Padaz Bloody Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Τελικά όλα οκ να το επιβεβαιώσω ^ με minidisplayport σε displayport αντάπτορα και καλώδιο displayport κανονικό μέγεθος δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Το όλο σκηνικό μου γινότανε λόγω αυξημένων θερμοκρασιών της κάρτας γραφικών. Άλλαξα πάστα εχθές στην κάρτα γραφικών μου με Prolima Tech - Thermal Paste - Nano Aluminum - PK-1 - 5g, έβαλα και 2 ανεμιστήρες 12 cm noctua (που προς το παρόν τους έχω στην πιο χαμηλή ταχύτητα),επιπρόσθετους στο case για εισαγωγή αέρα και ένα έχω να πω, όσοι δεν το έχετε κάνει, προτείνω να το κάνετε άμεσα. Οι θερμοκρασίες είναι πιο χαμηλές, η κάρτα είναι πιο σταθερή, δεν κρασάρουνε οι drivers, δουλεύει άψογα με τις ώρες σε full benchmarking δεν μου έκανε το παραμικρό κιχ εχθές που την δοκίμασα για 8 ώρες συνεχόμενα. Μου λύθηκαν δια μαγείας όλα τα προβλήματα mini display port σε displayport στην οθόνη dell δεν μου δούλεψε ποτέ, απλά ενημερώνω αυτό που είχα γράψει σε προηγούμενό μου post. Δεν ξέρω γιατί αλλά για κάποιο λόγο αυτή η οθόνη φαίνεται να έχει φτιαχτεί μόνο για κάρτες γραφικών με έξοδο κανονικού μεγέθους displayport. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Περίεργο, δύσκολο μου φαίνεται να ισχύει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Για το minidisplayport λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Να μη δουλεύει με αντάπτορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Σημερα την πηρα και εγω την συγκεκριμενη οθονη. Θελω να εχω και ηχεια, βρηκα οτι υπαρχει soundbar με καλη τιμη, το Dell AX510 με 16,50€. Εχω βρει οτι υπαρχει και το ΑΥ511 που ειναι λενε καλυτερο, αλλα δεν το βρισκω πουθενα στην Ελλαδα, το εχει κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Στο skroutz βλέπω μόνο αυτά: http://www.skroutz.gr/c/112/pc-speakers.html?keyphrase=Dell Επίσης σύμφωνα με τη Dell δεν είναι στη λίστα των monitor που το υποστηρίζουν: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=ca&l=en&s=gen&sku=313-8742 Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι είναι σίγουρα έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Πως γινεται η οθονη που αγορασα χθες να ειναι REV A00 με ημερομηνια κατασκευης Αυγουστος 2012; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Έβαλες το service tag στο site της Dell; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Οχι, το γραφει στο ετικετακι στην πισω μερια. REV A00 και πιο διπλα ημερομηνια AUGUST 2012...Υποτιθεται οτι εχουν φτασει στο REV Α06 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Ποιος ξέρει τώρα τι έχει παιχτεί. Δε νομίζω ότι είναι για κακό πάντως. Δοκίμασε να βάλεις το service tag στο site της Dell να δεις τι θα σου βγάλει, όχι ότι είναι δεσμευτικό βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα παιδια.... μολις την παρελαβα και εγω αυτην την οθονη... αρχικα να πω οτι μου φεναιτε τεραστια...:Ρ (μεχρι χθες ειχα μια 19") αλλα γενικα σαν οθονη μου αρεσει αρκετα... αλλα δεν ξερω τι ρυθμισεις να χρησιμοποιησω... movieς η games? η κανα custom? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Σε λιγο καιρο θα τη συνηθισεις Κοιτα στις προηγουμενες σελιδες για ρυθμισεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 τα εχω διαβασει και εχω δοκιμασει καποια απλα επειδη η διαφορα απο την προηγουμενη οθονη ειναι τεραστια ολες μου φενονται καλες....:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Χεχε ετσι ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 παιδια σε παιχνιδια συγκεκριμενα fifa13 και guild wars2 θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα με τη συγκεκριμενη οθονη;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα