panos2000gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ok τότε. Έχουμε χιλιόμετρα διαφορετική σκέψη. Ετη φωτός θα έλεγα εγω Πάντως οπως και να έχει κουβεντα κάνουμε, οπότε no hard feelings από εμένα!
panos2000gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ναι, τι? Δεν πρόσεξες ότι λέει 64GB??! Με την επιφύλαξη βέβαια ότι μπορεί να έχει μπει το χεράκι του photoshop.
andypolitis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 φιλε panos2000gr σόρι αλλά δεν κάνεις κουβέντα...σε όλα το ποστ σου μας μίλας για το samsung κ προσπαθείς να βγάλεις μάπα το iphone.μάλλον δεν είσαι στο σωστό τόπικ.
panos2000gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 φιλε panos2000gr σόρι αλλά δεν κάνεις κουβέντα...σε όλα το ποστ σου μας μίλας για το samsung κ προσπαθείς να βγάλεις μάπα το iphone.μάλλον δεν είσαι στο σωστό τόπικ. Ανέφερα γιατί "έφυγα" από το 4αρι και πήγα στο SG2 και τι θα ήθελα από το καινούργιο iphone για να "επιστρέψω". Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό τόπικ, αλλά δεν είδα πουθενά ότι είμαστε υποχρεωμένοι να γράφουμε αποκλειστικά και μόνο διθυράμβους-κολακίες για το πόσο καταπληκτική είναι η Apple και τα προϊόντα της, απλά για να ικανοποιούμε τον εγωισμό μας. Μην κάνετε λοιπόν σαν μωρά που σαν κατηγόρησαν το καινούργιο σας ποδήλατο. Επί της ουσίας όμως διαφωνείς σε κάποιες από τις προσθήκες που θέλω? Υπάρχει κάτι που θα σε "χαλούσε" να είχες στο 4αρι ή στο καινούργιο 5αρι? Δεν βλέπω κριτική στο ουσιαστικό κομμάτι, γιατί προφανώς θα ήθελες και εσύ το καθετί από αυτά. Τέλος το γεγονός ότι σήμερα που μιλάμε υπάρχουν καλύτερα τηλέφωνα από το iphone 4, δεν κάνει αυτομάτως το 4αρι μάπα (όπως λες και εσύ).
kebinB Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 πάντως αν το πάρουμε με τη λογική με το καινουργιο 1080p και τη χωριτηκότητα θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. εδώ με το τωρινο iPhone4 ένα λεπτό γράφεις και σου πιάνει 100mb. με το 4s/5 θα γράφουμε κανά 3λεπτο και τσουπ το 1giga. πάντως αν είναι να μου έχει το 64άρι κανένα 850άρι πάλι δεν ξερω αν θα πάρω. ξεφευγουμε και οι καιροί είναι δύσκολοι. 3ς μέρες μείνανε. είμαι σίγουρος πως θα απογοητευτώ και θα αναγκαστώ να πάω σε SG2 (η επιδότηση είναι γι αυτό το μήνα) αλλά ελπίζω ακόμα ;(
Heatspreader Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Τέλος το γεγονός ότι σήμερα που μιλάμε υπάρχουν καλύτερα τηλέφωνα από το iphone 4, δεν κάνει αυτομάτως το 4αρι μάπα (όπως λες και εσύ). Ούτε να με πλήρωναν δεν θα έδινα το iPhone 4 με οποιοδήποτε κινητό της αγοράς και το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Καλύτερο σε τι και πάλι? Ότι και να ζητάμε και να συζητάμε εγώ το πιο πιθανό είναι να μην μπει. Από το iPhone 2G πήγα στο iPhone 4G. Ακόμα και από το κινητό του 2007, μεγάλες διαφορές δεν είδα, μάλλον για να το πω σωστά, καμία διαφορά με βάση αυτά που ζητάτε. Η οθόνη βελτιώθηκε, το Hardware για να τρέχει καλύτερο το πιο νέο iOS, έβαλαν GPS και έβαλαν φυσικά περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Τώρα φαμφάρες του τύπου με ένα απλό Drag n Drop, 3D, HDMI, Dual Core* και διάφορα άλλα που ζητάτε απλά είναι για να ρίξετε το iPhone. Ξέρετε ότι ποτέ δεν θα μπουν και ξέρετε ότι πάλι θα είναι αυτοί που θα παρακαλάνε μπας και δώσουν το Galaxy S2 για να πάρουν iPhone 3GS ή 4G δίνοντας και διαφορά. *Θα μπει όταν χρειαστεί. Προς το παρόν τα κινητά δεν τρέχουν Crysis ούτε Photoshop... Τα Specs έχουμε μάθει από προσχολική ηλικία με τα PC ότι δεν κάνουν τον παπά. Το Software κάνει. Να πει κάποιος για ραδιόφωνο, ok (που δεν συμφωνώ). Να πει να γίνει αλουμινένιο, ok (πάλι δεν συμφωνώ τόσο). Μεγαλύτερη οθόνη ok. (μέσα) Να έχουμε έναν μπούσουλα που να μιλάμε. Αν σας πω ότι θα ήθελα Bootcamp και να τρέχει και Android, ωραίο δεν θα ήταν? Αλλά θα μου λέγατε ότι δεν γίνονται αυτά! Ε, ούτε αυτά που ζητάτε γίνονται! Μέχρι που ακούσαμε ότι τρώμε στη μάπα την οθόνη του iPhone 4. Εκτίθεστε μερικοί! Υ.Γ.: Να πούμε για το τραγικό πρόβλημα με την κεραία που παρουσιάζουν αρκετά iPhone μάλιστα!
panos2000gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ούτε να με πλήρωναν δεν θα έδινα το iPhone 4 με οποιοδήποτε κινητό της αγοράς και το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Τελικά τo τελευταίο βιντεάκι που έβαλα σου ταίριαξε κουτί. Ξέρετε ότι ποτέ δεν θα μπουν και ξέρετε ότι πάλι θα είναι αυτοί που θα παρακαλάνε μπας και δώσουν το Galaxy S2 για να πάρουν iPhone 3GS ή 4G δίνοντας και διαφορά. Μα πως το βρήκες...? Μας ξεμπρόστιασες!!! Είναι ολοφάνερο ότι προσπαθούμε να ρίξουμε τις τιμές των iphone 3gs/4 για να μπορέσουμε επιτέλους να ξαναγοράσουμε το 4αρι που μόλις πουλήσαμε. Είναι και δυσεύρετα τα άτιμα και θα πρέπει να παρακαλέσουμε μιας και κανείς δεν τα πουλάει: http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/ Τα Specs έχουμε μάθει από προσχολική ηλικία με τα PC ότι δεν κάνουν τον παπά. Το Software κάνει. Τότε κακώς περάσαμε σε i5-i7 με ssd, full hd οθόνες και δυνατές κάρτες γραφικών. Μια χαρά δεν τρέχανε όλα με τον pentium d, τους συμβατικούς σκληρούς, την 19άρα (1280χ1024) και την nvidia 7600? Εκτίθεστε μερικοί! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Υ.Γ.: Να πούμε για το τραγικό πρόβλημα με την κεραία που παρουσιάζουν αρκετά iPhone μάλιστα! Τι να πούμε...εσύ ακόμη και με πρόβλημα στην κεραία πάλι το iphone 4 θα κρατούσες. Τί να τo κάνεις άλλωστε το καλό σήμα στο κινητό? Iphone και ξερό ψωμί...ακόμη και χωρίς κεραία!
kebinB Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 διάβασα πως θα υπάρξει live stream στο κάταστημα του λονδίνου. ώρε έρχεται τίποτα δυνατο η τσάμπα αγχώνομαι
panos2000gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 διάβασα πως θα υπάρξει live stream στο κάταστημα του λονδίνου. ώρε έρχεται τίποτα δυνατο η τσάμπα αγχώνομαι Σίγουρα θα είναι κατά πολύ δυνατότερο σε τεχνικά χαρακτηριστικά, με καινούργια υλικά κατασκευής αλλά στο θέμα της οθόνης πιστεύω ότι θα μείνει κάτω από τις 4 ίντσες. Κοντός ψαλμός....
kebinB Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Σίγουρα θα είναι κατά πολύ δυνατότερο σε τεχνικά χαρακτηριστικά, με καινούργια υλικά κατασκευής αλλά στο θέμα της οθόνης πιστεύω ότι θα μείνει κάτω από τις 4 ίντσες. Κοντός ψαλμός.... για εμένα οι 4ς είναι ιδανικές ;ρ ;ρ τις είχα χορτάσει για τα καλα με το galaxy s, ουτε τεράστια ουτε μικρή
andypolitis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 ακούω για gs2 και για την οθόνη του iphone που είναι μικρή και όλλοι θέλουμε μεγαλύτερη.Καλές οι πολλές ίντσες αλλά το θέμα είναι να μην γίνει σαν τις γκουμούτσες τις αγοράς.
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 λετε να βαλει micro-usb? http://www.macstories.net/news/the-european-commission-has-decided-universal-micro-usb-charger-for-smartphones/
kebinB Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 λετε να βαλει micro-usb? http://www.macstories.net/news/the-european-commission-has-decided-universal-micro-usb-charger-for-smartphones/ δύσκολα. ακούω για gs2 και για την οθόνη του iphone που είναι μικρή και όλλοι θέλουμε μεγαλύτερη.Καλές οι πολλές ίντσες αλλά το θέμα είναι να μην γίνει σαν τις γκουμούτσες τις αγοράς. ναι το SG2 ειναι μεγαλούτσικο. αλλα οι 4ίντσες φίλε μου είναι οι ιδανικές (πρωσοπική γνωμη) και ξαναλέω δεν μιλάμε για κινητό. μιλάμε για samrtphones σε οποιον του πέφτουν πολλάς ας γυρισει σε αλλες εταιρείες κινητών τηλέφωνων. πλεον μιλάμε για συσκευες που μέσα στις πάμπολες λειτουργίες τους μπορουν να πάρουν ΚΑΙ τηλέφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.