Προς το περιεχόμενο

Dell U2312HM

phanispal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα 60Hz παίζουν σε εγγενή ανάλυση.

Βέβαια τη U2311H (και ίσως και άλλες) μπορείς να την κάνεις να παίξει στα 75Hz, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Ψάξε για ghosting και input lag.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 467
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

RottenLungs αν σε ενδιαφέρει κυρίως το gaming και σου την σπάει ακόμα και το ανεπαίσθητο ghosting, τότε πιστεύω πως πρέπει να κινηθείς σε 120hz λύσεις.

Περισσότερο ταινίες βλέπω... Αλλα νομίζω οτι αυτό το ρημαδο ghosting είναι το ίδιο, είτε μιλάμε για παιχνίδια είτε μιλάμε για ταινίες. Ή λέω βλακίες;;;;;;

Σίγουρα και στις ταινίες είναι ορατό, αλλά σε κάποια παιχνίδια (κυρίως γρήγορα fps) είναι πιο εμφανές.

Στις ταινίες μεγάλο ρόλο παίζουν oι player+decoder καθώς και τα HZ του monitor.

Όταν ένα μόνιτορ των 120hz παίζει μια ταινία των 24fps, γίνεται επανάληψη του κάθε καρέ 5 φορές (no prob).

Σε μόνιτορ των 60hz όμως υπάρχει ένα προβληματάκι με το pulldown με αποτέλεσμα η κίνηση να μην είναι και τόσο ομαλή (φαινόμενο γνωστό ως judder).

edit: άρα αφού σε ενδιαφέρουν κυρίως οι ταινίες, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ πρέπει να πας σε 120hz monitor ή σε tv που έχει 24p mode :mrgreen:

Αυτο που θα ηθελα πολυ να ξερω ειναι αν υπαρχει αισθητη διαφορα οσον αφορα το input lag αναμεσα στις 2 dell μιας και στην U2311H ειναι 10,6 ενω στην U2312HM 0,6.

Υπαρχει διαφορα? Ή μας προσφέρει λιγο πολυ οτι και η 5.000.000 δυναμικη αντιθεση στις Led Tn..

παιδες δουλευω την οθονη και ειναι πραγματικα πολυ πολυ ωραια. Εχει πολυ καλο ασπρο και γενικα ζεστα χρωματα. Και σαν ποιοτητα κατασκευης δειχνει και την αισθανεσαι πολυ στιβαρη.

Οσο για τις ρυθμισεις υψους κτλ, μπορω να πω οτι καλυπτουν ολες τις θεσεις. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος σαν πρωτη εντυπωση.

Μπορει να το ενιωθε σπαστικο στα παιχνιδια :)

Αν και με την τ260 ημουν αρχηγος.. HUGE

Αλλα και με την u2311 και ας μην παιζω παιχνιδια πλεον, νταξ ειμαι

κοιταχτε παιδες, οντως πηγα σε μικροτερη αναλυση 1080 αλλα για μενα που βλεπω ταινιες σε πολυ μικρη αποσταση νομιζω δεν θα εχω προβλημα. Γενικα ηθελα να παω σε κατι ποιο σημαζεμενο.

Απο κει και περα ο καθενας εχει τα γουστα του. Παντως μου κανει κατι πολυ ποιοτικο η οθονη και νομιζω οτι ειναι πολυ πιο ξεκουραστη απ αυτην που ειχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...