Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμ,αυτο γινεται ηδη.To xbox live εχει ενοποιηθει με το games live στα pc,τουλαχιστον σε ορισμενα παιχνιδια.και νομιζω ερευνα εδειξε οτι οι console gamers με το gamepad,παιζανε καλυτερα απο τους pc-ακηδες me mouse/keyboard οταν παιζανε μαζι στο ιδιο παιχνιδι.

η μεγαλη ειδηση εδω ειναι οτι η ενοποιηση προχωραει ενα βημα παραπερα και θα περιλαμβανει smartphones και φανταζομαι και tablets.ειναι πολυ καλη μαγκια αυτο.

Το ακριβώς αντίθετο είχε δείξει η έρευνα

http://www.gamesradar.com/pc-gamers-destroyed-console-gamers-in-tests-says-voodoo-pc-founder/

• Moderators
Δημοσ.

Το ακριβώς αντίθετο είχε δείξει η έρευνα

http://www.gamesradar.com/pc-gamers-destroyed-console-gamers-in-tests-says-voodoo-pc-founder/

Ε ναι, κι εμένα δεν μου φαίνεται πολύ λογικό να υπερτερούν οι κονσολάδες, εκτός κι αν παίζουν handicapped. Στα FPS ειδικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην νικάνε οι πι-σάκηδες. Αν η μάχη γίνεται επί ίσοις όροις, δηλαδή αν βάλουμε και στους δύο auto-aim, τότε παίρνουν για πλάκα πούλο οι console gamers. Αν από την άλλη βγάλουμε το auto-aim κι από τους δύο, τότε οι console gamers θα βαράνε στον γάμο του Καραγκιόζη.

Δημοσ.

να σε δω να το λες αυτό σε PES και FIFA

Καλά ενοείτε ότι τα ποδοσφαιράκια τα πέζεις πολύύύύύ πιο εύκολα με το controler του Xbox αλλά εγώ προσωπικά έχω πάρει 4 χειρηστήρια Xbox στο pc μου και έχω και Xbox και pc!!!!!!!!! :rolleyes: :P :P :P :P

μαλλον θα τους βοηθαει το aim assist, το οποιο ενδεχομενως να τους δινει τελικα και πλεονεκτημα , γιατι χωρις αυτο δεν παιζει

εγω παντως ακομα και με αυτο δε γινεται να παιξω πανω απο 5 λεπτα fps, απο κινητα και ταμπλετες σιγουρα δε θα δοκιμαζα κοντρα σε πραγματικους ανθρωπους

Μωρέ και aimbot να τους δώσει να βαράει μόνο headshots οι pc gamers πάλι θα έχουν το πλεονέκτημα!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...