Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 δεν είναι ότι την "πάτησε" δεν το έπαιρνε χαμπάρι καν...
Padaz Bloody Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Πήρα το παρακάτω καλώδιο που είναι minidisplayport σε displayport όπως είπα και στα προηγούμενα posts μου γιατί ήθελα να ελευθερώσω τη θύρα dvi για να συνδέσω την κονσόλα ps3 με καλώδιο hdmi σε dvi. mini displayport σε displayport Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση για τον συγκεκριμένο πωλητή, μου φάνηκε πιο original η οθόνη και έχει καλύτερη πιστότητα χρώματος με το καινούριο καλώδιο. Το προτείνω ανεπιφύλακτα για όσους είναι σε dvi ακόμα. Επίσης η οθόνη ανταποκρίνεται μία χαρά και στο screen save και σε κατάσταση αυτόματης απενεργοποίησης οθόνης και επαναφοράς. Το λέω αυτό γιατί έχουνε ακουστεί κάποιες φήμες για displayport. Από ότι μου είπε ο πωλητής το καλώδιο είναι σε έκδοση 1.2 και να μην ξεχάσετε να αναφέρετε ότι θέλετε να είναι gold plated και στις 2 άκρες του καλωδίου.
Martini Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 δεν θέλω να θίξω κανένα αλλά μέχρι πριν 2-3 χρόνια που δεν είχαμε τόσο φτηνά IPS Panel κανείς δεν πρόσεχε τέτοια πράγματα και έδινε πάλι αντίστοιχα χρήματα για TN Panel τώρα μας έπιασε όλους να κοιτάμε αυτές τις μέχρι πρότεινος λεπτομέρειες? Αυτο για μενα ηταν? Eγω απλα ειπα τι να προσεξω Ολες εχουν το glow effect πχ ?? Η αν χρειαζεται κατι αλλο να κοιταξω. Κατα 90% αυτη θα παρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 προς όλους, απλά το post σου ήταν αφορμή
Martini Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 προς όλους, απλά το post σου ήταν αφορμή Nαι αλλα ακομα δεν μου πατε αν το χουν ολες η τυχαίνει σε μερικές! αυτο εννοώ ! Η πχ αν βγηκε δευτερη παρτιδα που ναι καλυτερη η κατι αν χρειαζεται απλα να προσεξω! Αφου ειπα αυτη θα παρω ετσι κι αλλιως γιατι απο οτι ειδα ολοι αυτην προτεινουν !!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 δεν γνωρίζω αλλά έτσι κι αλλίως τι μπορείς να κάνεις? να ζητάς να σου ανοίγουν το κουτί να την testάρεις και μετά να την αγοράζεις?
garrythesnail Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Σήμερα μου ήρθε η οθόνη. Τo windows update Μου έβγαλε μια σχετική αναβάθμιση και την έκανα. Πρέπει να κάνω τίποτε άλλο ? πχ να βάλω το cd και να εγκαταστήσω drivers? Οι ρυθμίσεις που έχω τώρα είναι καλές ή υπάρχουν καλύτερες? Ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2312hm.htm εδώ θα δεις κάποια ρυθμίσεις, αλλά προφανώς για να γίνουν οι σωστές πρέπει να έχεις hardware calibrator...
Padaz Bloody Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Πήρα το παρακάτω καλώδιο που είναι minidisplayport σε displayport όπως είπα και στα προηγούμενα posts μου γιατί ήθελα να ελευθερώσω τη θύρα dvi για να συνδέσω την κονσόλα ps3 με καλώδιο hdmi σε dvi. mini displayport σε displayport Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση για τον συγκεκριμένο πωλητή, μου φάνηκε πιο original η οθόνη και έχει καλύτερη πιστότητα χρώματος με το καινούριο καλώδιο. Το προτείνω ανεπιφύλακτα για όσους είναι σε dvi ακόμα. Επίσης η οθόνη ανταποκρίνεται μία χαρά και στο screen save και σε κατάσταση αυτόματης απενεργοποίησης οθόνης και επαναφοράς. Το λέω αυτό γιατί έχουνε ακουστεί κάποιες φήμες για displayport. Από ότι μου είπε ο πωλητής το καλώδιο είναι σε έκδοση 1.2 και να μην ξεχάσετε να αναφέρετε ότι θέλετε να είναι gold plated και στις 2 άκρες του καλωδίου. Παιδιά να διορθώσω το συγκεκριμένο post, τα καλώδιο ήτανε χάλια, μην το πάρει κανείς, sorry κιόλας αλλά το ανακάλυψα μετά από αρκετό καιρό, όταν μου άρχισε και μου έκανε η οθόνη συνέχεια περίεργα πράγματα. Πχ μου πήγαινε σε power save mode από μόνη της και δεν είχα καθόλου εικόνα, μου αποσυνδεότανε και ξανασυνδεότανε απροειδοποίητα, κτλπ. Η καλύτερη λύση όπου και κατέληξα μετά από λίγο ψάξιμο στο web είναι ένας αντάπτορας mini displayport σε displayport όπως αυτόν πχ: mini displayport to displayport Η μία άκρη mini displayport συνδέεται στην έξοδο της κάρτας γραφικών mini displayport και στην άλλη άκρη που είναι displayport συνδέουμε το παρακάτω καλώδιο που είναι κανονικό μέγεθος displayport: displayport Το οποίο με τη σειρά του συνδέεται στην οθόνη Dell. Εγώ αγόρασα displayport με επιχρυσωμένες άκρες και μαγνητική θωράκιση για να μην έχω τίποτα παράσιτα από τα γύρω καλώδια και έτσι είμαι άρχοντας. Η σύνδεση είναι τώρα σταθερή και πολύ καλή. Προτείνεται ο παραπάνω συνδυασμός αν θέλετε να απελευθερώσετε την θύρα dvi της Dell για να συνδέσετε κάτι άλλο - στην περίπτωσή μου έχω συνδέσει ένα ps3 με καλώδιο dvi σε hdmi και παίζει άψογα. Αυτά
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Padaz bloody, ο ανταπτορας δεν ειναι μεσα στη συσκευασια της sapphire 6870? Στην ουσια μονο ενα dp to dp καλωδιο δε χρειαζεται ενας με μια sapphire 6870 + dell u2312?
Padaz Bloody Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 @Miliz Μόνο ένα displayport θα χρειαστεί, όπως είπες, ο αντάπτορας είναι μέσα στην συσκευασία της κάρτας γραφικών, δεν θα αγοράσεις και αυτόν. Μία ερώτηση ακόμα, το καλώδιο που είχα πάρει πριν έναν μήνα από ebay μπορώ να το επιστρέψω στον πωλητή και να πάρω κάτι άλλο ή θα μπλέξω? Εγώ το καλώδιο ούτως η άλλως θα το πετάξω, είναι κρίμα χαμένα χρήματα. Να του πω του πωλητή ότι μου παρουσίασε κάποια προβλήματα κτλπ ότι δεν μου δουλεύει για να μου δώσει κάτι άλλο? Από ότι είδα έχει πάρα πολλά ηλεκτρονικά για πούλημα, όλο και κάτι θα βρω να του πω να μου στείλει. Το θέμα είναι αξίζει τον κόπο να γίνει η τράμπα? Να πω ότι είχε και απόδειξη αγοράς το καλώδιο, οπότε θα καλύπτεται και από εγγύηση. Πρόκειται για τον παρακάτω πωλητή: αυτό το καλώδιο που αγόρασα πριν πολύ καιρό έχει πρόβλημα τώρα Πάντως φαίνεται επαγγελματίας, δεν αποκλείεται να έχει και μαγαζί, αφού εκδίδει και αποδείξεις. Ακόμα και αν του το επιστρέψω, μετά μπορεί να μου κάνει μπινιά και να με αφήσει ξεκρέμαστο? Γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός, δεν με καλύπτει ούτε ebay ούτε τίποτα, ούτε paypal.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Καλως γιατι συντομα θα παραλαβω την ιδια vga στην ιδια οθονη και μια απορια την ειχα. Οσο για το δευτερο σκελος, ετσι κι αλλιως δεν εχεις τιποτα να χασεις αν επιστρεψεις το καλωδιο. Μιλα μαζι του, επικοινωνησε, συνενοηθειτε αν δεχεται να του το στειλεις πισω και να σου στειλει κατι αλλο. Στειλτο και αν δεν στειλει τιποτα, τι ειχες τι εχασες. Ριχτου και μια αρνητικη και ξεχνα το, μικρο το κακο. Ολα αυτα σε περιπτωση που προσυνενοηθειτε να του το στειλεις και να σου στειλει κατι αλλο. Αν δεν δεχθει (δικαιωμα του), δεν μπορεις να τον κατηγορησεις! btw στην περιγραφη προιοντος βλεπω αυτο, χωρις να ξερω αν τελικα αυτο επαιξε ρολο σε σενα: Compatible Product: MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac Mini Μονο mac-οειδη λεει οτι υποστηριζει, αρα και παλι ειναι καλυμενος που δεν σου δουλευει σωστα..
Padaz Bloody Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Ίσως να είναι επειδή φτιάχτηκε για mac οειδή μάλλον, γιαυτό δεν λειτουργεί. Βέβαια θα συννενοηθώ πρώτα μαζί του, αλλά κάτι να πάει στραβά δεν νομίζω να μπορώ να του βάλω αρνητική αξιολόγηση μετά από τόσο καιρό. Το θέμα είναι ότι βρήκα την υγειά μου με το displayport - κανονικού μεγέθους. Προσοχή μην πάρετε και εσείς τέτοιο καλώδιο, πολύ πιθανόν να μην λειτουργεί σταθερά, δεν θα κάνει για την Dell U2312XX
Padaz Bloody Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα λίγο τη βοήθειά σας, υπάρχει περίπτωση να καταφέρω ποτέ να συνδέσω σε αυτήν την οθόνη - με δύο διαφορετικές συνδέσεις εννοείται - το pc και το ps3 χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα στη σταθερότητα του σήματος εικόνας? Το ps3 το σύνδεσα με καλώδιο hdmi σε dvi και παίζει τέλεια. Το pc το παλεύω για να το ρίξω στην displayport θύρα της Dell που έχει απομείνει, αλλά έχω προβλήματα. Δοκίμασα καλώδιο minidisplayport σε displayport, καλώδιο displayport + adaptor minidisplayport to displayport. Και στις δύο περιπτώσεις δεν ξυπνάει με τίποτα ο υπολογιστής από κατάσταση sleep mode. Ούτε με ποντίκι ούτε με πληκτολόγιο. Μερικές φορές μάλιστα μου κλείνει στα ξεκάρφωτα για 2 δευτερόλεπτα και μετά μου ξαναανοίγει. Αν αγόραζα ένα καλώδιο τέτοιο για να συνδέσω το pc με οθόνη να βρω την υγειά μου, θα μου κάνει λέτε? hdmi to displayport καλώδιο Να πω ότι η κάρτα γραφικών μου έχει τις εξής εξόδους: minidisplayport, hdmi, dvi. Υπάρχει κανείς που έχει συνδέσει κονσόλα συν pc σε αυτήν την οθόνη? Thanks. EDIT Να πω ότι με καλώδιο displayport + adaptor minidisplayport to displayport στην κάρτα την παλιά μου 6870 AMD μου έπαιζε μία χαρά είχε σταθεροποιημένο σήμα, αν και καμία φορά μου έκανε κάτι παιχνίδια αναβόσβηνε για λίγο στο ξεκάρφωτο αλλά ήτανε σταθεροποιημένο σήμα μπορώ να πω, καθόλου πρόβλημα, και όσες φορές έκανε λίγο τα δικά της οθόνη μετά από λίγο ξαναέφτιαχνε. Τώρα με την καινούρια μου κάρτα γραφικών 7970 το καλώδιο displayport + adaptor minidisplayport to displayport δεν δουλεύει, χάνω εντελώς την εικόνα απροειδοποίητα και μετά δεν ξαναεπανέρχεται με τίποτα. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2012 από Padaz Bloody
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα