chrisv. Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Χαίρεται και πάλι!Με το που απέκτησα το Macbook μου ρώτησα για το καλύτερο πρόγραμμα για κέιμενο κλπ...(τα κλασσικά),και μου πρότειναν το Open Office.Προχτές που το χρησιμοποίησα δεν μου αναγνώριζε το κείμενο στο PC μου μετά!Ξέρετε κανενά που να μην έχει τέτοιο θέμα? Ευχαριστώ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Θελεις free απαραιτητα? Εαν οχι, υπαρχει και το office απο την microsoft για mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Χαίρεται και πάλι!Με το που απέκτησα το Macbook μου ρώτησα για το καλύτερο πρόγραμμα για κέιμενο κλπ...(τα κλασσικά),και μου πρότειναν το Open Office.Προχτές που το χρησιμοποίησα δεν μου αναγνώριζε το κείμενο στο PC μου μετά!Ξέρετε κανενά που να μην έχει τέτοιο θέμα? Ευχαριστώ!!!! Περίεργο. Εμένα απο Office11 σε open office μια χαρά τά άνοιξε όλα. Σε τι έκδοση ήταν το word? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Απόλυτα free και προς το παρών ουδέν παράπονο : Libre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Απόλυτα free και προς το παρών ουδέν παράπονο : Libre πραγματικα πολυ καλο !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Προσωπικά διαφωνώ με την διακίνηση .doc ή ό,τι άλλου εγγράφου πέρα από .djvu ή .pdf. Εάν πρόκειται κάποιοι να δουλέψουν μαζί σε ένα έγγραφο, τότε προτείνω το LaTeX. Έχει ένα μεγάλο learning curve αλλά όταν ξεπεραστεί γίνεται πολύ πιο παραγωγικό, δημιουργικό και ευέλικτο από οποιοδήποτε άλλο λογισμικό διαχείρισης - συγγραφής κειμένων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisv. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Προσωπικά διαφωνώ με την διακίνηση .doc ή ό,τι άλλου εγγράφου πέρα από .djvu ή .pdf. Εάν πρόκειται κάποιοι να δουλέψουν μαζί σε ένα έγγραφο, τότε προτείνω το LaTeX. Έχει ένα μεγάλο learning curve αλλά όταν ξεπεραστεί γίνεται πολύ πιο παραγωγικό, δημιουργικό και ευέλικτο από οποιοδήποτε άλλο λογισμικό διαχείρισης - συγγραφής κειμένων. Αχα...Σε ευχαριστώ πολύ!Είναι free αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorillaz_gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 ...και επίσης απο default μάλλον αποθήκευσες το κείμενο με το OpenOffice σε μη συμβατή κατάληξη για MSOFFICE. (νομίζω είναι ods για openoffice) οπότε την επόμενη φορά στον τύπο αρχείου επέλεξε το msoffice (doc ή docx) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aworldinagrainofsand Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως υπάρχει κάλλιστα και το iwork + filemaker pro advanced 10 (εξηγώ numbers-excel , pages-word , keynote-powerpoint +filemaker-access) Βασικά έχουν πολύ περισσότερο πράγμα μέσα , features + design από το office.Εμένα με βολεύουν πολύ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.