Προς το περιεχόμενο

Φοιτητικός εξοπλισμός

monoxromos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλες φίλοι γεια σας.

Ζητω βοήθεια για εξοπλισμο

1. ενα laptop της ταξης των 500-600 ευρώ με επεξεργαστη i3 και ολα τα συνακόλουθα για συνδεση ενσυρματη ασυρματη στο ιντερνετ,περιπου ενα με δυο χρονια εγγυηση 15,6 οθόνη ,καμερα κλπ.

2.Εταιρια με φοιτητικο πακετο η οικονομικο πακετο σταθερης τηλεφωνιας και ιντερνετ ,με απεριοριστα αστικα υπεραστικά και πανω απο 4 Mb συνδεση.

Τόπος διαμονής Αθήνα προς Λ.Αλεξάνδρας.

Προετείνετε μου και πηγή προμήθειας.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας.

Δημοσ.

Φίλες φίλοι γεια σας.

1. ενα laptop της ταξης των 500-600 ευρώ με επεξεργαστη i3 και ολα τα συνακόλουθα για συνδεση ενσυρματη ασυρματη στο ιντερνετ,περιπου ενα με δυο χρονια εγγυηση 15,6 οθόνη ,καμερα κλπ.

2.Εταιρια με φοιτητικο πακετο η οικονομικο πακετο σταθερης τηλεφωνιας και ιντερνετ ,με απεριοριστα αστικα υπεραστικά και πανω απο 4 Mb συνδεση.

παρε 4 Mbps απο την cyta. δες τις μετρησεις στο broadbandtest.eett.gr ποσο πιάνουν στην αλεξάνδρας κι όσοι δίνουν παραπάνω ονομαστική

Δημοσ.

Φίλες φίλοι γεια σας.

Εισαι σε λαθος φορουμ. Εδω ποσταρουμε μόνο προσφορες που βρισκουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...