k_dinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ενω ημουν ψημενος για την lg 234v και μπαινοντας στο μαγαζι να την παραγγειλω, την τελευταια στιγμη αλλαξα γνωμη και παρηγγηλα την dell2312hm. δεν επεσα σε κοματι με backlight bleeding και γενικα η οθονη ειναι o.k. για τον φιλο παραπανω με τα REV. και η δικια μου ειναι Α00 Νοεμβριος 2012, αλλα χωρις το t. επισης ειναι το 4ο απο τα 20 πακετα που παρηγγηλε η Oktabit γα την συγκεκριμενη παρτιδα Δες λίγο καλύτερα για το t, γιατί και εμένα Α00 Νοεμβριος 2012 είναι. Όχι ότι έχει σημασία, αλλά κυβέντα να γίνεται. Το t φαίνεται πίσω στην οθόνη ΠΡΙΝ κουμπώσεις τη βάση. Το κουτί δεν έχει t
maik42 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ^ ναι σ' εκεινο το σημειο εκανα ψαχτικη για το t. στην δικια μου δεν το 'χει.
invisible07 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δες λίγο καλύτερα για το t, γιατί και εμένα Α00 Νοεμβριος 2012 είναι. Όχι ότι έχει σημασία, αλλά κυβέντα να γίνεται. Το t φαίνεται πίσω στην οθόνη ΠΡΙΝ κουμπώσεις τη βάση. Το κουτί δεν έχει t Επειδή και η δικιά μου όπως σου είπα είναι ίδια περίπτωση Νοέμβριος 12 με t το έψαξα και δεν νομίζω να είναι κάτι από ότι λέει η Dell.. http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/p/19484625/20269007.aspx http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/p/19455974/20137036.aspx edit: Άκυρο το 1 απο τα 2 Link το έχεις Postarei είδη.. Πάντως δεν νομίζω να στέλνει επισκευασμένα μοντέλα ως καινούρια..
orck Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ειναι δυνατον να πουλανε καινουργιο προιον και να δινουν επισκευασμενο μεταχειρισμενο;
k_dinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Εμένα πάντως δεν δουλεύει καμία θύρα usb, τα windows παλεύουν ώρα να εγκαταστήσουν και μετά λέει ότι δεν βρέθηκε κάτι. Και ούτε το cd βοήθησε,., Υπάρχουν κάπου νέοι drivers? Βαριέμαι να τη δοκιμάζω σε άλλο υπολογιστή
orck Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Ποιο cd; Δεν εβαλα καθολου cd, δεν παρατηρησα καν οτι υπαρχει και cd, οι θυρες usb μολις συνδεσεις το καλωδιο απο πισω με τον υπολογιστη λειτουργουν μονες τους χωρις οδηγους, ενα απλο usb hub ειναι.
k_dinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Ναι, αυτό νόμιζα και εγώ αλλά δεν δουλεύουν. (Ρεύμα παίρνουν, γιατί αν βάλω ένα usb led φωτίζει κανονικά αλλά σε flashακι δεν γίνεται τίποτα) Θα το δοκιμάσω και σε άλλο PC και μετά θα αρχίσω τρέξιμο πάλι.. ΥΓ: Έχει κολλήσει το windows update και δεν μπορεί να συνδεθεί για να το κατεβάσει μόνο του, γι αυτό θέλω να το δοκιμάσω σε άλλο pc πρώτα
maik42 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) δεν ξερω αν το εκανες αλλα δοκιμασε να συνδεσεις το καλωδιο και σε αλλες θυρες usb της μητρικης σου. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2013 από maik42
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 στο backpanel ελπίζω...
orck Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Και στο front panel θα παιξει... απλα δεν ειναι τοσο πρακτικο εκει.
k_dinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Πουθενά δεν παίζει, αλλά το δοκίμασα σε άλλο PC και το αναγνώρισε αμέσως σαν απλό hub, άρα η οθόνη είναι οκ και κάτι φταίει στο PC. Το χρειάζεται το format του αλλά περιμένω να πάρω SSD να το κάνω μια και καλή. Τώρα υπάρχει κάποια άλλη λύση? Γενικότερα και σε άλλο pc που χρησιμοποιώ κάποια flashακια δεν αναγνωρίζονται κτλ. Τι κάνουμε σε περιπτώσεις που δεν μας θέλει η usb?
atrus23 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δες μήπως υπάρχει update για το bios της μητρικής σου.
maik42 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 το service tag της οθονης σε ποιο σημειο ειναι γραμμενο ρε παιδια;
sotiris123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 επειδη δε γνωριζω πολλα για οθονες... αυτο στη φοτο ειναι το backlight bleeding? και αν ναι τη να κανω? να παρω για αντικατασταση? την εχω περιπου 20 μερες την οθονη... edit: υπαρχει προβλημα αμα γυριζω την οθονη(απο τη βαση οχι απο το λαιμο) περιπου 180μοιρες? παντα με προσοχη να μη στραβωνουν τα καλωδια εννοειτε... στη παλια το εκανα αλλα σε αυτη ηθελα να ρωτησω αν κανει πρωτα...
Millennium Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Έχεις κάποιο b bleeding αλλά όχι κάτι το φοβερό κατά τη γνώμη μου. Αν σε ενοχλεί τόσο και την αλλάξεις μπορείς να τύχεις σε κάποια με περισσότερο να ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα