marios_geo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Δεν έχω iphone, αλλα οτιδήποτε πάνω από 4 ίνστες οθόνη, απλά δεν είναι κινητό. Το κινητό πρεέπει να είναι μικρό να χωράει στις τσεπές.
kebinB Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Δεν έχω iphone, αλλα οτιδήποτε πάνω από 4 ίνστες οθόνη, απλά δεν είναι κινητό. Το κινητό πρεέπει να είναι μικρό να χωράει στις τσεπές. μιλάμε για smartphones. όποιος θέλει κινητο για να παίρνει τηλέφωνα ας πάρει ενα νοκια να βολευτεί μικρο και ευκολο. επειδη η τεχνολογια εχει ξεπεταχτει αρκετά, μιλάμε για συσκευες πλεον που το να πάριες και τηλέφωνο ειναι ακόμα μια δυνατότητα.
tr3quart1sta Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Θα παρακαλέσω να μην γίνει flame απο applelovers/haters. θα φάμε πάλι κανένα ωραίο κουστούμι του στυλ: "one more thing, we fixed the antenna " και καλά innovation κατάφερε ναι διορθώσει το πρόβλημα τις κεραίας σε ΚΙΝΗΤΟ τηλέφωνο, το πιο αυτονόητο. wtf?!
kebinB Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος wtf?! εγω ειμαι στη μέση ! ;ρ χαχα αλλά τρελένομαι ρε γαμωτι ;(
venumis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος μιλάμε για smartphones. όποιος θέλει κινητο για να παίρνει τηλέφωνα ας πάρει ενα νοκια να βολευτεί μικρο και ευκολο. επειδη η τεχνολογια εχει ξεπεταχτει αρκετά, μιλάμε για συσκευες πλεον που το να πάριες και τηλέφωνο ειναι ακόμα μια δυνατότητα. Ναι αλλά μάλλον εσυ δεν ξέρεις τι είναι το smartphones (με το συμπάθιο κιόλας) διότι ούτε εχει σχέση η οθόνη πόσο μεγάλη είναι και δευτερον αυτο με τα nokia ήταν πολύ άκυρο, εχει και η nokia smartphones και μάλιστα ήταν απο τις πρώτες που έβγαλε κάτι τέτοιο, έχω την εντύπωση μάλιστα οτι οταν η nokia έβγαλε το πρώτο της s/p η Apple δεν είχε βγάλει καν κινητό τηλέφωνο !!!
Heatspreader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος off topic Kαλα πως γίνεται να είναι εκτός ανταγωνισμού από τα αλλά smartphone, επειδή έχει ένα Α-στανταρ λογισμικό κ hardware? Κάποιος δε μπορεί να είναι,για παράδειγμα, μεταξύ κάποιού android smartphone ή ios smartphone? Ότι μπορεί μπορεί. Δεν θεωρείς όμως ότι πρώτα κοιτάμε σε τη πλατφόρμα θα καταλήξουμε και μετά κοιτάμε ποια συσκευή θα την φιλοξενεί? Αν επιλέξεις iOS, δεν έχεις επιλογές, πέρα από του iPhone. Αντίθετα με άλλες πλατφόρμες έχεις ουκ ολίγες. Το Hardware όπως Camera, οθόνη, μπαταρία, κλπ, πάνω κάτω σε όλα τα κορυφαία Smartphones, είναι στα ίδια επίπεδα. Με αυτή τη λογική λέω ότι το iPhone ειδικά παίζει σε μία κατηγορία μόνο του, όχι μόνο γιατί είναι μία από τις κορυφαίες συσκευές. Και το Galaxy S2 είναι μία από τις κορυφαίες συσκευές, αλλά δεν παίζει μόνο του... ξέρω πολλά άτομα που έχουμε βαρεθεί οχι απλά το iOS (σιγά το OS στη τελική) Είναι περισσότεροι αυτοί που πάνε από άλλα OS στο iOS κατ΄επέκταση στο iPhone. Με μία γρήγορη αναζήτηση στις αγγελίες μόνο για τον μήνα Αύγουστο στο Insomnia οι αγγελίες που χρήστες Android ήθελαν να πάνε σε iOS ήταν περισσότεροι από αυτούς που από iOS ήθελαν να πάνε σε Android. Συγκεκριμένα: Windows Phone HTC se iPhone Android Galaxy S σε iPhone Android HTC σε iPhone Φωτογραφική Μηχανή με Android HTC σε iPhone Windows Phone LG σε Android αλλά στην περιγραφή λέει iPhone Android Samsung Galaxy S σε iPhone Έχουμε και έναν φίλο που τελικά βαρέθηκε το iOS. Από iPhone σε Android Εδώ και μερικές αστείες αγγελίες με τον σάλο που έχει προκαλέσει αυτή η Apple. AirCondition για iPhone αλλά τρώμε και στη μάπα την 3.5άρα. Τρώμε στην μάπα μία από τις καλύτερες οθόνες σε φορητή συσκευή δεν το λες... Δεν θα με χάλαγε πάντως να ήταν μεγαλύτερη. η εταιρία εχει πάρει τα κάτω της όσο αναφορά τους powerusers, ελπίζω να με διαψεύσει αλλά δεν το κόβω. θα φάμε πάλι κανένα ωραίο κουστούμι του στυλ: "one more thing, we fixed the antenna " και καλά innovation κατάφερε ναι διορθώσει το πρόβλημα τις κεραίας σε ΚΙΝΗΤΟ τηλέφωνο, το πιο αυτονόητο. Τι σημαίνει Power User? Αυτό με την κεραία ήταν πολύ μεγάλη πατάτα της Apple. Έχει φτιαχτεί πολύ καιρό όμως αυτό μωρέ... Πιο πιθανό είναι να κάνουν πάλι τίποτα άλλο κουλό για να προσελκύσουν το ενδιαφέρουν των Haters. μιλάμε για smartphones. όποιος θέλει κινητο για να παίρνει τηλέφωνα ας πάρει ενα νοκια να βολευτεί μικρο και ευκολο. επειδη η τεχνολογια εχει ξεπεταχτει αρκετά, μιλάμε για συσκευες πλεον που το να πάριες και τηλέφωνο ειναι ακόμα μια δυνατότητα. Έτσι πιστεύω και εγώ.
haHa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μάλλον θα έχεις από τα πρώτα ε? (DeathGrip). Οχι ειναι 6 μηνων και ειναι το 3ο κατα σειρα που εχω και εχει το προβλημα. Ειναι ενα προβλημα που εχουν ολα τα iphone 4(και ολα τα κινητα οταν τα πιανουμε, απλα τα iphone 4 σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο) και για αυτο η apple θα κανει redesign της κεραιας στο νεο μοντελο. Όσον αφορά τον ανταγωνισμό, δεν θεωρώ ότι υπάρχει θέμα, αφού εκ των πραγμάτων παίζει σε μία κατηγορία μόνο του, όπως και τα Windows Phone, Android, κλπ. Υπάρχουν δηλαδή 4 κατηγορίες: 1) Android 2) iOS 3) Windows 4) Λοιπά κινητά με δικά τους λειτουργικά. Στο Android όπως και στα υπόλοιπα πλην του iOS υπάρχει ανταγωνισμός αφού υπάρχουν πολλές συσκευές να διαλέξεις και φυσικά από τη στιγμή που το λειτουργικό είναι ίδιο, θα δεις και τα Specs. Εσυ μπορει να σκεφτεσαι ετσι, αλλα δεν αγοραζουν ολοι ετσι. Ειναι παρα πολλοι που δεν βαζουν σαν πρωτο χαρακτηριστικο το λειτουργικο(οπως λες) και μετα αποφασιζουν μοντελο. Ειναι αλλοι(και ειναι η πλειονοτητα) που βαζουν σαν πρωτο χαρακτηριστικο την τιμη, αλλοι το μεγεθος της οθονης κλπ.(οπου η apple εχει καταλαβει το λαθος της και αποκλειεται να αφησει το επομενο μοντελο με αυτην την μικρη οθονη)
ababapanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 θα ηθελα και μια εκδοση των 64GB οθόνη 3,9 inches μπαταρία νέας γενιάς με μεγαλύτερη χωριτικότητα επεξεργαστή A5 (διπηρυνο με συχνοτητα κοντα στο 1GHZ) 1 GB Ram καταγραφή βίντεο στα 1080p 30frames λεπτοτερο Βluetooth unlocked radio
Heatspreader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Οχι ειναι 6 μηνων και ειναι το 3ο κατα σειρα που εχω και εχει το προβλημα. Ειναι ενα προβλημα που εχουν ολα τα iphone 4(και ολα τα κινητα οταν τα πιανουμε, απλα τα iphone 4 σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο) και για αυτο η apple θα κανει redesign της κεραιας στο νεο μοντελο. Όλα δεν το έχουν. Στο παρακάτω Video το σήμα είναι κακό και πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε σημείο όπου έχω τέρμα σήμα και αν πιάσω το κινητό σφιχτά για να πέσει το σήμα, πέφτει φυσιολογικά 2 γραμμές. Ποτέ κανένας λόγος να χαθεί το σήμα! Εσυ μπορει να σκεφτεσαι ετσι, αλλα δεν αγοραζουν ολοι ετσι. Ειναι παρα πολλοι που δεν βαζουν σαν πρωτο χαρακτηριστικο το λειτουργικο(οπως λες) και μετα αποφασιζουν μοντελο. Ειναι αλλοι(και ειναι η πλειονοτητα) που βαζουν σαν πρωτο χαρακτηριστικο την τιμη, αλλοι το μεγεθος της οθονης κλπ.(οπου η apple εχει καταλαβει το λαθος της και αποκλειεται να αφησει το επομενο μοντελο με αυτην την μικρη οθονη) Μα αν είναι η πλειονότητα, πως γίνεται η πλειονότητα όπως προκύπτει να ανταλλάζει κινητά με τα features που λες και να δίνει και χρήματα για να πάρει iPhone? Πως γίνεται όποια πέτρα και να σηκώσεις να βλέπεις iPhone το οποίο είναι ακριβό? θα ηθελα και μια εκδοση των 64GB οθόνη 3,9 inches μπαταρία νέας γενιάς με μεγαλύτερη χωριτικότητα επεξεργαστή A5 (διπηρυνο με συχνοτητα κοντα στο 1GHZ) 1 GB Ram καταγραφή βίντεο στα 1080p 30frames λεπτοτερο Βluetooth unlocked radio Το 4G έχεις τώρα?
haHa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε σημείο όπου έχω τέρμα σήμα και αν πιάσω το κινητό σφιχτά για να πέσει το σήμα, πέφτει φυσιολογικά 2 γραμμές. Ποτέ κανένας λόγος να χαθεί το σήμα! Διαβασε ξανα τι εγραψα: Σχεδον οπου εχω σημα 1-2 μπαρες, πρεπει να προσεχω πως το πιανω, γιατι αν δεν το πιανω οπως θελει ο Steve Jobs, τοτε πεφτει η κληση... Δεν μιλησα για μερη οπου εχω φουλ σημα οπως λες εσυ και πεφτει 2 μπαρες το σημα. Μιλησα χαρακτηριστικα για μερη οπου το σημα ειναι 1-2 μπαρες και εκει πρεπει να προσεχω πως πιανω το κινητο για να μην πεσει η κληση, γιατι το iPhone 4 χανει παραπανω σημα απο οτι τα αλλα κινητα οταν το πιανεις. Μα αν είναι η πλειονότητα, πως γίνεται η πλειονότητα όπως προκύπτει να ανταλλάζει κινητά με τα features που λες και να δίνει και χρήματα για να πάρει iPhone? Πως γίνεται όποια πέτρα και να σηκώσεις να βλέπεις iPhone το οποίο είναι ακριβό? Εχεις διαστρεβλωμενη εννοια για την πλειονοτητα. Η πλειονοτητα αγοραζει κινητο Android, οχι iPhone οπως μας λες.(γιατι η πλειονοτητα δινει βαση και στην τιμη και στο μεγεθος οθονης κλπ, οχι κυριως στο λειτουργικο οπως μας ειπες) Θεωρεις λοιπον πχ οτι η πλειονοτητα ειναι το 18% και οχι το 43%. Το market share παγκοσμιως των smartphone που πουληθηκαν κατα το Q2 2011:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά, τι γράφηκε στο ΠΡΩΤΟ-ΠΡΩΤΟ μήνυμα; Να το κάνουμε μάχη κι εδώ; Σας παρακαλώ θερμά!
crock Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Σίγουρα αλουμίνιο αντί για γυαλί αλλά σίγουρα αυτή η ευαίσθησια έχει και παραπάνω λεφτά για κάποιους (θήκες , screen /back protectors) σχεδών όλοι ασφαλίζουν το μιλαράκι τους Φωτεινό μιλαράκι το θεωρώ μεγάλη υπερβολή και όταν θα μιλάνε στο σκοτάδι πολλά άτομα μαζί θα είναι σαν συναυλία 2nd μικρή led οθόνη για τα notifications αριστερά/δεξιά απο το home θα ήταν καινοτομία για να μην χρειάζεται να ενεργοποιείται η οθόνη (pixel animeted)
PaZaRiOTiS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Θα ήθελα τα κλασσικά.. 1. ραδιόφωνο 2. Δυνατότερη κεραία wifi 3. Ξεκλείδωτο bluetooth + 4. Να μην αλλάξουν οι διαστάσεις του έστω κ αν μεγαλώσει η οθόνη του.. (αν γίνεται αυτό..) Nα μην γίνει κ σαγιονάρα για τη θάλασσα σαν το sgs2 πια... 5. 8άρα camera + 1080p 30fps video. 6. Παραπάνω ram κ επεξεργαστική ισχύ φυσικά...
Technology fan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Θα ήθελα χαμηλότερο sar... και μεγαλύτερη μπαταρία
sodeli Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Να διορθωθεί (επιτέλους) το home button. Επίσης ένας δέκτης FM δεν θα με χάλαγε...αλλά νομίζω οτι η Apple το θεωρεί κομματάκι "μπανάλ"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.