Vazelaki951 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 θα το ευχαριστηθώ τώρα με τους δημοσίους υπαλλήλους, έτσι να πάρουν πόδι... ε νταξει δηλαδή, ο κάθε ένας έμπαινε μέσα με μέσο και δεν ήξερε την τύφλα του... εμένα μου αρέσει που τώρα με τις περικοπές έχουν το θράσος να μιλάνε... ποιοι? αυτοί που μπήκαν με μέσο και ξύνουν τα παπάρια τους, παίρνουν και 1500 ... ε νταξ ρε, οι τυπαδες είναι πολύ ξεφτίλες... ΥΓ: δεν θέλω να μου κάνετε λικε, ξέρω ότι σας αρέσουν αυτά και συμφωνείτε ... αλλα εντάξ....
Radiatedsoul Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 δεν σημαίνει αυτόματα πως είναι και πλούσιοι ή πως δε θα τους λείψει ένα χιλιάρικο-διχίλιαρο που πρέπει να σκάσουν μέσα σε 4 μήνες. Το χιλιαρικο-διχιλιαρο πως προκύπτει για 120 τ.μ σπιτι? Αμα εισαι σε ευπαθεις ομαδες, θα σε χρεωσουν με 0,5 ευρω/τ.μ δηλαδη 60 ευρω συνολο για το 120 τ.μ σπιτι. Μηπως ρε παιδια τα λεφτα που πρεπει να δωσουμε δεν ειναι τοσα πολλα ωστε να το κανουμε τοσο μεγαλο θεμα? Υπαρχει κριση, και για πολυ καιρο ακομα θα πληρωνουμε λιγα λιγα μεχρι να ξεχρεωσουμε, δε γινεται αλλιως νομιζω, ή μηπως γινεται?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 θα το ευχαριστηθώ τώρα με τους δημοσίους υπαλλήλους, έτσι να πάρουν πόδι... ε νταξει δηλαδή, ο κάθε ένας έμπαινε μέσα με μέσο και δεν ήξερε την τύφλα του... εμένα μου αρέσει που τώρα με τις περικοπές έχουν το θράσος να μιλάνε... ποιοι? αυτοί που μπήκαν με μέσο και ξύνουν τα παπάρια τους, παίρνουν και 1500 ... ε νταξ ρε, οι τυπαδες είναι πολύ ξεφτίλες... ΥΓ: δεν θέλω να μου κάνετε λικε, ξέρω ότι σας αρέσουν αυτά και συμφωνείτε ... αλλα εντάξ.... Τετοια ποστ να διαβαζουν αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις να τριβουν τα χερια τους και να παιρνουν ολο και σκληροτερα μετρα χωρις καμια ανησυχια και φοβο. Εισαι η προσωποποιηση αυτου που προσπαθει κυβερνηση/τροικα/ΔΝΤ να πετυχει. Κοινωνικες ομαδες, εναντιον κοινωνικων ομαδων ωστε να περνουν τα μετρα πιο ευκολα. Ασχημα μετρα για τους ΔΥ, χαιρονται οι ιδιωτικοι και οι ανεργοι. Ασχημα μετρα για τους ιδιωτικους "παρτε τα κι εσεις τωρα" οι ΔΥ. Απεργια οι ταριφες, ουυυυυυυυυυυ ολος ο κοσμος στην απεργια τους. Απεργια οι νταλικερηδες, ξαναουυυ ολοι οι αλλοι (και οι ταριφες). Απεργια οι σκουπιδιαρηδες, παλι ουυυυ ολοι οι υπολοιποι (και οι ταριφες και οι νταλικερηδες). Αυτην την κοινωνια θελανε, και ιδου ποσο ευκολα την καταφερανε. Δεν λεω οτι δεν πρεπει να συρρικνωθει ο δημοσιος τομεας, αλλα το "θα ευχαριστηθω" κλπ κλπ για ανθρωπους που δεν φταινε οι ιδιοι προσωπικα αλλα θα την πληρωσουν πολυ περισσοτερο απο αυτους που φταινε, δειχνει ποσο κατακερματισμενη και προβατοποιημενη ειναι η κοινωνια μας ακομα και σε τοσο δυσκολες καταστασεις. Ο ΔΥ θα απολυθει. Οι ΙΥ των 590 θα χαρουν. Και οι ρουσφετακιδες πολιτικοι θα παραμενουν στη βουλη εις τους αιωνες των αιωνων, μεχρι να βαρεθουν οι ιδιοι. Οι συζυγοι τους θα παιρνουν επιδομα τριτεκνων κλπ κλπ.
Vazelaki951 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Τετοια ποστ να διαβαζουν αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις να τριβουν τα χερια τους και να παιρνουν ολο και σκληροτερα μετρα χωρις καμια ανησυχια και φοβο. Εισαι η προσωποποιηση αυτου που προσπαθει κυβερνηση/τροικα/ΔΝΤ να πετυχει. Κοινωνικες ομαδες, εναντιον κοινωνικων ομαδων ωστε να περνουν τα μετρα πιο ευκολα. Ασχημα μετρα για τους ΔΥ, χαιρονται οι ιδιωτικοι και οι ανεργοι. Ασχημα μετρα για τους ιδιωτικους "παρτε τα κι εσεις τωρα" οι ΔΥ. Απεργια οι ταριφες, ουυυυυυυυυυυ ολος ο κοσμος στην απεργια τους. Απεργια οι νταλικερηδες, ξαναουυυ ολοι οι αλλοι (και οι ταριφες). Απεργια οι σκουπιδιαρηδες, παλι ουυυυ ολοι οι υπολοιποι (και οι ταριφες και οι νταλικερηδες). Αυτην την κοινωνια θελανε, και ιδου ποσο ευκολα την καταφερανε. Δεν λεω οτι δεν πρεπει να συρρικνωθει ο δημοσιος τομεας, αλλα το "θα ευχαριστηθω" κλπ κλπ για ανθρωπους που δεν φταινε οι ιδιοι προσωπικα αλλα θα την πληρωσουν πολυ περισσοτερο απο αυτους που φταινε, δειχνει ποσο κατακερματισμενη και προβατοποιημενη ειναι η κοινωνια μας ακομα και σε τοσο δυσκολες καταστασεις. Ο ΔΥ θα απολυθει. Οι ΙΥ των 590 θα χαρουν. Και οι ρουσφετακιδες πολιτικοι θα παραμενουν στη βουλη εις τους αιωνες των αιωνων, μεχρι να βαρεθουν οι ιδιοι. Οι συζυγοι τους θα παιρνουν επιδομα τριτεκνων κλπ κλπ. Συγνώμη ρε Μήτσο που είπα την αλήθεια για το δημόσιο και ξέρεις κάτι? ακόμα και απο ιατρούς έχουμε χ3 απο αυτό που πρέπει... απλά δεν μου αρέσουν οι "έξυπνοι", τους χώνει ο μπαμπάκας τους η κάποιος βουλευτής στο δημόσιο, χωρίς να κάνουν και τίποτα αυτοί, και ξες... τα λεφτά που παίρνουν είναι πολλά :// τεσπα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ειπα οτι λες κατι λαθος για το δημοσιο, αν προσεξες ειδικα την προτελευταια παραγραφο του ποστ μου θα καταλαβαινες οτι συμφωνουμε. Τα σχολια ευχαριστησης/απολαυσης/μισους κλπ κλπ προς μια κοινωνικη κατηγορια που θα βρεθει σε δυσμενη θεση σχολιαζω. Οπως εχω ξαναγραψει σε αυτη τη χωρα αντι να λυπουμαστε που σκιζουν τον λαο γενικως, λυπουμαστε μονο αν το μετρο επηρεαζει την παρτη μας και ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ αν επηρεαζει αλλους και οχι εμας.
Vazelaki951 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ειπα οτι λες κατι λαθος για το δημοσιο, αν προσεξες ειδικα την προτελευταια παραγραφο του ποστ μου θα καταλαβαινες οτι συμφωνουμε. Τα σχολια ευχαριστησης/απολαυσης/μισους κλπ κλπ προς μια κοινωνικη κατηγορια που θα βρεθει σε δυσμενη θεση σχολιαζω. Οπως εχω ξαναγραψει σε αυτη τη χωρα αντι να λυπουμαστε που σκιζουν τον λαο γενικως, λυπουμαστε μονο αν το μετρο επηρεαζει την παρτη μας και ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ αν επηρεαζει αλλους και οχι εμας. ε καλά μην μασας, και εγώ την πλάκα μου κάνω, φυσικά και οι περισσότεροι στο δημόσιο δεν είναι με βύσμα... απλά το κράτος τους καλόμαθε και τώρα με τις περικοπές κάνουν σαν τρελοί... σορρυ κιόλας, αλλα δημόσιο είναι όχι νασα, να παίρνεις 10000000 ευρώ... και δεν δουλεύεις στην δημιουργία της ατομικής βόμβας...
Haldol Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Το χιλιαρικο-διχιλιαρο πως προκύπτει για 120 τ.μ σπιτι? Αμα εισαι σε ευπαθεις ομαδες, θα σε χρεωσουν με 0,5 ευρω/τ.μ δηλαδη 60 ευρω συνολο για το 120 τ.μ σπιτι. Μηπως ρε παιδια τα λεφτα που πρεπει να δωσουμε δεν ειναι τοσα πολλα ωστε να το κανουμε τοσο μεγαλο θεμα? Και άμα δεν είσαι στις... «ευπαθείς» ομάδες; Και το σπίτι είναι σε καλή περιοχή; Άμα σου έρθει 15€ το τ.μ., να πως βγαίνουν 1800€ για το σπίτι που λες.
The_Judas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Άλλο "φορολογώ το μισθό σου" γιατί "βρήκες δουλειά και εργάζεσαι στη χώρα αυτή"... Άλλο "φορολογώ τα επιχειρηματικά κέρδη" γιατί "δραστηριοποιείσαι και κερδίζεις χρήματα στη χώρα αυτή"... Το "φορολογώ τα περιουσιακά σου στοιχεία επειδή...τα κατέχεις" πως σας φαίνεται; Παρόλο που δεν συμφωνώ με τα κριτήρια της συγκεκριμένης εισφοράς, ο φόρος ακινήτων δεν είναι Ελληνική πρωτοτυπία. Αλλιώς θα είχαμε το ιδανικό προφίλ του κατόχου 10 σπιτιών με χαμηλό μισθό, ο οποίος θα ήταν αφορολόγητος... την στιγμή που ο εργαζόμενος με πάνω από 12χιλ και καμία περιουσία θα πλήρωνε μόνος του όλους τους φόρους!
pournaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Παρόλο που δεν συμφωνώ με τα κριτήρια της συγκεκριμένης εισφοράς, ο φόρος ακινήτων δεν είναι Ελληνική πρωτοτυπία. Αλλιώς θα είχαμε το ιδανικό προφίλ του κατόχου 10 σπιτιών με χαμηλό μισθό, ο οποίος θα ήταν αφορολόγητος... την στιγμή που ο εργαζόμενος με πάνω από 12χιλ και καμία περιουσία θα πλήρωνε μόνος του όλους τους φόρους! Μα εκει ειναι το προβλημα, στα κριτηρια. Διοτι αν ειναι να φορολογηθεις για τα εσοδα που σου δινει ενα ακινητο, λες παει στο διαολο. Αν ειναι ομως να εχεις ενα σπιτι στο χωριο, που πας 15 μερες το χρονο, και καλεισαι να το πληρωσεις με χρηματα τα οποια εχουν ηδη φορολογηθει, τοτε ειναι μλκια.
chill Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Αν οι φόροι είχαν αντίκρυσμα θα δεχόμουν να μου φορολογησουν και τον αέρα που αναπνέω. Στην παρούσα κατάσταση βέβαια θα γκρινιάζω ακόμα και για το ένα cent που μπορεί να μου παίρνει αυτό το μπουρδελο. Με το ζόρι νταβατζιλίκια παντού λες και είμαστε μηχανές κοπής χρημάτων.
Mirlogria Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Διοτι αν ειναι να φορολογηθεις για τα εσοδα που σου δινει ενα ακινητο, λες παει στο διαολο. Το θέμα είναι ότι,κι αυτά τα έσοδα φορολογούνται και μάλιστα "τσουχτερά"...
john2gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Αν οι φόροι είχαν αντίκρυσμα θα δεχόμουν να μου φορολογησουν και τον αέρα που αναπνέω. Στην παρούσα κατάσταση βέβαια θα γκρινιάζω ακόμα και για το ένα cent που μπορεί να μου παίρνει αυτό το μπουρδελο. Με το ζόρι νταβατζιλίκια παντού λες και είμαστε μηχανές κοπής χρημάτων. Έρχεται και αυτό, δεν είναι πολύ μακριά PS: Αν έλεγες πριν μισό χρόνο ότι θα πλήρωνες ξανά για το σπίτι σου, θα έλεγε ο Χ "Τιιιιιι λες τώρα, θα τους πάρει ο διάολος. Επανάσταση" . Οπότε θα γίνουν ακόμα χειρότερα, τα λέγαμε στο Μνημόνιο 2 δεν τα λέγαμε; Let's enjoy the ride
chill Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Πλέον οι γονείς θα γράφουν τα σπίτια στο λιγότερο αγαπημένο παιδί "Μας έφαγε την ζωή αυτό το κορίτσι, κάθε μέρα στα μπαρ γυρνάει με τον ένα και με τον άλλο. Αύριο θα πάω στο συμβολαιογράφο να της γράψω το σπίτι να μάθει το παλιοκόριτσο"
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Πλέον οι γονείς θα γράφουν τα σπίτια στο λιγότερο αγαπημένο παιδί "Μας έφαγε την ζωή αυτό το κορίτσι, κάθε μέρα στα μπαρ γυρνάει με τον ένα και με τον άλλο. Αύριο θα πάω στο συμβολαιογράφο να της γράψω το σπίτι να μάθει το παλιοκόριτσο" Και τα αδερφια θα τσακωνονται για το ποιο θα κληρονομησει το μικροτερο σπιτι, σε περιπτωση που η οικογενεια εχει πανω απο ενα. Οσο για τους "κοπριτες" που στο παρελθον καταφεραν να κληρονομησουν το μεγαλυτερο εκ των σπιτιων, εχει ο καιρος γυρισματα πουλακια μου... Πλακα πλακα, εγω που δεν μενω στην Ελλαδα και παω μονο το καλοκαιρι αντε και κανα 7ημερο μεσα στα Χριστουγεννα η το Πασχα, ποιος ο λογος να μου κληροδοτηθει ενα μεγαλο σπιτι που δεν νοικιαζεται και δεν πωλειται ευκολα? Ασχετα που δε θα το πουλαγα πουθενα και ποτε, παρα μονον αν χρωσταγα λεφτα σε τοκογλυφους. Να χρυσοπληρωνω χαρατσι χωρις καν να το εκμεταλευομαι ειτε για ιδιοκατοικηση ειτε για ενοικιαση?
Erwdios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Φόρος και στο χέσιμο http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=218856 Προτείνω στο υπουργείο να βγάλει τις λεγόμενες κάρτες αποχέτευσης. Θα πηγαίνεις στο περίπτερο, θα την αγοράζεις και θα έχει φορτωμένες μονάδες για 50 χεσίματα και το κατούρημα δωρεάν. Αν αγοράσεις κάρτα για 100 χεσίματα, δώρο το Harpic block.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.