QQTilt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Κατέβασα ένα παιχνίδι, έχω στην επιφάνεια εργασίας το rar μέσα στο οποίο είναι το .exe που κάνοντας το διπλό κλικ παίζω κανονικά, χωρίς όμως να χω κάνει install το game με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάνω save. Κάποια βοήθεια?
SPANK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Πρέπει να κάνεις extract το παιχνίδι απο το rar και μετα να το τρέξει και να το παίξεις. Μπορεί να μην θέλει εγκατάσταση για να παίξει αλλα οπωσδήποτε αποσυμπίεση κάπου και μετα λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα
QQTilt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε μου δεν έχω πρόβλημα στο να παίξω το παιχνίδι, αλλά ακριβώς επειδή το παίζω κατευθείαν απ το rar και δεν το κάνει install κάπου δε μπορώ να κάνω save ενώ παίζω.
SPANK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο σου λέω φίλε μου για να μπορείς να κάνεις και save πρέπει να το κάνεις αποσυμπίεση και να το τρέχεις κανονικά και οχι μέσα απο το rar
QQTilt Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Έτσι ήταν πράγματι, σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.