Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 παίζει λόγω hdmi να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα 2560Χ1440 της U2713hm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Όχι παίζει, είναι σίγουρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charitos_giorgos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 άρα για μια ανακεφαλαίωση με τη καλώδιο προτείνεται να τη συνδέσω? η κάρτα γραφικών είναι αυτή http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/HD7950DC2T3GD5/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Με το Dual Link DVI που θα βρεις στη συσκευασία της U2713HM θα είσαι μια χαρά. Αν ψήνεσαι για DisplayPort, πρέπει να αγοράσεις και αντάπτορα DisplayPort to mini DisplayPort. Δε θα δεις διαφορές στην εικόνα όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charitos_giorgos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 ωραια να κανω και αλλη μια ερωτηση στην u2312hm που βλεπεις ποιο rev ειναι η οθονη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Στο πίσω μέρος αναγράφεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 παίζει λόγω hdmi να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα 2560Χ1440 της U2713hm... φανταζομαι ερχεται μαζι με την οθονη το καλωδιο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 no idea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tecton Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μία χάρη από κάποιον που είναι κάτοχος της συγκεκριμένης οθόνης. Θα κάνω την παραγγελία μέσα στην εβδομάδα και επειδή έχω ένα ράφι πίσω από την οθόνη που έχω τώρα,θα μπορούσε να μετρήσει το ύψος της κολόνας στην οποία στηρίζεται το panel; Θέλω να δω αν πρέπει να το ανεβάσω ώστε να ξεκινήσω την προετοιμασία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μία χάρη από κάποιον που είναι κάτοχος της συγκεκριμένης οθόνης. Θα κάνω την παραγγελία μέσα στην εβδομάδα και επειδή έχω ένα ράφι πίσω από την οθόνη που έχω τώρα,θα μπορούσε να μετρήσει το ύψος της κολόνας στην οποία στηρίζεται το panel; Θέλω να δω αν πρέπει να το ανεβάσω ώστε να ξεκινήσω την προετοιμασία . Θα βρεις όλες τις διαστάσεις εδώ: http://support.dell....ion_U2312HM.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tecton Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστώ για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GI@RG@S Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 παιδια να ρωτησω κατι στην οθονη πως συνδεουμε πανω της εναν ψηφιακο δεκτη mpeg4 ταυχτοχρονα εννοειται με υπολογιστη; επειδη εχει μια dvi λεω , περαν της vga.. υπαρχει εξαρτημα σε μια dvi θυρα να βαλεις κατι να γινονται ; ή και σε hdmi ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Λογικά με DVI to HDMI και με VGA to HDMI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 χμ βασικα το vga ειναι σαπιλα συνδεσε και τα 2 με το dvi και βγαζε και βαζε καθε φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GI@RG@S Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 oxi vga se hdmi θελει conveter λογικα δλδ κανα 50 και περιπου , ενταξει μετρια λυση γιατι μπορει να θες να βλεπεις παραλληλα αν γινεται με καποιο προγραμμα. καλα καποιο εξαρτημα να γινονται δυoοι θυρες δεν υπραχει , οπως αυτα που βαζουμε στων τηλεφωνων ή και στις μπριζες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα