Προς το περιεχόμενο

ένα καλό βιβλίο για html...

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...ψάχνω να βρώ. Δεν με πειράζει εάν είναι Αγγλικό αρκεί να είναι έυκολο κ να μπορεί να σου μάθει πράγματα γιατί άλλα Ελληνικά βιβλία με το συγκεκριμένο θέμα δεν ανταποκρίθηκαν :mad:

Δημοσ.

Δοκιμασε και το hea first: html and css , με βοηθησε πραγματικα να μαθω πολυ καλο βιβλιο σε παει βημα βημα σαν δασκαλος σε ιδιαίτερο

Δημοσ.

Δοκιμασε και το heaD first: html and css , με βοηθησε πραγματικα να μαθω πολυ καλο βιβλιο σε παει βημα βημα σαν δασκαλος σε ιδιαίτερο

αυτό είναι βιβλίο ή site?

Σειρά βιβλίων είναι για σχεδόν όλες τις γλώσσες.

Δημοσ.

www.w3schools.com

+1

www.w3fools.com

προτείνω

HTML5 and CSS3 in The Real World May 2011 Sitepoint

Το ξαναβάζω μήπως δε το είδες.. Και γω μέχρι πριν λίγο καιρό πρότεινα το w3school αλλά τα πράγματα αλλάζουν.. Τώρα ίσως μόνο για reference και οχι για πολλά πολλά..

Δημοσ.

Μια χαρά είναι. Αν δε τη χρησιμοποιούμε δε θα την υποστηρίξουν συντομότερα. Αλλα νομίζω μια χαρά παίζουν οι νέοι browsers με html5.

Το αν υποστηρίζονται ή οχι όλα τα feature της είναι άλλο θέμα και δε σε επηρεάζει.

Δημοσ.

έχεις κανένα παράδειγμα σελίδας html5?

επίσης τα βιβλία HeadFirst labs το μόνο που βρήκα ειδικά για την HTML (http://www.headfirstlabs.com/books/hfhtml/) μήπως είναι για πιό advanced users, γιατί βλέπω πως βάζει μέσα και CSS και XHTML, εγώ είμαι εντελώς αρχάριος με την html μήπως θέλω κάποια άλλο βιβλίο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...