Προς το περιεχόμενο

Προσφορές σε PC και laptop και Windows XP και οθόνη19άρα!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα πολύ καλό μαγαζί από Γερμανία έχει προσφορά τα Windows XP και Vista (σε OEM) και διάφορα "παλία" laptop και pc σε τιμές πολύ καλές.

Η σελίδα τους είναι αυτή εδώ

http://www.softwarebilliger.de/

Μερίκες από τις προσφορές τους τις έχω παρακάτω σε φώτο...

Έχω αγοράσει XP από το μαγαζί αυτό και στέλνει κανονικά Ελλάδα με 5 ευρώ μεταφορικά, για πιό βαρυά αντικείμενα δεν ξέρω πόσο χρεώνει. Αξίζει πάντος το μαγαζί και οι τιμές του,δείτε το.

Δημοσ.

Είναι αξιόπιστο το εν λόγω site?

Έχει αγοράσει κανείς?

Οι εκδόσεις ΟΕΜ δε συνοδεύουν κανονικά καινούριους υπολογιστές και είναι "παράνομη" η χρησιμοποίησή τους σε υφιστάμενους?

EDIT:

Σχετικά με την νομιμότητα της άδειας δεν είχα προσέξει αυτό:

2011-09-16_1423.png

Δημοσ.

καπου το εχω ξαναγραψει...αλλα αυτο www.itsco.de εχει καλυτερη ποικιλια!Ειχα βρει και ενα αλλο αλλα δε θυμαμαι ποιο. Παντως το itsco ειναι δοκιμασμενο

Δημοσ.

Έχει αγοράσει κανείς?

Οι εκδόσεις ΟΕΜ δε συνοδεύουν κανονικά καινούριους υπολογιστές και είναι "παράνομη" η χρησιμοποίησή τους σε υφιστάμενους?

EDIT:

Σχετικά με την νομιμότητα της άδειας δεν είχα προσέξει αυτό:

2011-09-16_1423.png

Συνήθως στέλνουν ένα σκληρό δίσκο ή ένα Motherboard μαζί. Τα οποία είναι χαλασμένα φυσικά....

Βάσει κανονισμού ΟΕΜ είναι συγκεκριμένα αυτά που μπορούν να στείλουν:

>Original equipment manufacturer (OEM), bundled, or recovery software, is included with the purchase of new computer hardware. OEM software must accompany the necessary hardware, such as the motherboard, hard drive, or computer. 

Σπάνια στέλνουν και τον πλαστικό πάτο από laptop με το ταμπελάκι.

Δημοσ.

Έχει αγοράσει κανείς?

Έχω αγοράσει εγώ 4 CD windows XP OEM από το εν λόγο μαγαζί. Όλα δουλεύουν άψωγα! Κάπου είχα διαβάσει στο site τους ότι το να πουλάνε OEM δεν είναι παράνομο ούτε πρέπει να συνοδεύονται με hardware βάση της τάδε απόφασης του τάδε δικαστηρίου....

Αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ πες μου να το ψάξω να το βρώ....

Δημοσ.

Έχω αγοράσει εγώ 4 CD windows XP OEM από το εν λόγο μαγαζί. Όλα δουλεύουν άψωγα! Κάπου είχα διαβάσει στο site τους ότι το να πουλάνε OEM δεν είναι παράνομο ούτε πρέπει να συνοδεύονται με hardware βάση της τάδε απόφασης του τάδε δικαστηρίου....

Αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ πες μου να το ψάξω να το βρώ....

γενικά η 'μεγάλη' διαφορα της ΟΕΜ εκδοσης ειναι οτι δεν εχεις υποστηριξη αν θελεις κατι στο λειτουργικο απο Microsoft. αυτο θεωρητικα κοστιζει και γιαυτο ειναι πιο φτηνο.

Δημοσ.

Διάβασε τι γράφει κάτω από το λογότυπό της η ITSCO: 2nd Hand computer trading.

Δηλαδή δεύτερο χέρι ...

ευχαριστώ δεν το είχα προσέξει!!! :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...