rafail1994 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Απλώς σε είδα λίγο ποιο γνώστη έλεγα μήπως τα ήξερες Λοιπόν θα μπεις εδω και θα κατεβάσεις το iso αρχείο μετα θα το γράψεις σε ενα cd και θα κανείς boot απο αυτό και θα τρέξεις το mini test εαν δεις οτι σου βγαζει πρόβλημα πας και παίρνεις άλλον σκληρό δίσκο (εαν δεν ειναι στην εγγύηση). Εάν εχεις πρόβλημα με την εγράφη του iso στείλε μου ενα pm να σε βοηθήσω edit:Και να κανείς και αυτά που ειπε ο TheELF που τα παράλειψα
filip123go Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Όπως το περίμενα και εγώ και ο filip123go λογικά . Κατέβασε το διαγνωστικό που το τρέχεις σε dos Yep... Τρέξε το διαγνωστικό σε dos η πες μας ποιον σκληρό έχεις ακριβώς για να δούμε αν υπάρχει κάτι πιο εξειδικευμένο από την εταιρία του..!
tilbellos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Το διαγνωστικό εδώ δεν βοηθάει αφού ο δίσκος χάνει την επαφή με την μητρική οπότε χλομό να τελειώσει ο έλεγχος χωρίς να γίνει και άλλη διακοπή,πρέπει να ελέγξεις τα πάντα που μπορούν να έχουν σχέση με αυτήν την αποτυχία επικοινωνίας αρχίζοντας από το data αλλά και power καλώδιο του δίσκου. Πες τα ρε συ, εγω τα λεω αλλα δεν με ακουνε
rfc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα Του καλικαντζαρου ειναι το πρωτο βημα. τα διαγνωστικα θα γινονται παραλληλα, ή αμεσως μετα. καλωδια, επαφες και βυσματα πρωτα.
filip123go Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Πες τα ρε συ, εγω τα λεω αλλα δεν με ακουνε Που είπες εσύ κάτι τέτοιο..???
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Το τροφοδοτικο ειναι, εχει τυχει πολλες φορες. Για να μην το αλλαξεις μπορεις να δοκιμασεις να αλλαξεις το καλωδιο του τροφοδοτικου που κουμπωνει στον σκληρο, καπου δεν κανει καλη επαφη με αποτελεσμα να σβηνει ο σκληρος.
filip123go Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ..! Δεν το είχα προσέξει μην βαράς... :wub:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.