pekaras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Γειά χαρά.... υπάρχει ένα πρόβλημα με το PC εδώ και κάτι μέρες.... εκεί πού όλα δουλεύουν ρολόι...κάνει έναν ήχο μέσα απο το κουτί (σα να κλείνει διακοπτάκι) και στο καπάκι restart τον υπολογιστή... άλλος μου λέει ότι είναι τροφοδοτικό και άλλος ο σκληρός.... μπορεί κάποιος να με κατευθύνει αν γνωρίζει γιατί δεν έχω λεφτά για πειραματισμούς?????
filip123go Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Γειά χαρά.... υπάρχει ένα πρόβλημα με το PC εδώ και κάτι μέρες.... εκεί πού όλα δουλεύουν ρολόι...κάνει έναν ήχο μέσα απο το κουτί (σα να κλείνει διακοπτάκι) και στο καπάκι restart τον υπολογιστή... άλλος μου λέει ότι είναι τροφοδοτικό και άλλος ο σκληρός.... μπορεί κάποιος να με κατευθύνει αν γνωρίζει γιατί δεν έχω λεφτά για πειραματισμούς????? Πρώτα απ όλα ελέγχεις θερμοκρασίες. Πες μας και τι σύστημα έχεις. Τον σκληρό σου μπορείς να τον ελέγξεις με αυτό.
pekaras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Πρώτα απ όλα ελέγχεις θερμοκρασίες. Πες μας και τι σύστημα έχεις. Τον σκληρό σου μπορείς να τον ελέγξεις με αυτό. ορίστε το printscreen..... δε ξέρω άν βοηθάω μόνο με αυτό! Intel Pentium 4 3.20 GHz 1 GB RAM
tilbellos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Το τροφοδοτικο ειναι, εχει τυχει πολλες φορες. Για να μην το αλλαξεις μπορεις να δοκιμασεις να αλλαξεις το καλωδιο του τροφοδοτικου που κουμπωνει στον σκληρο, καπου δεν κανει καλη επαφη με αποτελεσμα να σβηνει ο σκληρος.
rafail1994 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Το τροφοδοτικο ειναι, εχει τυχει πολλες φορες. Για να μην το αλλαξεις μπορεις να δοκιμασεις να αλλαξεις το καλωδιο του τροφοδοτικου που κουμπωνει στον σκληρο, καπου δεν κανει καλη επαφη με αποτελεσμα να σβηνει ο σκληρος. Χωρείς να κάνουμε δόκιμες και test δεν λεμέ ΠΟΤΕ ότι φταίει κάτι εκτός και εαν το ξερουμε 100% . @pekaras Για κατέβασε το hwmonitor και ανέβασε μας μια φωτογραφία . Επίσης έχεις μπλε οθόνες καθόλου ;
pekaras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Για κατέβασε το hwmonitor και ανέβασε μας μια φωτογραφία . Επίσης έχεις μπλε οθόνες καθόλου ; μπλέ οθόνη βγάζει αλλά ούτε κάν προλαβαίνω να διαβάσω τί λέει...κάνει αμέσως restart!
rafail1994 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν από οτι βλέπω πρέπει να έχεις μεγάλες θερμοκρασίες για άνοιξε το κουτί σου ριξτο ένα καθάρισμα .
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δε σε ένιωσα... Τίποτα μπέρδεψα τα thread.
filip123go Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν από οτι βλέπω πρέπει να έχεις μεγάλες θερμοκρασίες για άνοιξε το κουτί σου ριξτο ένα καθάρισμα . Κάνε αυτό και στην πρώτη φώτο που ανέβασες, θα ξαναβγάλεις μια, αλλά αυτή την φορά την καρτέλα "HEALTH".
pekaras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Κάνε αυτό και στην πρώτη φώτο που ανέβασες, θα ξαναβγάλεις μια, αλλά αυτή την φορά την καρτέλα "HEALTH".
rafail1994 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Όπως το περίμενα και εγώ και ο filip123go λογικά . Κατέβασε το διαγνωστικό που το τρέχεις σε dos
pekaras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Όπως το περίμενα και εγώ και ο filip123go λογικά . Κατέβασε το διαγνωστικό που το τρέχεις σε dos Δε σε κατάλαβα φίλε μου...δώσε μου κάποιο στοιχείο ακόμα!!
TheELF Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Το διαγνωστικό εδώ δεν βοηθάει αφού ο δίσκος χάνει την επαφή με την μητρική οπότε χλομό να τελειώσει ο έλεγχος χωρίς να γίνει και άλλη διακοπή,πρέπει να ελέγξεις τα πάντα που μπορούν να έχουν σχέση με αυτήν την αποτυχία επικοινωνίας αρχίζοντας από το data αλλά και power καλώδιο του δίσκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.