Προς το περιεχόμενο

Dell U2312HM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eνα 80-90% των ηχειων, ειδικα οσα ειναι 2.1 και πανω, εχουν τουλαχιστον ενα επιπλεον input (ειτε rca, ειτε minijack, δεν εχει σημασια). Συνεπως συνδεεις στο input το ps3 και εισαι μια χαρα, παιζουν ηχο οποτε ανοιγεις το ps3, ενω το pc παραμενει συνδεδεμενο οπως ηταν.

Εγώ έχω αυτά τα ηχεία: http://www.public.gr/prod/computers-and-software/input-output-devices/pc-speakers/sony-srs-d21-systima-iheion-polymeson-ypologisti/prod494917/

Το είχα ξεχάσει πως πρέπει να συνδέσω το ps3 ξεχωριστά με οθόνη! Κάνουν αυτά ή θέλει και αγορά ηχείων? :wacko:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 467
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά όλα οκ να το επιβεβαιώσω ^ με minidisplayport σε displayport αντάπτορα και καλώδιο displayport κανονικό μέγεθος δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Το όλο σκηνικό μου γινότανε λόγω αυξημένων θερμοκρασιών της κάρτας γραφικών.

Άλλαξα πάστα εχθές στην κάρτα γραφικών μου με Prolima Tech - Thermal Paste - Nano Aluminum - PK-1 - 5g, έβαλα και 2 ανεμιστήρες 12 cm noctua (που προς το παρόν τους έχω στην πιο χαμηλή ταχύτητα),επιπρόσθετους στο case για εισαγωγή αέρα και ένα έχω να πω, όσοι δεν το έχετε κάνει, προτείνω να το κάνετε άμεσα. Οι θερμοκρασίες είναι πιο χαμηλές, η κάρτα είναι πιο σταθερή, δεν κρασάρουνε οι drivers, δουλεύει άψογα με τις ώρες σε full benchmarking δεν μου έκανε το παραμικρό κιχ εχθές που την δοκίμασα για 8 ώρες συνεχόμενα. rubik.gif Μου λύθηκαν δια μαγείας όλα τα προβλήματα yu.gif

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους!

Νέος στο forum και θα ήθελα την βοήθεια σας για την συγκεκριμένη οθόνη.

Κυρίως θέλω να ακούσω γνώμες από τους κατόχους.

Αυτά που με απασχολούν είναι τα εξής:

1)Βασικα θέλω να μην μου ψήνει τα μάτια γιατί σε reviews διάβασα ότι είναι πολύ φωτεινή και δεν βολεύει για πολύωρη ανάγνωση κειμένου.Είναι όντως έτσι;

2)Το ghosting είναι πολύ ενοχλητικό σε παιχνίδια και ταινιες?(δεν είμαι hardcore gamer :D )

3)Το glow effect είναι έντονο στις ταινίες;

4)Εχει κανείς την rev6 να μας πει εντυπώσεις;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα, πηρα σημερα την οθονη και προσπαθω να τη συνδεσω στο pc. Θελω να την συνδεσω με DVI στην οθονη και DVI σε Mini Displayport στην καρτα γραφικων (7850), διοτι εχω αλλη οθονη που συνδεεται στη θυρα DVI της καρτας γραφικων. Παρολα αυτα, δεν δουλευει με αυτη τη συνδεσμολογια, πηγαινει σε power saving mode η οθονη οταν της λεω να παρει σημα απο την DVI εισοδο. Αν τη συνδεσω στη DVI εισοδο της καρτας γραφικων δουλευει κανονικα. Ο ανταπτορας φταει ή καποια ρυθμιση? Αυτος εδω ειναι.

Δημοσ.

Άμα η θύρα dvi είναι πιασμένη πάρε έναν αντάπτορα mini displayport σε displayport και μετά ένα καλώδιο κανονικό displayport.

Σιγουρέψου να είναι επώνυμο το καλώδιο για να είσαι οκ.

Θα πρότεινα όμως αντί αυτού να συνδέσεις την άλλη οθόνη που είπες με κάτι άλλο πχ hdmi (αν είναι δυνατόν), γιατί ο καλύτερος τρόπος να συνδέσεις την Dell είναι με dvi συνδεση, όχι από άποψη ποιότητας, αλλά από άποψη κόστους.

Δημοσ.

Η αλλη οθονη εχει μονο θυρα VGA, γι'αυτο τη συνδεω με καλωδιο VGA και ανταπτορα VGA σε DVI. Το ξερω πως υπαρχουν και αλλοι τροποι να κανω αυτο που θελω, αυτο που ψαχνω ειναι γιατι δεν δουλευει αυτος που επιχειρω, ωστε να μην ξοδεψω αλλα χρηματα. Ευχαριστω παντως για τη βοηθεια.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η συγκεκριμένη οθόνη για δουλειά γραφείου και μόνο (word, excel, office γενικότερα) βολεύει? Την έχει δουλεψει κανένας σε τέτοια χρήση? Το μόνο που με προβληματίζει είναι το 60αρι refresh rate.

Δημοσ.
Η συγκεκριμένη οθόνη για δουλειά γραφείου και μόνο (word' date=' excel, office γενικότερα) βολεύει? Την έχει δουλεψει κανένας σε τέτοια χρήση? Το μόνο που με προβληματίζει είναι το 60αρι refresh rate.[/quote']

Εννοειται οτι βολευει? Με το 60αρι που κολας.. ? Ολες οι οθονες στα 60 ειναι εκτος απο καποιες ελαχιστες εξαιρεσεις που ειναι στα 120 και προοριζονται για hardcore gamers η για 3D.

Δημοσ.

Καλορίζικη! Σου απάντησα μέσω pm, αλλά παραθέτω την απάντηση μου κι εδώ για όποιον ενδιαφέρεται.

Για να αλλάξεις τα RGB, πάτα το κουμπί ακριβώς πάνω από το On/Off, στη συνέχεια πάτα το Menu, πήγαινε με τα βελάκια στο Color Settings, πάτα ΟΚ και στη συνέχεια Preset Modes. Στη λίστα που θα σου βγάλει επέλεξε το τελευταίο (Custom Color). Πάτα ΟΚ και θα σου βγάλει τις ξεχωριστές ρυθμίσεις για τα R, G και Β.

Ακόμα καλύτερα μπορεί να γίνει μέσω της απλούστερης διαδρομής Menu -> Preset Modes -> Custom Color -> ρύθμιση RGB. Απλώς με τον παραπάνω τρόπο μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στα υπόλοιπα μενού της οθόνης.

Δημοσ.

ΠΑιδια ποσο ειναι το μινιμουμ τιμης που εχει παιξει η συγκεκριμενη οθονη(με μεταφορικα)>ΚΑτι θυμαμαι για προσφορα παλιοτερα της msystems αλλα δε θυμαμαι ποσο.

Δημοσ.

Από το msystems την είχα πάρει στα 199 ευρώ (τζάμπα μεταφορικά) τον περασμένο Οκτώβρη. Απ' ότι βλέπω στο skroutz, οι τωρινές τιμές είναι παραπλήσιες.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πριν λίγες μέρες ήμουν σε δίλημμα για το ποια οθόνη να αγοράσω. Ήμουν ανάμεσα σε στην dell και σε μια lg, αλλά η πλάστιγγα γέρνει προς την dell κυρίως λόγω της εγγύησης.

Θα ήθελα να μου πείτε όποιος την έχει πως είναι τα χρώματα και η απόδοσή της γενικά. Την θέλω (πέρα από σερφάρισμα) κυρίως για games.

Η οθόνη που έχω τώρα, η samsung SyncMasterT200HD, έχει ανάλυση 1680χ1050 (8:5) και τα χρώματά της δεν είναι τόσο ζωντανά. Για παράδειγμα παίζοντας προ, τα γήπεδα δεν φαίνονται τόσο πράσινα και τα γραφικά ιδιαίτερα λαμπερά. Αντίθετα όταν συνδέω το υπολογιστή με την 46' sony τα πάντα φαίνονται πολύ πιο καθαρά και ζωντανά. Αυτό φυσικά ισχύει και για άλλα παιχνίδια.

Κάτι τέτοιο θα ήθελα για την οθόνη που θα πάρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...