Προς το περιεχόμενο

iPhone 5/4S, τι περιμένουμε τι θα θέλαμε.

kebinB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4 ιντσες θέλω και γω, ούτε λιγότερες ούτε περισσότερες. Δυστυχώς θα πρέπει να αρκεστώ σε λιγότερες στο 4S, βέβαια, αν κρίνουμε και από το iPad, θα μας αποζημιώσει η απόδοσή του. Και πάλι, κατανοώ την ξενέρα πολλών για την αναβολή της αύξησης μεγέθους της οθόνης για άλλη μια χρονιά.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι το SG2 ειναι μεγαλούτσικο. αλλα οι 4ίντσες φίλε μου είναι οι ιδανικές (πρωσοπική γνωμη)

Το SG2 είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από ότι θα το ήθελα (4.3"), αλλά ευτυχώς σώζεται σε πρακτικότητα (=μπαίνει στην τσέπη) λόγω ότι είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ. Φυσικά το μέγεθος της οθόνης σε αποζημιώνει σε browsing, ταινίες, webtv κτλ

Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Κερδίζουμε σε οθόνη σημαίνει χάνουμε σε πρακτικότητα και το αντίθετο φυσικά.

Θα συμφωνήσω ότι οι 4 ίντσες είναι μάλλον το ιδανικό (αλλά και το μέγιστο) μέγεθος για ένα σύγχρονο smartphone.

Δημοσ.

Το γεγονός ότι πέρασε πάνω από ένας χρόνος από το προηγούμενο iphone δε δικαιολογεί μόνο την εμφάνιση ενός 4S. Αυτή τη φορά έχει γίνει καλή δουλειά να το κρατήσουν κρυφό μάλλον, γιατί υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες. Μαρέσει γιατί κάθε φορά βλέπω spoiler free το keynote, και αυτή τη φορά μπορεί πράγματι να έχουμε εκπλήξεις! Όπως και να έχει δεν σκοπεύω να το πάρω. Για το επόμενο το συζητάμε.

Δημοσ.

Το γεγονός ότι πέρασε πάνω από ένας χρόνος από το προηγούμενο iphone δε δικαιολογεί μόνο την εμφάνιση ενός 4S.

Μα μία φορά το χρόνο βγάζει τηλέφωνο. Είτε αυτό είναι Facelift (3G -> 3GS), είτε αυτό θα είναι 4G -> 4GS.

Δημοσ.

Μα μία φορά το χρόνο βγάζει τηλέφωνο. Είτε αυτό είναι Facelift (3G -> 3GS), είτε αυτό θα είναι 4G -> 4GS.

Έχουν περάσει σχεδόν 16 μήνες από τότε που βγήκε το iPhone 4 (Ιούνιος 2010 - Οκτώβριος 2011).

Δημοσ.

Βρε πως περνάει ο καιρός...

Όπως και να έχει όμως, πάει χρονικά ποσοτικά στο τι συσκευή θα βγει?

Σήμερα το βράδυ θα μάθουμε. 20.00 θα έχει βγει ή πιο νωρίς? Γνωρίζεις κάτι?

Δημοσ.

• Μεγαλύτερη οθόνη. 4" φαντάζει ηδονικο.

• Μπαταρία. Δεν γίνεται μόλις κανείς λίγο browsing να πέφτει σαν τρελή και να πρέπει να έχω μαζί μου φορτιστή συνέχεια.

• Πιο δυνατό ηχείο. Πριν 4 χρόνια με το Nokia N95-8gb άκουγα μουσική στο δωμάτιο για ώρες απο το κινητό και εβαζες ανοιχτή ακρόαση που ακουγόταν.

• Camera. 2012 με 5M??? Είναι σαν να έχεις 17" monitor.

• Ringtones ότι γουστάρω. Ναι οκ ξέρω δεν είναι η λογική της Apple blah blah blah...εχέστην. Εγω τι θα ήθελα λέω. Δεν θέλω να κάνω διατριβή.

• Να παίζει το YouTube στο multitasking όπως το iPod.

Δημοσ.

αν και είμαι σίγουρος για το 4S ένα ανγχος το έχω που να πάρει.

το insomnia θα κάνει commentary?

αν απογοητευτώ πλήρως αυριο παω για την επιδότηση ;ρ και τελειώσαμε ^_^

Δημοσ.

• Μεγαλύτερη οθόνη. 4" φαντάζει ηδονικο.

• Μπαταρία. Δεν γίνεται μόλις κανείς λίγο browsing να πέφτει σαν τρελή και να πρέπει να έχω μαζί μου φορτιστή συνέχεια.

• Πιο δυνατό ηχείο. Πριν 4 χρόνια με το Nokia N95-8gb άκουγα μουσική στο δωμάτιο για ώρες απο το κινητό και εβαζες ανοιχτή ακρόαση που ακουγόταν.

• Camera. 2012 με 5M??? Είναι σαν να έχεις 17" monitor.

• Ringtones ότι γουστάρω. Ναι οκ ξέρω δεν είναι η λογική της Apple blah blah blah...εχέστην. Εγω τι θα ήθελα λέω. Δεν θέλω να κάνω διατριβή.

• Να παίζει το YouTube στο multitasking όπως το iPod.

ας υπάρχει μια αξιόλογη κάμερα και ας είναι 5mp.

Πολύ καλύτερη απο μια κάμερα 12mp και να ναι χάλια.

