Προς το περιεχόμενο

Απο συνδεση σε καρτα ερωτησεις

CROM271

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφασιαα να μετατρεψω τις 3 συνδεσεις που εχω (οικογενειακο πακετο)σε καρτα. Ειμαι στη WIND αυτη τη στιγμη και σκεφτομαι να παω cosmote.

Γινεται αυτο? Να κανω φορητοτητα δηλαδη αλλα απο συνδεση και να παω σε καρτα? Η μεταφορα γινεται αμεσα ή για καποιες μερες δεν θα εχω κινητο? Το ενα κινητο ειναι της δουλειας και δεν θελω να μεινω χωρις τηλεφωνο για καμποσες μερες...

Μηπως ειναι καλυτερα να μετατρεψω πρωτα την συνδεση WIND σε καρτα WIND και μετα να παω cosmote?

Δημοσ.

Πας σε ένα κατάστημα kosmote και τους λες τι θέλεις. υπάρχει και τηλέφωνο γι αυτή τη δουλειά αλλά καλύτερα πήγαινε στο κατάστημα.

θα σου πούνε σε πόσες μέρες θα γίνει η αλλαγή. νομίζω το έχουν συντομεύσει τώρα.

χωρίς τηλέφωνο δε θα μείνεις.

στη χειρότερη καμιά ώρα (και αν..)

θα σου στείλουν μήνυμα στο κινητό σου για το πότε θα γίνει η αλλαγή. με το που βλέπεις ότι χάνεται το Logo της wind από τη συσκευή, βάζεις την κάρτα sim της κοσμοτέ και είσαι οκ.

Δημοσ.

Αποφασιαα να μετατρεψω τις 3 συνδεσεις που εχω (οικογενειακο πακετο)σε καρτα. Ειμαι στη WIND αυτη τη στιγμη και σκεφτομαι να παω cosmote.

Γινεται αυτο? Να κανω φορητοτητα δηλαδη αλλα απο συνδεση και να παω σε καρτα? Η μεταφορα γινεται αμεσα ή για καποιες μερες δεν θα εχω κινητο? Το ενα κινητο ειναι της δουλειας και δεν θελω να μεινω χωρις τηλεφωνο για καμποσες μερες...

Μηπως ειναι καλυτερα να μετατρεψω πρωτα την συνδεση WIND σε καρτα WIND και μετα να παω cosmote?

Πας σε ενα κατάστημα Γερμανός ή cosmote ζητάς να γίνει η φορητότητα. Την επόμενη μέρα ή κ την ίδια σε καλούν στο κινητό σου απο wind για να σε ρωτήσουν γιατί κ αν θέλεις να φύγεις όντως από τη wind. Αν είσαι κάθετος και δεν αρχίσεις τα "να σκεφτώ την προσφορά σας" κτλ το αίτημα δεν το ακυρώνουν κ σε 3 μέρες είσαι έτοιμος να παραλάβεις από cosmote την καινούργια σου κάρτα (με τον παλιό σου αριθμό εννοείται). ΔΕΝ μένεις χωρίς τηλ ούτε δευτερόλεπτο (συνίθως κιόλας για κάποια λεπτά λειτουργούν καμιά φορά κ οι δύο κάρτες ταυτόχρονα). Οταν πάς να παραλάβεις την κάρτα σου ΜΟΝΟ τότε απενεργοποιείται η παλία κ πλέον λειτουργεί η καινούργια.

ΟΜΩΣ η καρτοκινητή έχει πεθάνει - αν θες ασφάλει λογαριασμών προτείνω καρτοσυμβόλαιο 15 ή 20 για να έχεις κ 25 ώρες ομιλίας προς όλη την cosmote.

Δημοσ.

ΟΜΩΣ η καρτοκινητή έχει πεθάνει - αν θες ασφάλει λογαριασμών προτείνω καρτοσυμβόλαιο 15 ή 20 για να έχεις κ 25 ώρες ομιλίας προς όλη την cosmote.

:shock: :shock:

έχει πεθάνει ναι. ειδικά τώρα που κολυμπάνε όλοι στα € τρέχουν να κάνουν σύνδεση

Δημοσ.

Πας σε ενα κατάστημα Γερμανός ή cosmote ζητάς να γίνει η φορητότητα. Την επόμενη μέρα ή κ την ίδια σε καλούν στο κινητό σου απο wind για να σε ρωτήσουν γιατί κ αν θέλεις να φύγεις όντως από τη wind. Αν είσαι κάθετος και δεν αρχίσεις τα "να σκεφτώ την προσφορά σας" κτλ το αίτημα δεν το ακυρώνουν κ σε 3 μέρες είσαι έτοιμος να παραλάβεις από cosmote την καινούργια σου κάρτα (με τον παλιό σου αριθμό εννοείται). ΔΕΝ μένεις χωρίς τηλ ούτε δευτερόλεπτο (συνίθως κιόλας για κάποια λεπτά λειτουργούν καμιά φορά κ οι δύο κάρτες ταυτόχρονα). Οταν πάς να παραλάβεις την κάρτα σου ΜΟΝΟ τότε απενεργοποιείται η παλία κ πλέον λειτουργεί η καινούργια.

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Εξαρτάται τον χρήστη και τις ανάγκες του και το πόσο μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του....

Προσωπικά και εγώ σκέφτομαι να εγκαταλείψω στο εγγύς μέλλον την σύνδεση! :-(

Δημοσ.

:shock: :shock:

έχει πεθάνει ναι. ειδικά τώρα που κολυμπάνε όλοι στα € τρέχουν να κάνουν σύνδεση

Δεν νομίζω ότι είναι τεράστια η διαφορά από 5ευρώ (που σιγά μην χαλάς μόνο 5 ευρώ το μήνα σε κάρτες) σε 16,80τελική τιμή που έχει το καρτοσυμβ. ειδικά όταν το ένα σου δίνει απλά μόνο 600λ προς whats up ενώ το άλλο 25 ώρες σε όλη την cosmote, 10 λεπτά σε άλλα δίκτυα κ 3 ευρώ που τα κάνεις ότι θες bonus αυτόματης ανανέωσης. Το αναφέρω γιατί κάποιος που χρησιμοποιεί σύνδεση χρόνια δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να μπει στη λογική του whats up και να ψάχνει κάθε μήνα να δει τις προσφορές κ τι παίζει. με το καρτοσυμβ. είναι στανταρ για ενα χρόνο κάθε μηνα στα βάζει όλα αυτόματα.

Στην τελική το καρτοσ 15 είναι αορίστου όποτε θέλει το κόβει κ το κάνει καρτα αν δεν τον βολεύει κ τα χρήματα που ήδη έχει μέσα αν έχουν περισέψει δε χάνονται.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι τεράστια η διαφορά από 5ευρώ (που σιγά μην χαλάς μόνο 5 ευρώ το μήνα σε κάρτες) σε 16,80τελική τιμή που έχει το καρτοσυμβ. ειδικά όταν το ένα σου δίνει απλά μόνο 600λ προς whats up ενώ το άλλο 25 ώρες σε όλη την cosmote, 10 λεπτά σε άλλα δίκτυα κ 3 ευρώ που τα κάνεις ότι θες bonus αυτόματης ανανέωσης. Το αναφέρω γιατί κάποιος που χρησιμοποιεί σύνδεση χρόνια δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να μπει στη λογική του whats up και να ψάχνει κάθε μήνα να δει τις προσφορές κ τι παίζει. με το καρτοσυμβ. είναι στανταρ για ενα χρόνο κάθε μηνα στα βάζει όλα αυτόματα.

Στην τελική το καρτοσ 15 είναι αορίστου όποτε θέλει το κόβει κ το κάνει καρτα αν δεν τον βολεύει κ τα χρήματα που ήδη έχει μέσα αν έχουν περισέψει δε χάνονται.

Δεν υπάρχει μονο το whats up αγαπητέ, που δεν είναι και το κλασσικό παράδειγμα καρτοκινητής μιας που είναι πολύ "κλειστό" κ μη ευέλικτο...

Υπάρχουν και τα απλά καρτοκινητά των μεγάλων εταιρειών που μιλάς προς όλους και τα καρτοκινητά με χρονοχρέωση.... Εξαρτάται τη χρήση που κάνει ο καθένας ξαναλέω.... Δηλαδή σε ποιους μιλάει και πόσο μιλάει....Συν ότι δεν έχεις δέσμευση για λογαριασμό κάθε μήνα....

Και 17 ευρώ δεν είναι λίγα όταν οι Κύπριοι(υψηλότερα αμοιβόμενοι) έχουν αυτά τα προγράμματα που εμείς ούτε στον ύπνο μας δεν θα βλέπαμε..............

Για αυτο ανυπομονώ μήπως τελικά μετά το γάμο wind vodafone γίνει η cyta ΜVNO μπας και δούμε άσπρη μέρα! Ίδωμεν και μακαρι να έχει παρόμοια προγράμματα και τιμές έστω και κατά το ήμισυ κοντά σε αυτές της Κύπρου! :rolleyes:

Εdit: Δηλαδή τα 10 λεπτά(με 1 λεπτό ελάχιστη χρέωση και τα 3 ευρώ μπόνους(πάλι με 1 λεπτό ελάχιστη χρέωση αν τα μιλήσεις) τα θεωρείς προσφορά; :eek: ) Ένα φου να κάνεις έφυγανννννν! :eek:

Δημοσ.

Οσον αφορα για προγραμματα καρτοκινητης εχετε κατι να προτεινετε?

Πηγα στον γερμανο και εκτος απο το whats up (το οποιο δεν πιστευω να με συμφερει μιας και δεν εχω πολλους γνωστους με whats up) εχει και ενα αλλο προγραμμα που με 10 ευρω ανανεωση καθε μηνα σου δινει μια ωρα δωρεαν προς ολα τα δικτυα. Ομως το τελευταιο προγραμμα μου ειπε ο υπαλληλος πως θα το σταματησουν. Τωρα αληθεια, ψεματα μου ειπε δεν ξερω...

Ενας φιλος μου εχει καρτα wind (free to go νομιζω) και μου ειπε πως εχει με 10 ευρω ανανεωση 2 ωρες δωρεαν προς ολα τα δικτυα. Κοιταξα λιγο στη wind αλλα δεν εβγαλα ακρη.

Προτεινετε κανενα προγραμμα ρε παιδια (απο cosmote ή wind). Γενικως μιλαω λιγο σε διαρκεια (η καθε κληση σπανια υπερβαινει τα 3 λεπτα) και προς ολα τα δικτυα (ισως λιγο περισσοτερο προς cosmote)

Α και κατι αλλο. Η συνδεση που ειχα κανει στη wind μολις εκλεισε χρονο (ειχα κανει φορητοτητα απο cosmote). Απο οτι θυμαμαι ο ΠΡΩΤΟΣ λογαριασμος της wind ηταν διπλος. Δηλαδη το παγιο του τρεχοντος μηνος και του επομενου. Ισχυει αυτο? Θυμαμαι καλα? Αν ισχυει τοτε εφοσον διακοψω την συνδεση τον τελευταιο μηνα κανονικα ΔΕΝ πρεπει να πληρωσω παγιο ετσι?

Δημοσ.

Α και κατι αλλο. Η συνδεση που ειχα κανει στη wind μολις εκλεισε χρονο (ειχα κανει φορητοτητα απο cosmote). Απο οτι θυμαμαι ο ΠΡΩΤΟΣ λογαριασμος της wind ηταν διπλος. Δηλαδη το παγιο του τρεχοντος μηνος και του επομενου. Ισχυει αυτο? Θυμαμαι καλα? Αν ισχυει τοτε εφοσον διακοψω την συνδεση τον τελευταιο μηνα κανονικα ΔΕΝ πρεπει να πληρωσω παγιο ετσι?

θα σου έρθει ένας τελευταίος από wind εκκαθαριστικός, αν δεις ότι είναι κανονικός λογαριασμός θα τους πάρεις τηλ. κ θα τους ξεχεσ@@ς για το πρώτο προπληρωμένο πάγιο που δεν σου έχουν αφαιρέσει.. συνήθως στον εκκαθαριστικό που εκδίδεται τον επόμενο μήνα από τώρα που θα κάνεις τη μεταφορά γίνεται η προσθαφαίρεση..μην πληρώσεις τον τρέχον λογαριασμό σου κ άστο μέχρι να βγει ο εκκαθαριστικός.

Δεν σου είπαν ψέματα. Ισχύει με 10 ευρώ 1 ώρα προς όλα τα δίκτυα κ με 20 ευρώ 2μιση ώρες αλλά όντως δεν ξέρουμε αν θα το συνεχίσουν ή όχι, συνήθως παίρνει παράταση κάθε τέλος μήνα μέχρι τέλος του επόμενου μήνα αλλά τους τελευταίους μήνες τα έχουν ξεσκίσει όλα στις αλλαγές.

Δεν υπάρχει μονο το whats up αγαπητέ, που δεν είναι και το κλασσικό παράδειγμα καρτοκινητής μιας που είναι πολύ "κλειστό" κ μη ευέλικτο...

Υπάρχουν και τα απλά καρτοκινητά των μεγάλων εταιρειών που μιλάς προς όλους και τα καρτοκινητά με χρονοχρέωση.... Εξαρτάται τη χρήση που κάνει ο καθένας ξαναλέω.... Δηλαδή σε ποιους μιλάει και πόσο μιλάει....Συν ότι δεν έχεις δέσμευση για λογαριασμό κάθε μήνα....

Και 17 ευρώ δεν είναι λίγα όταν οι Κύπριοι(υψηλότερα αμοιβόμενοι) έχουν αυτά τα προγράμματα που εμείς ούτε στον ύπνο μας δεν θα βλέπαμε..............

Για αυτο ανυπομονώ μήπως τελικά μετά το γάμο wind vodafone γίνει η cyta ΜVNO μπας και δούμε άσπρη μέρα! Ίδωμεν και μακαρι να έχει παρόμοια προγράμματα και τιμές έστω και κατά το ήμισυ κοντά σε αυτές της Κύπρου! :rolleyes:

Εdit: Δηλαδή τα 10 λεπτά(με 1 λεπτό ελάχιστη χρέωση και τα 3 ευρώ μπόνους(πάλι με 1 λεπτό ελάχιστη χρέωση αν τα μιλήσεις) τα θεωρείς προσφορά; :eek: ) Ένα φου να κάνεις έφυγανννννν! :eek:

Καταρχάς αγαπητή (κορίτσι είμαι). Ξεκαθάρισα ότι έχει να κάνει με τη χρήση που κάνει ο καθένας. Μιας που είμαστε στην ελλάδα κ όχι στιν κύπρο μιλάμε με τα δεδομένα της αγοράς μας. ο φίλος ανέφερε 3 γραμμές οικογενειακού που εγώ το μεταφράζω κατευθείαν σαν μαμά μπαμπάς παιδί που θέλουν να έχουν απεριόριστη επικοινωνία μεταξύ τους 1ον, και 2ον χρόνο προς 3ους. Η cosmote καλώς η κακώς έχει το μγαλύτερο ποσοστό της αγοράς που σημαίνει ότι εαν καλέσει κάποιον έχει πάνω από 50% πιθανότητες να είναι cosmote και να καταναλώσει έτσι το χρόνο από το 25ωρο (1500λεπτά έστω κ αν έχουν 3λεπτη χρέωση νομίζω αρκούν κ για τον πιο απαιτητικο). Ο φίλος μας θέλει έλεγχο στο λογαριασμό του γιατί προφανώς στην wind θα του έρχονταν καμπανιές. Κάποιοι άνθρωποι έχουν χρόνο κ όρεξη να ξύνουν κάρτες να περνάνε μονάδες να βάζουν προσφορές στα καρτοκινητά τους. για όλους τους υπόλοιπους που θέλουν να μην ασχολούντε κάθε μήνα με το τι κάνει το καρτοκινητό και θέλουν να ξέρουν ότι θα έχουν ένα στάνταρ λογαριασμό που δεν υπερβαίνει και χρόνο που να τους καλύπτει στην χρήση τους τότε πάνε στο καρτοσυμβόλαιο. Δες λίγο κ τα προγράμματα της Docomo japan κ μετά πες μου για την κύπρο.

το μέλλον είναι τα mb - βλέπε εφαρμογές τύπου viber- σε android k iphone (free calls μεσω internet)η κλασσική ομιλία τύπου 120λεπτά κτλ..θα πεθάνει σε 2-3 χρόνια.

σαφώς το Απερ 15 που έχει κ 1500σμσ προσ κοσμοτε κ 100 σμσ προς τρίτους κ 50μβ ιντερνετ κ 1500 λεπτά προς κοσμοτε κ 15 προς τα άλλα δίκτυα στα 16,80 συμφέρει πιο πολύ αλλά αν κάποιος έχει καεί κδεν μπορεί να ελέγχει την σύνδεση..φυσάει κ το γιαούρτι.

Δημοσ.

Κατά αρχάς η σύγκριση με Ιαπωνία είναι τελείως άκυρη... Εγώ σου έκανα σύγκριση με ένα λαό που και πιο πολλά παίρνει σαν βασικό μισθό στο ΙΔΙΟ νόμισμα και που πιο εξευτελιστικά φτηνά και ΛΟΓΙΚΑ(χωρίς ελάχιστες χρεώσεις+μεγάλα πάγια) έχει...

Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ΕΙΔΟΥΣ και ΠΟΣΗ χρήση του κινητού κάνει συνολικά η οικογένεια. Μπορεί να τους συμφέρει η χρονοχρέωση(δηλαδή κάρτα Κιου, Βόντα Ιντερνάντιοναλ, Φρογκ), μπορεί και όχι..... Μπορεί να τους συμφέρει να χρησιμοποιούν την Κοσμοκάρτα ή την Καρτοκινητή Βόνταφον με 1 λεπτό το λεπτό προς 2 νούμερα προς το ίδιο δίκτυο και να συμπληρώνουν με πακετάκια ομιλίας ανάλογα με τις ανάγκες τους... Εδώ δεν ξέρουμε καν τι ποσό πληρώνουν ήδη... Αλλά και να το ξέραμε δεν μπορούμε να κάνουμε ανάλυση της χρήσης τους. Ας ρίξουν μία ματιά στους λογαριασμούς τους να δουν ΣΕ ΠΟΙΕΣ εταιρείες μιλάνε, ας λάβουν υπόψιν κ τις εκάστοτε ελάχιστες χρεώσεις, τεσπα, ας κάνουν μία έρευνα αγοράς, αφού αυτοί έχουν τα στοιχεία που χρειάζονται για να δουν τι συμφέρει........ :whistle:

Δημοσ.
θα σου έρθει ένας τελευταίος από wind εκκαθαριστικός, αν δεις ότι είναι κανονικός λογαριασμός θα τους πάρεις τηλ. κ θα τους ξεχεσ@@ς για το πρώτο προπληρωμένο πάγιο που δεν σου έχουν αφαιρέσει.. συνήθως στον εκκαθαριστικό που εκδίδεται τον επόμενο μήνα από τώρα που θα κάνεις τη μεταφορά γίνεται η προσθαφαίρεση..μην πληρώσεις τον τρέχον λογαριασμό σου κ άστο μέχρι να βγει ο εκκαθαριστικός.

Αυτη τη στιγμη εχω 2 λογαριασμους απληρωτους. Να μην τον πληρωσω λετε και να περιμενω για εκκαθαριστικο ε?

Αυριο θα παω να τα μεταφερω cosmote. Υπαρχει περιπτωση να μην επιτρεψουν την μεταφορα απο την wind επειδη εχω απληρωτους λογαριασμους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...