Προς το περιεχόμενο

Dell U2312HM

phanispal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 467
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικά σας εμπιστεύτηκα και πήρα κι εγώ την U2312HM.

Καμιά βοήθεια για καλιμπράρισμα?

Επίσης, σε τι colour mode είστε? Εγώ σε Multimedia. To gaming mode είναι καλύτερο? Το βρήκα κάπως φωτεινό...

Brightness: 35

Contrast: 75

Υ.Γ: Καλώς ήρθα κι εγώ! ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοίτα εδώ φίλε μου

Στο παραπάνω post συμβουλεύουν να βάλουμε custom colour τα ακόλουθα, 92 88 98.

Δεν με εντυπωσιάζουν...

Εσείς πως τα έχετε? Αν δεν χρησιμοποιήτε custom, ποιό mode χρησιμοποιήτε για παιχνίδια και ταινίες?

Επίσης πολύ backlight bleeding έχω ρε παιδιά. Η φωτεινότητα είναι μόλις 35...

Θέλω να πώ, το μαύρο δεν είναι "μαύρο".

Πάντως μέχρι στιγμής γενικά από το monitor δεν έχω εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα. Περίμενα περισσότερα.

Το προηγούμενό μου monitor ήταν ένα Samsung 226BW...

Επεξ/σία από Chaos3X

Άσε default τα χρώματα στην οθόνη και πειραματίσου να αλλάξεις τις ρυθμίσεις σου από το display color hue, saturation, temperature, blue, green, red κτλπ στο software της κάρτας που έχεις, amd vision engine control center ή το αντίστοιχο της nvidia.

Έχει απίστευτες μικροδιορθώσεις που μπορείς να κάνεις, θα εκπλαγείς!!! B)

Άσε default τα χρώματα στην οθόνη και πειραματίσου να αλλάξεις τις ρυθμίσεις σου από το display color hue, saturation, temperature, blue, green, red κτλπ στο software της κάρτας που έχεις, amd vision engine control center ή το αντίστοιχο της nvidia.

Έχει απίστευτες μικροδιορθώσεις που μπορείς να κάνεις, θα εκπλαγείς!!! B)

πολύ σωστά. όντως κάνεις απίστευτες ρυθμήσεις.

Σημερα μου ηρθε και μενα απο MySystems :P Για να δουμε..περιμενω βασικα και καρτα γραφικων να μου ρθει απο πλαισιο οποτε λεω να περιμενω να τα βαλω και τα 2 ταυτοχρονα ωστε να δω μεγαλη διαφορα! αυτη τη στιγμη εχω μια LCD LG 22' 1680x1050. Λετε να πρεπει να κανω φορματ για καλυτερες επιδοσεις?το καλο ειναι οτι η καρτα γραφικων που εχω (ATI 4890) ειναι απο ιδιο κατασκευαστη με αυτη που πηρα (6950) οποτε δε νομιζω να υπαρχει θεμα μπερδευτουνε drivers..

Καλορίζικη. Τώρα πώς κατάφερες και έμπλεξες σε μία παράγραφο 2 οθόνες, 2 κάρτες γραφικών, το format του σκληρού δίσκου και ένα ενδεχόμενο driver collision... :rolleyes:

Καλορίζικη. Τώρα πώς κατάφερες και έμπλεξες σε μία παράγραφο 2 οθόνες, 2 κάρτες γραφικών, το format του σκληρού δίσκου και ένα ενδεχόμενο driver collision... :rolleyes:

ειμαι καλος σ αυτα :mrgreen: !τωρα δεν αντεχω μαλον θα τη βαλω τωρα την οθονη..

ειμαι ηδη κατοχος μιας U2311h απο οταν πρωτοβγηκε και απο το μεσημερι εγινα κατοχος μιας U2312HM.

U2311H

Brightness: 65 (30 στο flatpanelshd.com)

Contrast: 75

Input Color Format: RGB

Mode Selection: Graphics

Sharpness: 50

Dynamic Contrast: Off

Response time: Overdrive

RGB: Custom

• R: 99

• G: 95

• B: 98

U2312HM

Picture preset: Custom Color

Brightness 65 (63 στο flatpanelshd.com)

Contrast 66 (66 στο flatpanelshd.com)

Sharpness: 50

Gamma PC

Aspect ratio: Wide 16:9

R 97

G 89

B 100

1)Δεν εχει συνηθισει ακομα το ματι μου την U2312HM και ακομα ψαχνω τις καταλληλες ρυθμισεις.

2)Τα κουμπια δεξια της U2311H ειναι πιο βολικα πιστευω αν και πιο μεγαλα σε σχεση με τα αντιστοιχα της U2312HM.

3)Ο βραχιονας που κραταει την U2312HM ειναι καλυτερος καθοτι ρυθμιζεται πιο ψηλα η οθονη σε σχεση με την U2311H και με βολευει καλυτερα στην ευθεια των ματιων.

All in all βρισκω τα χρωματα της U2311H πιο ξεκουραστα αλλα σε videos της U2312HM φαινονται πιο εντονα (πιο χρωματιστα).

Θα ηθελα εναν συνδυασμο και των δυο. Να ηταν η U2312HM τετραγωνοποιημενη οπως η U2311H, με πιο μεγαλα κουμπια και τον βραχιονα της U2311H που τον βρισκω πιο στηβαρο και αγριο αλλα με το μεγαλυτερο ρυθμιζομενο υψος του βραχιονα της U2312HM

εχω συνηθισει στην U2311H που την εχω 2 χρονια και οταν στρεφω το κεφαλι μου να δω την U2312HM εντοπιζω διαφορα στα χρωματα. οταν κοιταξω αρκετη ωριτσα την δευτερη και ξαναγυρισω στην αρχικη U2311H μετα μου φαινεται περιεργη και σκοτεινη.

νομιζω πως ειναι καλες οι ρυθμισεις ετσι αλλα οπως θα δεις ενεργοβορο

Οι ρυθμίσεις για την U2312HM που γράφεις ikskarda σου είναι οκ, είσαι ευχαριστημένος? Λες να τις δοκιμάσω και εγώ?

ναι. έτσι τις έχω και εγώ και είναι πολύ ξεκούραστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...