Προς το περιεχόμενο

Dell U2312HM

phanispal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχε υπόψη σου ότι ζωντανά χρώματα δε σημαίνει απαραίτητα σωστά χρώματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε γίνεται να έχεις και τα δύο.

Δεν έχεις κανα γνωστό που να έχει κάποια από τις Dell/LG με IPS να τις δεις από κοντά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 467
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπόν παρήγγειλα την Dell τελικά και πριν λίγο μου ήρθε. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Φοβερά χρώματα, και ποιότητα κατασκευής. Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ψάχνει για 23άρα.

Να ρωτήσω όμως κάτι σε αυτούς που την έχουν. Η οθόνη πηγαίνει πάνω-κάτω και αν την αφήσεις παραμένει σταθερή εκεί που θες. Ωστόσο μπορώ να την σταθεροποιήσω ώστε αν την σηκώσω από τις άκρες να σηκωθεί και η βάση της μαζί? Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ.

Μην καταλάθος καμιά φορά πάω να τη σηκώσω όχι από τη βάση της αλλά από την ίδια την οθόνη και την χτυπήσω στη βιβλιοθήκη που βρίσκεται λίγα εκατοστά πιο πάνω. Σε φουλ τέντομα σχεδόν ακουμπάει τη βιβλιοθήκη.

Μόνο γι' αυτό. Επίσης δε νομίζω ο μηχανισμός αυτός να χαλάει εύκολα και κάποια στιγμή να μη στηρίζεται?

• 4 εβδομάδες αργότερα...

πΑΙΔΙΑ καμια ιδεα?Οσο και αν εχω προσπαθησει δε γινεται κατι γιατι μου ζηταει service tag(ακομη και για e-mail.).Στη dell που πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι service tag εχουν μονο οι οθονες απο 27 ιντσες και πανω και ουτε αυτοι ηξεραν πως γινεται κατοχυρωση εγγυησης.Καμια ιδεα?

καλησπερα θελω να παρω ενα καλωδιο hdmi να συνδεσω τον υπολογιστη με την οθονη dell u2312hm ξερεται αν κανει αυτο το καλωδιο?

http://www.ebay.com/itm/Sony-2M-1-4V-Pro-HDMI-Cable-HD-Ready-Full-3D-Genuine-BLACK-UK-/160664825115?pt=UK_Computing_Sound_Vision_Video_Cables_Adapters&hash=item25685ead1b

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...