Προς το περιεχόμενο

Στρατός - Καστελόριζο

Adon1s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσοι διαβάζουν defencenet,το διαβάζουν για το φόρουμ(αν και εχει πέσει και αυτό) του και οχι τις μαλακίες που γράφει ο έμμισθος των ρωσσων γκουριωτης.

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To defencenet είναι το χειρότερο portal.

ΟΚ αλλά το θέμα εδώ είναι άλλο, χεστήκαμε για το defencenet και την εγκυρότητα του, διάβαζε τα πάντα και κρίνε, απόλυτα έγκυρο δεν θα βρεις τπτ.

Ο προβληματισμός είναι συγκεκριμένος και τέθηκε 2-3 ποστς παραπάνω.

Δημοσ.

Παιδιά,ο τομεας της άμυνας ειναι βρόμικος.

Οι λόγοι προφανείς.

Διαβάστε οτι θέλετε,απ'οπου θελετε αλλα να έχετε παντα το νου σας.

Δημοσ.

ΟΚ αλλά το θέμα εδώ είναι άλλο, χεστήκαμε για το defencenet και την εγκυρότητα του, διάβαζε τα πάντα και κρίνε, απόλυτα έγκυρο δεν θα βρεις τπτ.

Ο προβληματισμός είναι συγκεκριμένος και τέθηκε 2-3 ποστς παραπάνω.

Είδα,έκρινα το σάιτ και σχολίασα το πόστ.

Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. ^_^

Δημοσ.

Και τώρα η απώλεια εθνικής κυριαρχίας; Το σενάριο

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=8362

είναι απίστευτο ότι η συνεκμετάλλευση με το Israel είναι "ελληνική μαγκιά" και "πάρτε τα κ@λότουρκοι greek pride ρε παλιό μόγγολοι" αλλά η συνεκμετάλλευση με την Turkey είναι απώλεια εθνικής κυριαρχίας.

Δημοσ.

είναι απίστευτο ότι η συνεκμετάλλευση με το Israel είναι "ελληνική μαγκιά" και "πάρτε τα κ@λότουρκοι greek pride ρε παλιό μόγγολοι" αλλά η συνεκμετάλλευση με την Turkey είναι απώλεια εθνικής κυριαρχίας.

Η συνεκμετάλλευση με τους Ισραηλινούς γίνετε γιατί το κοίτασμα στο οικόπεδο 12 (βλέπε χάρτες) βρίσκετε το μισό περίπου στην Κυπριακή ΑΟΖ και το άλλο μισό στην Ισραηλινή ΑΟΖ και όχι για λόγους μαγκιάς.

392792-%CE%B1%CE%BF%CE%B6%20%CE%BA%CF%85%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85%20%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF%2012.jpg

aoz_cyprus6.jpg

Δημοσ.

Γιατί να μην τα μοιραστούμε με τους Ιάπωνες ξέρω εγώ?Ίδια δικαιώματα έχουν και αυτοί με τους καζαμπουμπου από δίπλα στις προς εκμετάλλευση περιοχές....ήτοι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ!!!

android.png

Δημοσ.

για να δουμε τι θα δουμε... αν όπως είπαν οι τούρκοι, θα αρχισουν εξόρηξη και εντος της εβδομάδα;ς, όπως είπαν, τι θα κάνουμε εμείς, γιατι πες παει στο καλο να έχουμε ήπιους τόνους όταν κάνουν απλα έρευνες, αλλα αν πανε να αρχίσουν την εξορηξη τοτε πως απαντάμε;; Ιδου η απορία

Δημοσ.

μιλησα με φιλο μου που ειναι στο πν και ειναι σε πλοιο εκει κοντα και ετσι οπως μου τα πε φανηκαν σοβαρα τα πραγματα... :fear:

Δημοσ.

Η συνεκμετάλλευση με τους Ισραηλινούς γίνετε γιατί το κοίτασμα στο οικόπεδο 12 (βλέπε χάρτες) βρίσκετε το μισό περίπου στην Κυπριακή ΑΟΖ και το άλλο μισό στην Ισραηλινή ΑΟΖ και όχι για λόγους μαγκιάς.

δεν είναι μισό-μισό αλλά τες πα δεν έλεγα για το 12,για τα δικά μας έλεγα και τις φωνές που ακούγονται για εξόρυξη μαζί με Ισραήλ.

Να δω Κύπρο να τα βγάζει μαζί με Λίβανο στο 3 ας πούμε να μου πέσουν τα φρύδια.

Πόσο σωστή κίνηση θα ήταν να κάνεις εξορύξεις στο Αιγαίο,αν σκεφτείς ότι με μια δοαρροή θα χαθεί ο τουρισμός που προς το παρών είναι πάνω απο το μισό του ΑΕΠ;

μιλησα με φιλο μου που ειναι στο πν και ειναι σε πλοιο εκει κοντα και ετσι οπως μου τα πε φανηκαν σοβαρα τα πραγματα... :fear:

Μίλησα με φίλο μου που είναι σφουγγαράς στην Κάλυμνο και μου πε όλα ΟΚ

Δημοσ.

δεν είναι μισό-μισό αλλά τες πα δεν έλεγα για το 12,για τα δικά μας έλεγα και τις φωνές που ακούγονται για εξόρυξη μαζί με Ισραήλ.

Να δω Κύπρο να τα βγάζει μαζί με Λίβανο στο 3 ας πούμε να μου πέσουν τα φρύδια.

Πόσο σωστή κίνηση θα ήταν να κάνεις εξορύξεις στο Αιγαίο,αν σκεφτείς ότι με μια δοαρροή θα χαθεί ο τουρισμός που προς το παρών είναι πάνω απο το μισό του ΑΕΠ;

Μίλησα με φίλο μου που είναι σφουγγαράς στην Κάλυμνο και μου πε όλα ΟΚ

μπραβο

Δημοσ.

για να δουμε τι θα δουμε... αν όπως είπαν οι τούρκοι, θα αρχισουν εξόρηξη και εντος της εβδομάδα;ς, όπως είπαν, τι θα κάνουμε εμείς, γιατι πες παει στο καλο να έχουμε ήπιους τόνους όταν κάνουν απλα έρευνες, αλλα αν πανε να αρχίσουν την εξορηξη τοτε πως απαντάμε;; Ιδου η απορία

Όταν κάποιος μπαίνει στο σπίτι σου τι κάνεις;

a) Καλείς την αστυνομία (ΗΠΑ)

β) Ζητάς βοήθεια από τους γείτονες (ΕΕ)

c) Παίρνεις το κουζινομάχαιρο

:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...