Aplostra Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Οσοι διαβάζουν defencenet,το διαβάζουν για το φόρουμ(αν και εχει πέσει και αυτό) του και οχι τις μαλακίες που γράφει ο έμμισθος των ρωσσων γκουριωτης.
funbreaker Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 To defencenet είναι το χειρότερο portal. ΟΚ αλλά το θέμα εδώ είναι άλλο, χεστήκαμε για το defencenet και την εγκυρότητα του, διάβαζε τα πάντα και κρίνε, απόλυτα έγκυρο δεν θα βρεις τπτ. Ο προβληματισμός είναι συγκεκριμένος και τέθηκε 2-3 ποστς παραπάνω.
Aplostra Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά,ο τομεας της άμυνας ειναι βρόμικος. Οι λόγοι προφανείς. Διαβάστε οτι θέλετε,απ'οπου θελετε αλλα να έχετε παντα το νου σας.
LongTom Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 ΟΚ αλλά το θέμα εδώ είναι άλλο, χεστήκαμε για το defencenet και την εγκυρότητα του, διάβαζε τα πάντα και κρίνε, απόλυτα έγκυρο δεν θα βρεις τπτ. Ο προβληματισμός είναι συγκεκριμένος και τέθηκε 2-3 ποστς παραπάνω. Είδα,έκρινα το σάιτ και σχολίασα το πόστ. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
Hael Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Και τώρα η απώλεια εθνικής κυριαρχίας; Το σενάριο http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=8362
gnsX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Και τώρα η απώλεια εθνικής κυριαρχίας; Το σενάριο http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=8362 είναι απίστευτο ότι η συνεκμετάλλευση με το Israel είναι "ελληνική μαγκιά" και "πάρτε τα κ@λότουρκοι greek pride ρε παλιό μόγγολοι" αλλά η συνεκμετάλλευση με την Turkey είναι απώλεια εθνικής κυριαρχίας.
Hael Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 είναι απίστευτο ότι η συνεκμετάλλευση με το Israel είναι "ελληνική μαγκιά" και "πάρτε τα κ@λότουρκοι greek pride ρε παλιό μόγγολοι" αλλά η συνεκμετάλλευση με την Turkey είναι απώλεια εθνικής κυριαρχίας. Η συνεκμετάλλευση με τους Ισραηλινούς γίνετε γιατί το κοίτασμα στο οικόπεδο 12 (βλέπε χάρτες) βρίσκετε το μισό περίπου στην Κυπριακή ΑΟΖ και το άλλο μισό στην Ισραηλινή ΑΟΖ και όχι για λόγους μαγκιάς.
chill Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 είναι απίστευτο ότι η συνεκμετάλλευση με το Israel είναι "ελληνική μαγκιά" και "πάρτε τα κ@λότουρκοι greek pride ρε παλιό μόγγολοι" αλλά η συνεκμετάλλευση με την Turkey είναι απώλεια εθνικής κυριαρχίας. Γιατί να μην τα μοιραστούμε με τους Ιάπωνες ξέρω εγώ?Ίδια δικαιώματα έχουν και αυτοί με τους καζαμπουμπου από δίπλα στις προς εκμετάλλευση περιοχές....ήτοι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ!!!
nikos7690 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 για να δουμε τι θα δουμε... αν όπως είπαν οι τούρκοι, θα αρχισουν εξόρηξη και εντος της εβδομάδα;ς, όπως είπαν, τι θα κάνουμε εμείς, γιατι πες παει στο καλο να έχουμε ήπιους τόνους όταν κάνουν απλα έρευνες, αλλα αν πανε να αρχίσουν την εξορηξη τοτε πως απαντάμε;; Ιδου η απορία
Ntinaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 μιλησα με φιλο μου που ειναι στο πν και ειναι σε πλοιο εκει κοντα και ετσι οπως μου τα πε φανηκαν σοβαρα τα πραγματα...
gnsX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Η συνεκμετάλλευση με τους Ισραηλινούς γίνετε γιατί το κοίτασμα στο οικόπεδο 12 (βλέπε χάρτες) βρίσκετε το μισό περίπου στην Κυπριακή ΑΟΖ και το άλλο μισό στην Ισραηλινή ΑΟΖ και όχι για λόγους μαγκιάς. δεν είναι μισό-μισό αλλά τες πα δεν έλεγα για το 12,για τα δικά μας έλεγα και τις φωνές που ακούγονται για εξόρυξη μαζί με Ισραήλ. Να δω Κύπρο να τα βγάζει μαζί με Λίβανο στο 3 ας πούμε να μου πέσουν τα φρύδια. Πόσο σωστή κίνηση θα ήταν να κάνεις εξορύξεις στο Αιγαίο,αν σκεφτείς ότι με μια δοαρροή θα χαθεί ο τουρισμός που προς το παρών είναι πάνω απο το μισό του ΑΕΠ; μιλησα με φιλο μου που ειναι στο πν και ειναι σε πλοιο εκει κοντα και ετσι οπως μου τα πε φανηκαν σοβαρα τα πραγματα... Μίλησα με φίλο μου που είναι σφουγγαράς στην Κάλυμνο και μου πε όλα ΟΚ
Ntinaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 δεν είναι μισό-μισό αλλά τες πα δεν έλεγα για το 12,για τα δικά μας έλεγα και τις φωνές που ακούγονται για εξόρυξη μαζί με Ισραήλ. Να δω Κύπρο να τα βγάζει μαζί με Λίβανο στο 3 ας πούμε να μου πέσουν τα φρύδια. Πόσο σωστή κίνηση θα ήταν να κάνεις εξορύξεις στο Αιγαίο,αν σκεφτείς ότι με μια δοαρροή θα χαθεί ο τουρισμός που προς το παρών είναι πάνω απο το μισό του ΑΕΠ; Μίλησα με φίλο μου που είναι σφουγγαράς στην Κάλυμνο και μου πε όλα ΟΚ μπραβο
chill Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 για να δουμε τι θα δουμε... αν όπως είπαν οι τούρκοι, θα αρχισουν εξόρηξη και εντος της εβδομάδα;ς, όπως είπαν, τι θα κάνουμε εμείς, γιατι πες παει στο καλο να έχουμε ήπιους τόνους όταν κάνουν απλα έρευνες, αλλα αν πανε να αρχίσουν την εξορηξη τοτε πως απαντάμε;; Ιδου η απορία Όταν κάποιος μπαίνει στο σπίτι σου τι κάνεις; a) Καλείς την αστυνομία (ΗΠΑ) β) Ζητάς βοήθεια από τους γείτονες (ΕΕ) c) Παίρνεις το κουζινομάχαιρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.