Προς το περιεχόμενο

Dell U2312HM

phanispal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 467
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πραγματι . σε σχεση με την U2311H η U2312HM εχει μια κοκκινιλα. το καταλαβα σε ταινιες οπου οι ανθρωποι φαινονταν πιο ροζ λες και ψιλοπηραν χρωματακι αρχες καλοκαιριου :mrgreen: ενω στην U2311H ειναι πιο λευκο το χρωμα τους :shifty:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:-D εγω το αφησα σε game mode συνεχεια..με brightness contrast 65!ειχα u2311 αλλα παρουσιασε ενα προβλημα και μου στειλαν την 2312..ολιγον τυχερος :rolleyes:

:-D εγω το αφησα σε game mode συνεχεια..με brightness contrast 65!ειχα u2311 αλλα παρουσιασε ενα προβλημα και μου στειλαν την 2312..ολιγον τυχερος :rolleyes:

Δεν σου είναι πολύ φωτεινή?

Όντως είναι θέμα συνήθειας, γιατί εγώ την είχα για αρκετό καιρό σε brightness 25, κάποια στιγμή την ανέβασα στο 30 και πλέον οτιδήποτε μεγαλύτερο μου φαίνεται υπερβολικά φωτεινό. Φυσικά εκτός από το θέμα συνήθειας παίζει μεγάλο ρόλο και ο περιβάλλων φωτισμός.

παιδιά έχω ένα πρόβλημα

τώρα που θα φύγω για τα χριστούγεννα μάλλον δε θα μπορέσω να πάρω την οθόνη μαζί μου διότι θα γυρίσω με κτέλ, και θα κουβαλάω ήδη 3 βαλίτσες μαζί μου μαζί με την κιθάρα στην πλάτη μου

και τέλος πάντων δε θέλω να την κουβαλήσω με το κτέλ 300 κμ μακριά

αν την αφήσω για 2 εβδομάδες κλειστή, μπορεί να πάθει κάτι; υπάρχει τέτοια πιθανότητα; να την σκεπάσω πριν φύγω; και αν ναι, με τι;

ευχαριστώ

Γιατι να πάθει κάτι;;;; Άμα την πάρεις μαζί σου λογικά θα πάθει κάτι (αν σου πέσει ή την βαρέσεις πουθενά)

Εμένα οι ρυθμίσεις μου είναι

R=85

G= 85

B=99

Brightness=25

Contrast=75

Εγω με αυτές έχω το καλύτερο λευκό και το καλύτερο μαύρο. Με τις ρυθμίσεις του Voliminalτο λευκό μου ήταν ελαφρύ γκρί...

παιδιά έχω ένα πρόβλημα

τώρα που θα φύγω για τα χριστούγεννα μάλλον δε θα μπορέσω να πάρω την οθόνη μαζί μου διότι θα γυρίσω με κτέλ, και θα κουβαλάω ήδη 3 βαλίτσες μαζί μου μαζί με την κιθάρα στην πλάτη μου

και τέλος πάντων δε θέλω να την κουβαλήσω με το κτέλ 300 κμ μακριά

αν την αφήσω για 2 εβδομάδες κλειστή, μπορεί να πάθει κάτι; υπάρχει τέτοια πιθανότητα; να την σκεπάσω πριν φύγω; και αν ναι, με τι;

ευχαριστώ

Μπερδεύεις την οθόνη με την αντίκα στο γκαράζ :-P

Ούτε θα ξεραθούν οι τσιμούχες ούτε θα ξελιγωθεί η μπαταρία!

Εγώ πάντως μετά από διακοπές γιορτών βρήκα την 1η μου tft στο πάτωμα λόγω σεισμού και κακής στήριξης. Όχι ότι αν ήμουν σπίτι θα άλλαζε κάτι, αλλά..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Λοιπόν έκανα το καλιμπράρισμα

Target

luminance 120cd/m²

White 6500 kelvin

gama 2.2

result :

luminance 120.8 cd/m²

White 6500 kelvin

gama 2.2

Brightness 33

Contrast 74

red 96

green 86

blue 100

Η μεγαλύτερη διαφορά που είδα ήταν το άσπρο που φαίνεται πραγματικά άσπρο χωρίς tints.

Επίσης είναι λιγότερο φωτεινή και πιο ξεκούραστη (αφού το brightness ήταν στο 75)

Μου είναι δύσκολο να τη συνηθίσω ακόμα.

Θα τη δουλέψω και θα δώ.

Post του χρήστη X-kyramas σε άλλο forum που πραγματοπίησε το καλιμπράρισμα με callibration tool..

Post του χρήστη X-kyramas σε άλλο forum που πραγματοπίησε το καλιμπράρισμα με callibration tool..

Εμένα με αυτές τις ρυθμίσεις μπλεδίζει ασχημα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...