Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μητρικη;

Tracer27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως δεν ηξερα που ακριβως να το ποσταρω,οποτε το βαζω εδω και βλεπουμε....

Εχω το συστηματακι της υπογραφης μου,το οποιο δυστυχως κανει νερα....ολα αρχισαν οταν με αφησε το τροφοδοτικο και αναγκαστηκα να το αλλαξω με ενα 500W.ως εδω ολα καλα...ωστοσο ειχα παρατηρησει πολυ υψηλες θερμοκρασιες στην καρτα γραφικων,δλδ σε επιπεδα 90 βαθμων σε κατασταση ''ηρεμιας''.Αποτελεσμα αυτου,ετσι πιστευα, ηταν ο υπολογιστης να ανοιγει κανονικα ομως να μην εχω καθολου εικονα,καθολου ομως.μπορουσα διαισθητικα και εμπερικα να ανοιγω π.χ browser η media player αλλα ως εκει...υπηρχε η πιθανοτητα σε καποια στιγμη να αποκτησω εικονα και να χρησιμοποιω κανονικα τον υπολογιστη.τις τελευταιες μερες δε συνεβαινε ουτε αυτο οποτε αντικατεστησα την καρτα γραφικων με την gtx550 αλλα παλι η ιδια ιστορια....και βρισκομαι σε αδιεξοδο:( οποιαδηποτε ιδεα ευπροσδεκτη!!

android.png

Δημοσ.

1ον σβήσε στα (s)vista

2ον ποιο τροφοδοτικό έχεις ;

3ον έχει το κουτί καλό air flow ? , έχεις τουλάχιστον 2 ανεμιστήρες εντός του ?

4ον άσε τον επεξεργαστή στη κανονική συχνότητά του

5ον ελπίζω κι εύχομαι το λειτουργικό να ΜΗΝ είναι στον green σκληρό :shifty:

Δημοσ.

Αποτι καταλαβα το συστημα μπαινει στα windows αλλα δεν έχεις εικονα!!

Τον onboard καρτα γραφικών την έχεις απενεργοποιήσει απο το Bios??

Αν όχι για συνδεσε την οθονη στην ενσωματωμένη καρτα να δουμε αν ως διαμαγείας εμφανιστει εικόνα!!

Δημοσ.

δεν δοκιμάζεις να μπουτάρεις με live cd τον ubuntu :mrgreen:

που ξέρεις μπορεί και να λυθεί το πρόβλημα σου

Επίσης τσέκαρες να δεις αν η οθόνη λειτουργεί σε άλλο πισι;

Είναι στο σταντμπάι μοντ ή δεν λειτουργεί καθόλου;

Αν πάλι δεν θες να βάλεις Λίνουξ δοκίμασε τα 7.

Έχει δίκιο ο φίλος που σου είπε να τα σβήσεις τα vista SVISTA :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Παιδια μολις δοκιμασα την οθονη στο pc ενος φιλου και διαπιστωσα οτι δεν λειτουργεί δυστυχώς.....οποτε επειδή δεν ειμαι σχετικος απο οθονες, αν εχετε καποια προταση :):):)

p.s τελικά ορισμένες φορες πρεπει να τσεκάρεις και τα προφανή!!

Δημοσ.

Παιδια μολις δοκιμασα την οθονη στο pc ενος φιλου και διαπιστωσα οτι δεν λειτουργεί δυστυχώς.....οποτε επειδή δεν ειμαι σχετικος απο οθονες, αν εχετε καποια προταση :):):)

p.s τελικά ορισμένες φορες πρεπει να τσεκάρεις και τα προφανή!!

Κάνε και το ανάποδο .. δοκίμασε την οθόνη του στο δικό σου υπολογιστή για να είσαι 100000% σίγουρος

+10000 στην u2311h ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...