Προς το περιεχόμενο

The Witcher 2 + Ati HD 4850

Alithinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα με το οποίο κατά πάσα πιθανότητα σχετίζεται η κάρτα γραφικών μου.

Συχνά όταν παίζω το The Witcher 2,ο υπολογιστής κρασάρει και στην οθόνη μου βγαίνει μήνυμα "NO SIGNAL".

Δεν εμφανίζεται καμία μπλε οθόνη,ούτε κάνει από μόνος του restart.

Αφού πατήσω το κουμπί reset και ξανάbootάρει ο υπολογιστής,ανοίγω το AMD Vision Center (Catalyst) και βλέπω τη θερμοκρασία της κάρτας γραφικών στους 70c+,ενώ πέφτει με γρήγορους ρυθμούς και σε 5 λεπτά έχει πάει στα 'κανονικά' 47c.

Πιθανότατα την ώρα που κράσαρε ο υπολογιστής να ήταν στους 80+ βαθμούς.

Το παρόν μου συμβαίνει μονάχα με το T.W.2.,και δεν μου έχει συμβεί σε άλλα βαρυά παιχνίδια όπως π.χ. το Crysis το οποίο παίζω και στο Very High χωρίς προβλήματα.

Τι να φταίει,και τι να κάνω ? :fear:

Δημοσ.

Πρέπει να ειναι η καρτα γραφικων (λογω ΄ζεστης)

Ακομα λιγη μνημη (τουλαχιστον 4gb)

+

ενα ξεσκονισμα στο εσωτερικο του κουτιου (ελπιζω να εχεις και αλλα φουρφουρια εντος του)

Δημοσ.

Πρέπει να ειναι η καρτα γραφικων (λογω ΄ζεστης)

Ακομα λιγη μνημη (τουλαχιστον 4gb)

+

ενα ξεσκονισμα στο εσωτερικο του κουτιου (ελπιζω να εχεις και αλλα φουρφουρια εντος του)

έχω ένα μπρος και ένα πίσω που λειτουργούν. (ανεμιστήρες)

ram σκεφτόμουν να χώσω άλλα 2gb για να τα κάνω 4,αλλά επειδή περιμένω να βγει ο bulldozer επεξεργαστής για να κάνω αναβάθμιση σκέφτηκα να περιμένω.

(μιας και οι bulldozer τρέχουν με ram στα 1866mhz ενώ ο phenom 2 στα 1333)

Δημοσ.

Μεεεχρι να ερθουν οι bulldozers χαρισε λιγη ανεση στο συστημα σου ειδικα τωρα που ειναι φτηνες οι μνημες

Τον επεξεργαστη τον εχεις ξεκλειδωσει(σε Χ4) ή οχι ?

Αν ναι τοτε κλειδωσε τον και δοκιμασε παλι

Δημοσ.

Μεεεχρι να ερθουν οι bulldozers χαρισε λιγη ανεση στο συστημα σου ειδικα τωρα που ειναι φτηνες οι μνημες

Τον επεξεργαστη τον εχεις ξεκλειδωσει(σε Χ4) ή οχι ?

Αν ναι τοτε κλειδωσε τον και δοκιμασε παλι

Το είχα προσπαθήσει,αλλά όταν το έκανα έκανε restart σε ανύποπτες χρονικές στιγμές το pc. :(

Δεν ήταν σταθερό.

Δημοσ.

Βασικα δεν προσπαθεις να ξεκλειδωσεις τον υπαρχον επεξεργαστη σε τετραπυρηνο?

Για να λες οτι εχει ηδη ξεκλειδωθεί αλλα δεν ηταν σταθερος τοτε μαλλον θα ηθελε να δωσεις παραπανω ρευμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...