naruto14 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Καλησπέρα. Έχω διαβάσει κάμποσες φορές post σε αυτό το section και βλέπω πως όλοι σας θεωρείται πως το συγκεκριμένο monitor είναι το καλύτερο. Γιατί ισχύει αυτό? Τι καλύτερο έχει από την LG IPS235V? Στις 4 θύρες usb τι μπορείς να συνδέσεις? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Καλησπέρα. Έχω διαβάσει κάμποσες φορές post σε αυτό το section και βλέπω πως όλοι σας θεωρείται πως το συγκεκριμένο monitor είναι το καλύτερο. Γιατί ισχύει αυτό? Τι καλύτερο έχει από την LG IPS235V? Στις 4 θύρες usb τι μπορείς να συνδέσεις? Ευχαριστώ! Eμενα οι 4 θυρες με βολευουν απιστευτα για πληκτρολογιο/ποντικι (ενσυρματα), εξωτερικους δισκους, ενιοτε και φλασακια (αν και εχω τις 2311/2412). Κατα τ'αλλα το πανελ νομιζω ειναι ιδιο με το LG, απλα το φορουμ εχει μια ταση προς Dell αφενος επειδη αυτη η εταιρεια μας εμαθε εδω στην Ελλαδα το low cost IPS panel με την 2311 και αφεταιρου επειδη εχει πολυ πολυ συνεπες και καλο σερβις κατα κανονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Σωστά. Το service της Dell είναι παγκοσμίως ξακουστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Eμενα οι 4 θυρες με βολευουν απιστευτα για πληκτρολογιο/ποντικι (ενσυρματα), εξωτερικους δισκους, ενιοτε και φλασακια (αν και εχω τις 2311/2412). Κατα τ'αλλα το πανελ νομιζω ειναι ιδιο με το LG, απλα το φορουμ εχει μια ταση προς Dell αφενος επειδη αυτη η εταιρεια μας εμαθε εδω στην Ελλαδα το low cost IPS panel με την 2311 και αφεταιρου επειδη εχει πολυ πολυ συνεπες και καλο σερβις κατα κανονα. Και η LG όμως έχει καλό service. Οι θύρες USB όντως είναι πολύ χρήσιμες τελικά. Αλλά δεν έχει hdmi ρε γαμώτο. Άρα μάλλον το καλοκαίρι που παίζει να αγοράσω οθόνη θα πάρω την LG λόγω hdmi και επειδή θέλω να συνδέσω το ps3... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Και η LG όμως έχει καλό service. Οι θύρες USB όντως είναι πολύ χρήσιμες τελικά. Αλλά δεν έχει hdmi ρε γαμώτο. Άρα μάλλον το καλοκαίρι που παίζει να αγοράσω οθόνη θα πάρω την LG λόγω hdmi και επειδή θέλω να συνδέσω το ps3... To θεμα του hdmi το ελυσα με dvi-d to hdmi adaptor, καμια 15ρια ευρω νομιζω το αγορασα. Εννοειται βεβαια οτι για τη συνδεση pc-dell χρησιμοποιω το display port ωστε να μην εχω βαλε-βγαλε καθε φορα (αλλα 15 ευρω το καλωδιο). Οποτε υπολογισε αλλα 30 ευρω σε accessories για την Dell. Kαι η LG καλη ειναι, δε θα ελεγα οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 To θεμα του hdmi το ελυσα με dvi-d to hdmi adaptor, καμια 15ρια ευρω νομιζω το αγορασα. Εννοειται βεβαια οτι για τη συνδεση pc-dell χρησιμοποιω το display port ωστε να μην εχω βαλε-βγαλε καθε φορα (αλλα 15 ευρω το καλωδιο). Οποτε υπολογισε αλλα 30 ευρω σε accessories για την Dell. Kαι η LG καλη ειναι, δε θα ελεγα οχι. Ναι αφού και εσύ το είπες η Dell δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω σαν εικόνα. Απλά έχει τα usb ports που δεν έχει η LG. Με hdmi to dvi όμως πέφτει δεν αποδίδει τόσο καλά το ps3 όσο με hdmi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Με hdmi to dvi όμως πέφτει δεν αποδίδει τόσο καλά το ps3 όσο με hdmi... γιατί αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Με hdmi to dvi όμως πέφτει δεν αποδίδει τόσο καλά το ps3 όσο με hdmi... Λαθος στα ειπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) To θεμα του hdmi το ελυσα με dvi-d to hdmi adaptor, καμια 15ρια ευρω νομιζω το αγορασα. Εννοειται βεβαια οτι για τη συνδεση pc-dell χρησιμοποιω το display port ωστε να μην εχω βαλε-βγαλε καθε φορα (αλλα 15 ευρω το καλωδιο). Οποτε υπολογισε αλλα 30 ευρω σε accessories για την Dell. Kαι η LG καλη ειναι, δε θα ελεγα οχι. Displayport σε hdmi καλώδιο έχεις για τη σύνδεση στο pc? Τελικά μου φαίνεται πως ο μόνος τρόπος στο πρόβλημά μου είναι να έχω ένα καλώδιο hdmi σε dvi και όποτε θέλω να παίξω ps3 να το βγάζω από το pc και να το βάζω στο ps3. Δηλαδή συνέχεια να αλλάζω θέση το ίδιο καλώδιο. Μάλλον δεν γίνεται αλλιώς από ότι κατάλαβα, αφού κανένας δεν έχει αναφερθεί σε αυτό το θέμα για τη σειρά monitor Dell U23XX. Ή η τεχνολογία displayport είναι πολύ καινούρια ακόμη και έχει προβλήματα πολλά ή η σειρά monitor Dell U23XX έχει πρόβλημα με το να αναγνωρίζει αντάπτορες με καλώδια displayport. Πλάκα πλάκα πρέπει να μαζευτούμε όλοι οι κάτοχοι Dell monitor ips και να απαιτήσουμε από την Dell να κοιτάξει αυτό το θέμα με το hdmi, κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτεί σοβαρά να το συμπεριλάβει στις εισόδους του monitor. Δεν είναι δουλειά αυτή. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2012 από Padaz Bloody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Displayport σε hdmi καλώδιο έχεις για τη σύνδεση στο pc? Δεν υπαρχει καλωδιο που να κανει αυτη τη δουλεια που λες. Υπαρχει ανταπτορ και εχει πανω απο 100 ευρω, νομιζω οτι θελει και ρευμα μαλιστα. Τα υπολοιπα (καλωδια, ανταπτορες των 15 ευρω κλπ) κανουν αμφιδρομα τη δουλεια, δηλαδη ΜΟΝΟ παιρνουν σημα απο DP και το δινουν σε HDMI. Πχ για να βλεπεις την εικονα του pc σου στην τηλεοραση απο την hdmi εισοδο της. So, οσον αφορα εμενα, εχω καρτα γραφικων AMD που βγαζει display port και εχω ενα καλωδιο dp σε dp απλως! (Aποτι βλεπω κι εσυ εχεις, αρα που δυσκολευεσαι?!) Oτι δεν βαζει HDMI η Dell στα entry lvl μοντελα της, συμφωνω οτι ειναι λαθος της και εχει ταλαιπωρησει πολυ κοσμακη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 ^ Είπα και πιο πάνω υπάρχει τέτοιο καλώδιο ορίστε amazon Έχω πρόβλημα με τη σταθερότητα του σήματος, η οθόνη δεν ξυπνάει σχεδόν πάντα από κατάσταση sleep mode, κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 ^ Είπα και πιο πάνω υπάρχει τέτοιο καλώδιο ορίστε amazon Έχω πρόβλημα με τη σταθερότητα του σήματος, η οθόνη δεν ξυπνάει σχεδόν πάντα από κατάσταση sleep mode, κτλπ Οκ η ερωτηση μου ειναι και παλι η ιδια. Αφου εχεις καρτα γραφικων με display port γιατι προσπαθεις να συνδεσεις pc-dell απο το hdmi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 γιατί αυτό? Λαθος στα ειπαν Δεν ξέρω νομίζω έτσι είχα ακούσει εδώ. Μπορεί και να κάνω λάθος. Μετά όμως θα πρέπει να συνδέσεις και στα ηχεία το ps3 με αποτέλεσμα να μην μπορείς να έχεις ταυτόχρονα συνδεδεμένα και τo ps3 και το pc. Σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δεν ξέρω νομίζω έτσι είχα ακούσει εδώ. Μπορεί και να κάνω λάθος. Μετά όμως θα πρέπει να συνδέσεις και στα ηχεία το ps3 με αποτέλεσμα να μην μπορείς να έχεις ταυτόχρονα συνδεδεμένα και τo ps3 και το pc. Σωστά? Eνα 80-90% των ηχειων, ειδικα οσα ειναι 2.1 και πανω, εχουν τουλαχιστον ενα επιπλεον input (ειτε rca, ειτε minijack, δεν εχει σημασια). Συνεπως συνδεεις στο input το ps3 και εισαι μια χαρα, παιζουν ηχο οποτε ανοιγεις το ps3, ενω το pc παραμενει συνδεδεμενο οπως ηταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Ή η τεχνολογία displayport είναι πολύ καινούρια ακόμη και έχει προβλήματα πολλά ή η σειρά monitor Dell U23XX έχει πρόβλημα με το να αναγνωρίζει αντάπτορες με καλώδια displayport. Πλάκα πλάκα πρέπει να μαζευτούμε όλοι οι κάτοχοι Dell monitor ips και να απαιτήσουμε από την Dell να κοιτάξει αυτό το θέμα με το hdmi, κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτεί σοβαρά να το συμπεριλάβει στις εξόδους του monitor. Δεν είναι δουλειά αυτή. 4 ετών, όχι και τόσο καινούρια... Δεν ξέρω νομίζω έτσι είχα ακούσει εδώ. Μπορεί και να κάνω λάθος. Μετά όμως θα πρέπει να συνδέσεις και στα ηχεία το ps3 με αποτέλεσμα να μην μπορείς να έχεις ταυτόχρονα συνδεδεμένα και τo ps3 και το pc. Σωστά? γιατί έχουν ηχεία οι οθόνες που έχουμε linkάρει για να πούμε ότι χρησιμεύει το hdmi για ps3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα