phanispal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Έχε υπόψη σου ότι ζωντανά χρώματα δε σημαίνει απαραίτητα σωστά χρώματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε γίνεται να έχεις και τα δύο. Δεν έχεις κανα γνωστό που να έχει κάποια από τις Dell/LG με IPS να τις δεις από κοντά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δυστυχώς δεν έχω κανένα γνωστό και εδώ επαρχεία δεν τις έχει και κανένα μαγαζί για να τις δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν παρήγγειλα την Dell τελικά και πριν λίγο μου ήρθε. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Φοβερά χρώματα, και ποιότητα κατασκευής. Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ψάχνει για 23άρα. Να ρωτήσω όμως κάτι σε αυτούς που την έχουν. Η οθόνη πηγαίνει πάνω-κάτω και αν την αφήσεις παραμένει σταθερή εκεί που θες. Ωστόσο μπορώ να την σταθεροποιήσω ώστε αν την σηκώσω από τις άκρες να σηκωθεί και η βάση της μαζί? Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δε νομίζω πως γίνεται κάτι τέτοιο. Γιατί θες να το κάνεις όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 μονο αμα ειναι τερμα πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μην καταλάθος καμιά φορά πάω να τη σηκώσω όχι από τη βάση της αλλά από την ίδια την οθόνη και την χτυπήσω στη βιβλιοθήκη που βρίσκεται λίγα εκατοστά πιο πάνω. Σε φουλ τέντομα σχεδόν ακουμπάει τη βιβλιοθήκη. Μόνο γι' αυτό. Επίσης δε νομίζω ο μηχανισμός αυτός να χαλάει εύκολα και κάποια στιγμή να μη στηρίζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charitos_giorgos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα,να κανω μια ερωτηση?το rev τις οθονης που το βλεπουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Στο πίσω μέρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 ΚΑι μια ερωτηση εγω.Πως κανω καταχωρηση εγγυησης στο σite ths dell γιατι service tag δε βρηκα στην οθονη(link)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 πΑΙΔΙΑ καμια ιδεα?Οσο και αν εχω προσπαθησει δε γινεται κατι γιατι μου ζηταει service tag(ακομη και για e-mail.).Στη dell που πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι service tag εχουν μονο οι οθονες απο 27 ιντσες και πανω και ουτε αυτοι ηξεραν πως γινεται κατοχυρωση εγγυησης.Καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charitos_giorgos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα θελω να παρω ενα καλωδιο hdmi να συνδεσω τον υπολογιστη με την οθονη dell u2312hm ξερεται αν κανει αυτο το καλωδιο? http://www.ebay.com/itm/Sony-2M-1-4V-Pro-HDMI-Cable-HD-Ready-Full-3D-Genuine-BLACK-UK-/160664825115?pt=UK_Computing_Sound_Vision_Video_Cables_Adapters&hash=item25685ead1b Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Ηοθονη δεν εχει HDMI ΑΛΛΑ DVI.Αρα θες καλωδιο HDMI TO DVI.αΥΤΟ Που εβαλες στη εικονα δεν κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charitos_giorgos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 μαλλο θα παρω την dell 2713 και για εκεινη λεω να το βαλω θα κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 θα την συνδέσεις είτε με DisplayPort είτε με Dual Link DVI-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charitos_giorgos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 ειναι καλυτερα απο hdmi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα