skiaxtro7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Παρέλαβα σήμερα. Από πίσω λέει REV 00 DECEMBER 2012. Η διαφορά πραγματικά είναι χαοτική σε σχέση με την παλιά μου tn-panel.
skiaxtro7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Οχι.Produce date : December 2012 λέει και μετά REV A00.Δέν βρήκα κάτι άλλο..
k_dinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Πίσω από την οθόνη, εκεί που κουμπώνει η βάση σε εμένα γράφει u2312HMt, γι αυτό σε ρώτησα
skiaxtro7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 αν εννοεις εκει ναι και εμένα έτσι λέει. u2312HMt
k_dinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Από Mysystems την πήρες και εσύ? Αυτό το 't' το έχω αναφέρει μερικές σελίδες πίσω, ακόμα να βρω τι δηλώνει. Όμως η οθόνη είναι υπέροχη οπότε σταμάτησα να το ψάχνω. Welcome to the club!
phanispal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Έτσι, αν το monitor είναι άψογο, μη σας νοιάζει ό,τι revision και να είναι, όποτε και να κατασκευάστηκε. 1
Millennium Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Φάνη κ'εγώ το ίδιο λέω αλλά αν σε πιάσει να ψάχνεσαι...
phanispal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Αν σε πιάσει να ξέρεις ότι μπορεί να την πατήσεις :Ρ
krunar Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα, Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα και εγώ μια 2312ΗΜ και είδα το φώς μου. Την σύνδεσα με το Mouse και keyboard πανω στην οθόνη και όλα μια χαρά. Σήμερα όμως που έκανα ενα restart διαπίστωσα οτι ενω ακουγα να κάνει postδεν είχα καθολου signal. Με τα πολλά βάλε βγάλε, διαπίστωσα οτι αν έχω πανω στο usb της οθόνης, Mouseή keyboard δεν έχω σήμα!!! Δοκίμασα διάφορους συνδυασμούς (μονο Mouse, μονο keyboard άλλο keyboard)αλλά τίποτα. το έχει δεί κανείς αυτό ή και πάλι πρωτοπόρησα??
nickelodeon Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μερικές μητρικές δεν μπουτάνουν το λειτουργικό σύστημα εάν δεν υπάρχουν συνδεμένα στον υπολογιστή πληκτρολόγιο και/ή ποντίκι. Προφανώς ο υπολογιστής σου για να λειτουργήσει το usb hub της οθόνης πρέπει να φορτώσει πρώτα το λειτουργικό σύστημα. Το να συνδέσεις πληκτρολόγιο και ποντική στο usb hub της οθόνης πρώτη φορά το ακούω και το θεωρό τελείως λάθος. Πληκτρολόγιο και ποντίκι απευθείας πάνω στην μητρικό, το usb hub της οθόνης είναι για κανα στικάκι, γενικά για αφαιρούμενες συσκευές που δεν θέλεις να σκύβεις και να ψάχνεις usb θύρες στο πίσω μέρος του υπολογιστή. 2
krunar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 συμφωνώ, απλά μου φάνηκε βολικό να το δοκιμάσω. Αυτο που μου κάνει εντυπωση είναι οτι χωρίς mouse & Keyboard bootαρει αλλά αν τα δεί στο usb hub της Dell κολλάει. Anyway, δεν είναι τόσο σημαντικο όσο η επόμενη ερώτηση Εβαλα τα settings Που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι (20 Brigthness 75 Contrast) Και όντως είναι πιο ξεκούραστη. ¨ομως σε μερικά games είναι πολυ σκοτενή. Αλλάζοντας τα presets απο την οθόνη, δεν αλλάζει το brightness, και το game σε windown mode Που το παίζω δεν μου δίνει δυνατότητα να το αλλάξω. Καμιά ιδέα? Προσπάθησω να φτιάξω presets στο Catalyst..αλλά δεν θα έλεγα οτι τα κατάφερα.
dswitch Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Πήρα την παρασκευή που μας πέρασε την συγκεκριμένη οθόνη και έχει ένα ελάχιστο backlight bleeding πάνω και κάτω αριστερά. Δεν με ενοχλεί ιδιαιτερα αυτό αλλα ότι δεν επέλεξα την αντίστοιχη 24άρα. Ισχύει η δυνατότητα αλλαγής εντός 10 ημερών?
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Από πού την πήρες; Ίσως να γίνεται να την αλλάξεις, αν την έχουν διαθέσιμη. Να σου δώσουν τα χρήματα πίσω όμως και να την πάρεις από αλλού, δεν παίζει.
dswitch Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Από mysystems είναι αγορασμένη, εννοείται ότι δεν θέλω επιστοφή χρημάτων απλά όσο περίμενα να την φέρουν χαλβάδιαζα την 24άρα η οποια είναι η μέρα με την νύχτα σε όγκο,1200p κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα