LOULATRANS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 δεν με νοιαζει τι εκαναν παλαιοτερα,με νοιαζει που αυτη η κυβερνηση βγηκε με ξεκαθαρα ψεμματα.θελω να μπουν φυλακη.και θα το απαιτω.και οσο δεν θα μπαινουν φυλακη,εγω ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.ας με βαλουν εμενα φυλακη.καιρος να παω και εγω διακοπες επιτελους. υγ.το εχω γραψει ξανα,οι ελληνες δεν επαναστατουν γιατι το 90% εχει ακινητο στο ονομα του και φοβαται μην το χασει,γιατι το εχτισε με κοπους
Critter Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικα αυτη τη στιγμη υπαρχει συσκεψη για την ανακοινωση νεων μετρων. Προσωπικα εχω σπαταλησει πολλες ωρες απο τη ζωη μου για να ποσταρω τη συστημικη πραγματικοτητα αναλυοντας τις παραμετρους. Παρα το οτι καθε μερα επιβεβαιωνομαι , πολλοι συνεχιζουν να σκεφτονται και να τοποθετουνται συμφωνα με τα παθη τους και οχι συμφωνα με τη λογικη. Το μονο λοιπον που μπορω να κανω απο δω και περα μπας και ξυπνησετε, ειναι να ευχηθω καθε μερα να εχουμε και ενα νεο φορο. Μακαρι η εξαθλιωση να φτασει πατο. Ειναι η μονη λυση για τη σωτηρια αυτου του λαου που δεν καταλαβαινει αλλιως.
abc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 περίμενε φίλε... θα μας γαμήσουν και άλλο, ξέρεις ποια είναι η πλάκα??? ότι πριν 10 χρόνια μια κανονική οικογένεια έτρωγε άνετα πλήρωνε τις βενζίνες χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα το νοίκι, ΔΕΗ/ΟΤΕ/ΝΕΤ και της περίσσευε και κάτι... αυτό σήμερα θεωρείτε πολυτέλεια, κατάλαβες που καταντήσαμε? να θεωρούμε πολυτέλεια ότι έχουμε 1 κομμάτι ψωμί... και αμα βγάζεις 900 ευρώ το μήνα θεωρείσαι αφεντικό, φοροφυγάς, εκατομμυριούχος, Η ΞΕΦΤΥΛΑ .... και ξέρεις κάτι? ποτέ δεν θα ζήσουμε τα παλιά, γιατί όπως βλέπεις και άλλες χώρες σιγά σιγά έχουν προβλήματα... Αμερική παράδειγμα... καλό κουράγιο ... και μια συμβουλή, μην την πάρετε σοβαρά... μην κάνετε παιδιά, μην τραβήξουν το μαρτύριο που θα τραβήξουμε εμείς. Εντάξει θα χαρίσουμε τη χώρα μας στους λαθροεποίκους που μας φορτώνουν καθημερινά....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Αποψη μου η Ελληνικη οικονομια πνεει τα λοισθια και επισημως οπου ναναι. Η δοση του Οκτωβριου θα ερθει κατοπιν σκληροτατων μετρων για τον λαο, ωστε οι δανειστες να παρουν πισω οτι ρευστο εχει απομεινει στη χωρα και ειναι ευκολα εξευρεσιμο (που να κυνηγησουν τους λογαριασμους της Ελβετιας για ρευστο, απτον λαουτζικο θα παρουν οτι του απεμεινε, ευκολα και γρηγορα). Στη συνεχεια θα γινει αυτο που τους καιει στ'αληθεια (και δεν προκειται να χρεωκοπησει η Ελλαδα μεχρι να ολοκληρωθει) δηλαδη οι αποκρατικοποιησεις των φιλετων. Και στη συνεχεια θα μας ανακοινωσουν αυτο που βλεπουν αυτοι, αυτο που βλεπουν οι πολιτικοι κι αυτο που βλεπουμε ολοι εμεις, αλλα συνεχιζουμε να τρωμε το παραμυθι οτι με ενα μαγικο τροπο θα συνεχισουν να μας χρηματοδοτουν καποιοι ρομαντικοι Ευρωπαιοι. Οτι δεν βγαινουν τα νουμερα, "επειδη δεν καταφεραμε να ανταποκριθουμε στις υποχρεωσεις μας". Και φινιτο το παραμυθακι. Πλεον ειναι ολοφανερο οτι μετραμε μερες/εβδομαδες. Εντάξει θα χαρίσουμε τη χώρα μας στους λαθροεποίκους που μας φορτώνουν καθημερινά.... Δεν εχει αδικο σε αυτο που λεει. Αφενος αν σκεφτεσαι τον εαυτο σου με την υπαρχουσα κατασταση δεν γινεται να κανεις παιδια, αφαιτερου αν εισαι και λιγο ανθρωπιστης/αλτρουιστης, οφειλεις να σκεφτεις πολυ σοβαρα σε τι κοσμο θα ζησουν τα παιδια σου. Τωρα το οτι τη χωρα θα την αφησουμε στους λαθροεποικους το ακουω βερεσε και ειναι το τελευταιο πραγμα που θα πρεπει να νοιαζει τον λαο αυτη τη στιγμη. Σε πρωτη φαση ας ασχοληθουν με τους γηγενεις προδοτες που μας φερανε εδω και μετα ας ασχοληθουν και με τους εποικους. Το μαματε γιατι χανομαστε και το αυξανεσθε και πληθυνεσθε μας μαραναν τωρα.
