Steven Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν νομίζω και δεν θα ήθελα η Apple να βάλει τεράστια οθόνη. Από ένα σημείο και πέρα είναι ηλίθιο. Φτάνεις σε επίπεδο να μη χωράει πια στη τσέπη σου, και είναι βλακεία. Δεν χρειάζεται να έχεις μεγαλύτερη οθόνη για να λες ότι...την έχεις μεγαλύτερη. Πολλά άλλα "κινητά" το έχουν ξεπεράσει αυτό το όριο. Υποθέτω ότι θα τη μεγαλώσουν λίγο την οθόνη, αλλά όχι πολύ. Όποιος θέλει παραπάνω παίρνει ipad. Περιμένουμε το 3 με ανθρώπινη ανάλυση και χαμηλότερο βάρος και όλα θα είναι ομορφα κι ωραία. Ραδιόφωνο δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να βάλουν. Εδω και πολλά χρόνια, από τότε που βγήκε το iphone, λεω ότι όποιος δεν έχει data πλάνο δεν υπάρχει λόγος να έχει iphone. Κατ' εμε ή βάζεις data ή δεν παίρνεις iphone. Πάρε κάτι άλλο, είναι και φθηνότερο. Εγώ ουσιαστικά το μόνο που θέλω είναι ταχύτητα και αυτονομία. Έχω το 4αρι ένα χρόνο και είμαι 100% από τα πάντα. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι είχα ένα προβληματάκι με το home button και εγώ, αλλά μου έδωσαν καινούριο σε 5 λεπτά χωρίς σχεδον καν να το κοιτάξουν, και είχε περάσει και η εγγύηση 3 βδομάδες. Προφανώς και θα πάρω το iphone 6 και όχι το 5. Δεν βρίσκω κανένα απολύτως λόγο, ό,τι και να βγει τώρα, για κάποιον κάτοχο 4 να πάρει καινούριο τώρα. Η κάμερα μου είναι προσωπικά αδιάφορη, αλλά αν τη βάλουν, κακό δεν κάνει. Γενικά έχει φτάσει σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο αυτή τη στιγμή το iphone. Πιστεύω ότι το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι η συντήρηση των features που έχει. Ο σοβαρός κόσμος δεν θέλει κάτι παραπάνω. Τώρα αν θα ζυγίζει 10 γραμμάρια λιγότερο ή όχι δεν ένδιαφέρει κανένα. Αν μπορούν να το κάνουν οκ, αν όχι και πάλι οκ. Συνεχίζει να παραμένει το καλύτερο πακέτο στην αγορά. Επίσης δεν νομίζω να δουμε 64gb. Η Apple το γυρνάει στο cloud, οπότε πιστεύω ότι θα μείνουν στα 32 δυστυχώς, μιας και δεν πρόκειται εγώ ποτέ να βάλω σε cloud τη μουσική μου ούτε να κάνω match τίποτα για να με κρατάνε από τα @@ οι δισκογραφικές. Λες και δεν έχουμε καμιά καλύτερη δουλειά να κάνουμε.. Καλύτερα να παω να αγοράσω μερικά βυνύλια και να χαλάσω εκεί τα λεφτά μου.