Δημοσ.

Με όλα τα άλλα που έγραψες συμφωνώ.

Με τα παραπάνω όμως δεν είναι ότι δεν συμφωνώ, είναι ότι ήδη είναι φοβερά.

Για ένα πράγμα που σίγουρα μπορεί να είναι σίγουρη η Apple, είναι η μπαταρία. Η διαχείριση ενέργειας που κάνει η συσκευή είναι για σεμινάριο.

Πιο δυνατό ηχείο? Όχι ότι τώρα είναι αδύναμο. Απλά θες πιο δυνατό.

Επειδή με τα Ringtones είχα και εγώ θέμα και ένα πράγμα που δεν γουστάρω στο iPhone είναι το iTunes, η δουλειά σου γίνεται πολύ εύκολα με το iRinger. Κόβει ράβει και συνδέεται μόνο του με το iTunes βάζοντας τα Ringtones στο κινητό. Είναι πάρα πολύ απλό.

Δημοσ.

Ας υπάρχει αξιόλογη καμερα στα 10. :)

Φοβερή η μπαταρία;;; Πόσες ώρες σας κρατάει δηλαδή με χρήση;;; Εμένα ούτε μισή μέρα μετά βίας.

Το ηχείο ναι θα ήθελα να είναι πιο δυνατο. Μόλις φύγεις απο δίπλα του ούτε που ακούγεται.

Αααααααα ξέχασα. Το σήμα δεν είναι ότι καλύτερο. Σε σύγκριση με άλλο παλιατζούρα κινητό δίπλα δίπλα.

• Αναφορές δεν θα ήταν κακο.

• Κανονικό video call χωρίς το νταβατζιλικι του iPhone-iPhone.

• Το BT το έχω ξεπεράσει.

• FM μ' αυτη την μπαταρία;;;; Mais jamais.

Δημοσ.

Ας υπάρχει αξιόλογη καμερα στα 10. :)

Αξιόλογη σε κινητό δεν μπορεί να υπάρξει. Να την ανεχτείς, ίσως...

Φοβερή η μπαταρία;;; Πόσες ώρες σας κρατάει δηλαδή με χρήση;;; Εμένα ούτε μισή μέρα μετά βίας.

Κρατάει μία μέρα σίγουρα. Με λίγα λόγια κάθε βράδυ θέλει φόρτιση με την μπαταρία να είναι από 10-30%.

Αν δεν ασχοληθείς καθόλου με το κινητό μπορεί να είναι πολύ παραπάνω ή αν είσαι συνεχώς από πάνω του και κάνεις Browsing με 3G και κακό σήμα, να τελειώσει σε μισή μέρα όπως λες.

Αν σου κρατάει λοιπόν μισή μέρα θα πρέπει να την αλλάξεις αν είσαι εντός εγγύησης. Αν είσαι εκτός τότε μπορείς να αγοράσεις από το eBay και με ειδικό εργαλείο που σου έρχεται να την αλλάξεις.

Το ηχείο ναι θα ήθελα να είναι πιο δυνατο. Μόλις φύγεις απο δίπλα του ούτε που ακούγεται.

Δεν είναι HiFi. Είναι ένα δυνατό ηχείο για κινητό και τίποτα παραπάνω.

Αααααααα ξέχασα. Το σήμα δεν είναι ότι καλύτερο. Σε σύγκριση με άλλο παλιατζούρα κινητό δίπλα δίπλα.

Η αλήθεια είναι πως σε κακές συνθήκες σήματος δεν είναι ότι καλύτερο. Όμως και άλλα κινητά δεν είναι... Θα μπορούσαν να το διορθώσουν αυτό και φυσικά το πρόβλημα με την κεραία. Ακόμα και μερικά που έχουν πρόβλημα με την κεραία, είναι σαν να έχουν όλα.

• Αναφορές δεν θα ήταν κακο.

• Κανονικό video call χωρίς το νταβατζιλικι του iPhone-iPhone.

• Το BT το έχω ξεπεράσει.

• FM μ' αυτη την μπαταρία;;;; Mais jamais.

- Αναφορές δεν θα έχει. Θα έχει αναφορές από iPhone σε iPhone, μέσω πακέτων δεδομένων από ότι έχω καταλάβει. Δεν θα ήταν κακό να βάλουν αναφορές. Πάντως μετά από 8 μήνες χρήσης σπάνια στέλνω sms. Μιλάω ή στο Facebook ή μέσω Viber.

- Κανονικό Video Call, φαντάζομαι θα εννοείς ενσωματωμένο σαν το Facetime. Το ότι δεν γίνεται με όλες τις συσκευές φαντάζομαι ότι είναι θέμα stability. Δεν αρέσει στην Apple να μην λειτουργεί κάτι καλά, ακόμα και αν ευθύνονται τρίτοι, όπως δίκτυο (αν γινόταν μέσω 3G) ή το άλλο κινητό ή άλλη συσκευή που γίνεται η κλίση.

- Ράδιο δεν θα ήταν άσχημο να μπει.

Την μπαταρία σου, όπως σου είπα και πιο πάνω, θα πρέπει να την κοιτάξεις.

Υ.Γ.: Κάτι λένε για οθόνη 4.4". Έτσι και γίνει αυτό και βγουν οι καλοθελητές να κράξουν επειδή είναι πολύ μεγάλη, έχουμε να ρίξουμε πολύ γέλιο! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...