθόνης που δεν θα σου δημιουργήσει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα! ) edit: Απλά το τραγικό είναι πως το Mini Pro το βρίσκεις στα 240€ από κατάστημα online. Τέσπα...
stavregos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έιναι μικρη η οθόνη του mini??
nikoskon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έιναι μικρη η οθόνη του mini?? Καθόλου.Είναι 3 ίντσες και δουλεύεται άνετα με το ένα χέρι/δάκτυλο. Μέχρι και 3.5 ίντσες μπορείς να πεις πως άνετα χειρίζεσαι ένα κινητό με το ένα χέρι. Στις 4 ίντσες αρχίζουν σιγά σιγά τα ζόρια. Αλλά ό,τι και να λέμε, πήγαινε να τα δεις από κοντά.
stavregos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 A ok νόμιζα πως είχε μικρότερη.Τώρα έχω το LG arena και έχει και αυτό 3αρα οθόνη και είμαι οκ.αν και δεν θα με χαλούσε λιγάκι μεγαλύτερη. To Ace της Samsung αξίζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.