haHa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Οσον αφορα το φυσικο μεγεθος του iphone και την διασταση της οθονης: το iphone 4 εχει 3.5" οθονη αλλα εχει φυσικες, εξωτερικες διαστασεις σχεδον ιδιες με αλλα κινητα που εχουν 3.8" οθονη. Αρα αν μειωσουν το bezel(το γυρω-γυρω) μπορουν καλλιστα να βαλουν 3.8" οθονη χωρις να αυξηθουν οι εξωτερικες διαστασεις, οπως ακριβως εχει κανει ο ανταγωνισμος. Το ιδανικο για εμενα θα ειναι να παει στις 4" , κατι που μπορει να γινει με πολυ μικρη αυξηση των εξωτερικων διαστασεων. (με δεδομενο οτι στις 3.8" μπορει να παει χωρις αυξηση των εξωτερικων διαστασεων)
Heatspreader Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Να διορθωθεί (επιτέλους) το home button. Επίσης ένας δέκτης FM δεν θα με χάλαγε...αλλά νομίζω οτι η Apple το θεωρεί κομματάκι "μπανάλ"... Ναι, τον έβαλε όμως στα iPod... Το Home θέλει φτιάξιμο! Επίσης και το WiFi είναι αδύναμο. Σήμερα δεν το πίστευα πόσο αδύναμο είναι! Σε ένα σπίτι που είχα πάει όπου ο Router ήταν στο σαλόνι και μεσολαβούσαν 2 τοίχοι δεν έπιανε καν! Αντίθετα το Laptop έπιανε καμπάνα! Και τι Laptop!? - Acer!
Steven Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Το Home είναι πρόβλημα και το ξέρουν. Το θέμα είναι, ότι γενικά πρέπει να είναι πολύ δύσκολο τεχνικά να είναι 100% αξιόπιστο ένα κουμπί το οποίο χρησιμοποιείται εκατοντάδες φορές τη μέρα. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει οι άλλοι κατασκευαστές, αλλά στα λίγα κινητά που είχα ως τώρα, τα κουμπιά ήταν πάντα το αδύναμο σημείο. Θεωρώ όλα τα υπόλοιπα κουμπιά του 4 ότι έχουν μεγάλη βελτίωση με αυτά του 3. Ελπίζω να βρουν κάποια λύση και με το home. Όπως και ναχει όμως, για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι η Apple το ξέρει και το ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει σαφής εντολή στα Apple Store για το πως να μεταχειρίζονται αυτά τα περιστατικά. Όποιον αναφέρει πρόβλημα με home φεύγει με καινούριο iphone από το μαγαζί. Όπως είπα έμενα δέχτηκαν να μου αλλάξουν το κινητό σε δευτερόλεπτα. Και όχι μόνο αυτό, τη στιγμή που πήγα στο applestore το home δούλευε κανονικά, οπότε δεν μπορούσα να αποδείξω εκείνη τη στιγμή ότι δε δουλεύει. Καμιά φορά όμως κόλλαγε. Χωρίς κουβέντα έφυγα μετά από 5 λεπτά με καινούριο iphone. Και άλλη μια φορά το ίδιο με το 3G επειδή όταν είχε πολύ ήλιο έβλεπα 3 κόκκους σκόνης πίσω από την οθόνη και με "ενοχλούσαν". Εξυπηρέτηση πελατών και loyalty λέγεται αυτό. Με το wifi δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μένω βέβαια σε πολύ μικρό σπίτι οπότε δεν είμαι ο κατάληλος για να πω. 3.8 ιντσες με ίδιο form factor όπως λέει και ο haha, αν γίνεται, θα ήταν μια ΠΟΛΥ καλή αναβάθμιση είναι η αλήθεια.
Heatspreader Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Από που το είχες αγοράσει? Με την εγγύηση αγοράς?
Steven Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ισχύει για την Ελλάδα γιατί δεν έχει applestore. Είμαι Μόναχο, οπότε πήγα κατευθείαν στο apple store. Από την Telekom το είχα πάρει, αλλά δεν έχει σημασία. Πας applestore, κοιτάνε serial number και τέλος.
Heatspreader Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Κλαίω από τα γέλια και τα κλάματα! Στην Ελλάδα με το Serial δεν μπορούν να το βρουν. Μόνο με το όνομα... Άσε το ξέρω καλά! iPhone εντός εγγύησης χωρίς απόδειξη και αν τους λέγαμε το όνομα που το έχουμε πάρει θα μας έδιναν απόδειξη.
panos2000gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 20 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 20 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Διαβάζοντας το thread κατάλαβα ότι οι περισσότεροι ζητάτε το Samsung Galaxy S2 με ένα μηλαράκι στο πίσω καπάκι.
margaritagr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 θα θελα να εχει 8αρα cam με φλας, ραδιοφωνο, αναφορα παραδοσης στα μηνυματα, και οθονη στο μεγεθος του Arc.
kebinB Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ξέρω ρε παιδία αυτη τη φορά κάτι δυνατο ακουω μέσα μου πως θα βγάλει τουμπανο upgrade μονο και μόνο του ανταγωνισμού.
kebinB Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 απότι το κόβω πλεον δεν περιμένω πολλά βάση με τα τελευταία που διαβάζω. ποσο μάλλον η αφίσα το "lets talk iPhone" καλά μας δουλεύουν εκεί στην Apple? Θα μου παρουσιάσουν των Assistant και καλά σαν innovation? να πάνε να πνιγούν. περιμέναμε 16 μήνες για τα ιδια και τα ίδια. *Assistant
venumis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μάλλον θα έχεις από τα πρώτα ε? (DeathGrip). Προσωπικά περιμένω με λαχτάρα το iOS 5, όχι τόσο μία νέα συσκευή. Από εμφάνιση είμαι ευχαριστημένος και από απόδοση επίσης. Με λίγα λόγια το Hardware που έχει σε συνδυασμό με το iOS τρέχει άψογα. Όσον αφορά τον ανταγωνισμό, δεν θεωρώ ότι υπάρχει θέμα, αφού εκ των πραγμάτων παίζει σε μία κατηγορία μόνο του, όπως και τα Windows Phone, Android, κλπ. Υπάρχουν δηλαδή 4 κατηγορίες: 1) Android 2) iOS 3) Windows 4) Λοιπά κινητά με δικά τους λειτουργικά. Στο Android όπως και στα υπόλοιπα πλην του iOS υπάρχει ανταγωνισμός αφού υπάρχουν πολλές συσκευές να διαλέξεις και φυσικά από τη στιγμή που το λειτουργικό είναι ίδιο, θα δεις και τα Specs. Η μπαταρία του ή μάλλον η διαχείρηση ενέργειας που κάνει είναι φοβερή, αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Η κεραία δεν μπορώ να πω ότι μου παρουσιάζει πρόβλημα, αλλά καλό θα ήταν να μην έχουμε τα ίδια κόλπα όπως στις πρώτες φουρνιές των τωρινών iPhone. Αυτό που θα ήθελα να φτιάξουν θα ήταν τα HardKeys. Είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε, είτε όχι, χαλάνε σε αρκετά μεγάλο ποσοστό και δεν θα έπρεπε (όχι επειδή είναι ακριβό - απλά δεν θα έπρεπε). Καλύτερο Home Button οπωσδήποτε και καλύτερο Lock Button. Ειδικά το Home Button, θέλει αρκετή δουλίτσα. +1 Πάρα πολύ σωστός
panos2000gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 απότι το κόβω πλεον δεν περιμένω πολλά βάση με τα τελευταία που διαβάζω. ποσο μάλλον η αφίσα το "lets talk iPhone" καλά μας δουλεύουν εκεί στην Apple? Θα μου παρουσιάσουν των Assistant και καλά σαν innovation? να πάνε να πνιγούν. περιμέναμε 16 μήνες για τα ιδια και τα ίδια. *Assistant Πάντως 3 καλοί φίλοι & συνάδελφοι και εγώ που συμβιώναμε για πολύ καιρό με iphone 3GS και 4, τελικώς δεν περιμέναμε το 5αρι και το γυρίσαμε σε Android (Samsung S2 - HTC). Η αλλαγή ήταν πολύ εύκολη και δεν το μετανιώσαμε ούτε στιγμή. Θα μιλήσω για την δική μου περίπτωση. Πήρα το Samsung Galaxy S2...ένα τηλέφωνο που διαθέτει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ 4+αρα οθόνη και παρόλο αυτά είναι ελαφρύτερο και λεπτότερο από το iphone 4, έχει ένα από τα μικρότερα sar της αγοράς, 8mp κάμερα, 1080p/30fps video, διπύρηνο επεξεργαστή, είναι 4G, έχει ραδιόφωνο, touch feeling οθόνης ίσως και καλύτερο από το 4αρι, είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο, διαθέτει 1GB RAM και storage που μπορεί να φτάσει μέχρι 48GB με microsd κτλ κτλ Οι επιδόσεις τόσο του browser όσο και στο multitasking είναι υπεράνω κάθε κριτικής και έχω την εντύπωση ότι ντροπιάζει ακόμη και τα περισσότερα tablet. Στο τομέα των εφαρμογών τώρα σχεδόν τα πάντα είναι ΔΩΡΕΑΝ και ότι είχα στο iphone μου το εγκατέστησα χωρίς να δώσω ούτε ένα ευρώ. Ακόμη και οι ταινίες MKV, AVI παίζουν με ένα απλό drag & drop σαν να πρόκειται για απλό σκληρό δίσκο(ούτε χρονοβόρα conversions, ούτε ενσωμάτωση υποτίτλων, ούτε itunes & ανόητοι συγχρονισμοί, ούτε τίποτα)...τα ίδια φυσικά ισχύουν και για την μουσική, τα ringtones κτλ . Επίσης κανείς δεν μου απαγορεύει για αδιευκρίνιστους λόγους να χρησιμοποιώ το bluetooth όπως εγώ θέλω, να βάζω τον αγαπημένο μου ήχο για ringtone/ξυπνητήρι ή να "ζητάω" αναφορά παράδοσης στο sms που στέλνω. Προς θεού δεν αναφέρω όλα τα παραπάνω για να δημιουργήσω κάποιο flame. Άλλωστε για πολλά χρόνια και μέχρι πριν λίγες εβδομάδες ήμουν και εγώ χρήστης των iphone και πίστευα ότι τα υπόλοιπα κινητά είχαν μείνει στον μεσαίωνα. Έκανα όμως λάθος. Αυτό λοιπόν που θέλω να επισημάνω είναι ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν και οι εταιρείες έχουν φτιάξει καταπληκτικά κινητά, εφάμιλλα ή και καλύτερα των iphone. Σίγουρα έχουν αντιγράψει τα περισσότερα στοιχεία από το iphone αλλά λειτούργησαν έξυπνα με το να προσθέσουν και να αφαιρέσουν ελλείψεις και ελαττώματα του αντίστοιχα. Στο φινάλε αυτός ο ανταγωνισμός θα λειτουργήσει υπέρ του καταναλωτή, οι τιμές θα πέσουν και επιτέλους να τσαλακωθεί και λίγο αυτή η "υπεροψία" και εσωστρέφεια που έχει επιδείξει η Apple τον τελευταίο καιρό.
Ksaraf Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 " touch feeling οθόνης ίσως και καλύτερο από το 4αρι" Φίλε μου πάρε ένα iphone4 και το Samsung Galaxy S2, βάλτα δίπλα και με τα δύο σου χέρια κάνε scrolling ταυτόχρονα στα δύο κινητά. Περιττό να σου πω ότι επειδή το έκανα με φίλο κάτοχο του sg2, ξενέρωσε το παλικάρι. Το iphone είχε ξεκινήσει το scrolling από την αρχή ενώ το sg2 αργότερα. Anyway το sg2 είναι όντως πολύ καλό κινητό αλλά το θέμα είναι ότι στο iphone έχεις ένα ολοκληρωμένο πακέτο hardware+os που λειτουργεί άψογα και κυρίως χρηστικά. Στο θέμα μας τώρα, περιμένουμε το event να δούμε την νέα συσκευή με αγωνία καθώς φέτος δεν ήταν συνεπής στο ραντεβού της η εταιρεία κάνοντας το κοινό να έχει περισσότερες προσδοκίες. Ελπίζω να μην διαψευστούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.