Dionpetrucci Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα!!! Είχα ακούσει οτι θα έβγαινε μέχρι τις 15 το official gingerbread update για optimus 2x, αλλά τίποτα και πάλι..Έχει κανείς κανένα νέο περι του θέματος???
orlox Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ειχε ακουστη αυτη η ημερομηνια τωρα λενε για οκτωβρη. Αν δεν χρησιμοποιεις στερεοφωνικο bluetooth και ραδιοφωνο σου προτινω να βαλεις cyanogenmod που ειναι 2.3.5. Θα νομιζεις οτι σου εκαναν το κινητο πυραυλο
Dionpetrucci Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορω να χω ενα link για το εν λογω mod?καθως επισης εαν γινεται λεπτομερεις οδηγιες πως θα το περασω μετα το root γιατι ακομα ειμαι unrooted??και μια ερωτηση: πρεπει να κανω hard reset η τιποτα???
orlox Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Εδώ έχει ότι πληροφορίες χρειάζεσαιHttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1058254Για να κάνεις root εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682Χρειάζεται data reset dalvic reset και cache reset.Για να μην χάσεις τα δεδομένα σου κάνε back up με το titanium back up.θα το βρεις στο μάρκετ.Έχε υπόψιν σου ακόμα ότι δεν έχει μέσα τις εφαρμογές της lg. Αν κάτι πάει στραβά μην ανησυχήσεις θα έχεις το nandroid backup και αν κάτι πάει ακόμα πιο στραβά έχουμε nvflash για επιστροφή σε εργοστασιακή μορφή. Που δεν θα πάρτι απλά σε καθησυχάζω.
Dionpetrucci Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορείς να μου linkάρεις ακριβώς ποια έκδοση CM πρέπει να κατεβάσω (το download link απευθείας εννοώ) γιατί μου χει βγάλει 300 nightly και δε ξέρω τι παίζει :/ Και κάτι ακόμα...χρειάζεται εξωτερική sdcard?? Γιατί την έχω παραγγείλει αλλά δεν την έχω ακόμα, να περιμένω να έρθει ή να προχωρίσω με την εσωτερική του κινητού?Πώς κάνω τα reset που προανέφερες?? Το nandroid είναι app απο το market??
orlox Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Το τελευταιο κατεβαζεις νομιζω οτι ειναι το 127 τωρα. Δεν ειμαι σιγουρος αν θες εξωτερικη sd γιατι εγω ειχα παντα. Νομιζω πως ναι ομως γιατι σου κανει mount την εξωτερικη στο /sdcard και την εσωτερικη στο /mmc. Tα reset ειναι επιλογες στο μενου του application clockworkmod. Το κατεβαζεις απο το μαρκετ αφου το εχεις κανει root το κινητο σου. Αυτο σου περναει ενα "recovery". Πρεπει να το ψαξεις λιγο. Διαβασε αυτο εδω και ολες σου οι αποριες θα λυθουν. Αν δεν σου λυθουν εδω μαστε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529
Dionpetrucci Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξει, είμαι rooted με 2-3 εφαρμογές και ήδη πάει λίγο καλύτερα το κινητό. Παρ όλα αυτά, όντως πρέπει να περιμένω για την εξωτερική sd. Το rom αυτό (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3607380#post3607380) είναι πιο ευέλικτο απο το cm άμα κάνω 2-3 freeze κάποια απο τα stock apps,2-3 ρυθμίσεις με το setCPU ή το cm έχει υποστεί παραπάνω "πείραγμα" για καλύτερη-ταχύτερη απόδοση(και διάρκεια μπαταρίας)? Γιατί σκέφτομαι οτι ίσως έχω ανεπιθήμιτα προβλήματα με το οποιοδίποτε custom rom, σε αντίθεση με το stock. Συγγνώμη για τις συνεχείς και πιθανών χαζές ερωτήσεις αλλά είμαι κάπως ξένος με την νεα τεχνολογία και τα forums. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου για άλλη μια φορά!!!
orlox Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Νομίζω ότι την καλύτερη διάρκεια μπαταρίας την έχει η στοκ 10 d με 725 baseband. Ενώ η cyanogen ακολουθεί από κοντά. Τα προβλήματα της όπως σου είπα και πιο πάνω είναι ότι δεν έχει στερεοφωνικό bluetooth και ραδιόφωνο ενώ είναι πολύ πιο γρήγορη από στοκ.Για να κάνεις ρυθμίσεις με το set cpu πρέπει να έχεις και custom kernel. Δεν αρκεί μόνο το root.Στο κάτω κάτω δοκιμάζεις ότι θες και αν δεν σου αρέσει επιστρέφεις σε στοκ με το backup του clockwork.
Dionpetrucci Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Καλως,θα τις δοκιμασω και τις 2 οταν μου ερθει η sd. σε ευχαριστω και παλι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.