Red_Phantom Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξει θα χαρίσουμε τη χώρα μας στους λαθροεποίκους που μας φορτώνουν καθημερινά.... Άσε μάστορη, την χάρισαν άλλοι πριν από εμάς τους άπλυτους ανθέλληνες (Μη καθαροί έλληνες)
Anubis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Καλοχώνευτα: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63385208
gnsX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Καλοχώνευτα: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63385208 Να προχωρήσει σε απολύσεις 120.000 υπαλλήλων «προστάζει» η Τρόικα την ελληνική κυβέρνηση. Σε αποκαλυπτικό έγγραφο, το οποίο έχει παραδοθεί στην κυβέρνηση και έχει στη διάθεσή του το protothema.gr, τονίζεται, μεταξύ άλλων, ότι: 1.Πρέπει να απολυθούν άμεσα τουλάχιστον 120 χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι, έτσι ώστε το δημόσιο να εξοικονομήσει από μισθούς το ποσό των 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. 2.Να μπουν σε εφεδρεία, σε πρώτη φάση, 50 χιλιάδες υπάλληλοι. 3.Να μειωθούν έως 30% οι συντάξεις των συνταξιούχων σε ΔΕΗ, ΟΤΕ και στα υπόλοιπα «ευγενή» ταμεία. 4.Να αυξηθούν οι φόροι σε ποτά και τσιγάρα 5.Να εξομοιωθεί ο φόρος του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης. 6.Να υπάρξουν παρεμβάσεις για να μειωθεί το κόστος της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. 7.Άμεση αναστολή της λειτουργίας των 150 φορέων που έχει ήδη ανακοινώσει η κυβέρνηση και επιπλέον 60 φορέων, τα ονόματα των οποίων η Τρόικα έχει ανακοινώσει στην κυβέρνηση. 8.Αύξηση προστίμων για τα αυθαίρετα. http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=146500 5,6 διαφωνώ στα άλλα,χμμμμμμ
lary7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικα αυτη τη στιγμη υπαρχει συσκεψη για την ανακοινωση νεων μετρων. Προσωπικα εχω σπαταλησει πολλες ωρες απο τη ζωη μου για να ποσταρω τη συστημικη πραγματικοτητα αναλυοντας τις παραμετρους. Παρα το οτι καθε μερα επιβεβαιωνομαι , πολλοι συνεχιζουν να σκεφτονται και να τοποθετουνται συμφωνα με τα παθη τους και οχι συμφωνα με τη λογικη. Το μονο λοιπον που μπορω να κανω απο δω και περα μπας και ξυπνησετε, ειναι να ευχηθω καθε μερα να εχουμε και ενα νεο φορο. Μακαρι η εξαθλιωση να φτασει πατο. Ειναι η μονη λυση για τη σωτηρια αυτου του λαου που δεν καταλαβαινει αλλιως. Παρτο λιγο ποιο χαλαρα, αλλωστε σε ενα ανωνυμο φορουμ εισαι οπου ο καθενας μπορει να ερχεται και να κραζει για οποια αδικεια θεωρει οτι τον πλητει.Και ο Μακης Ψωμιαδης να εγραφε εδω, παλι το ποσο αδικημενος ειναι θα εγραφε. Η προσωπικη μου εμπειρια ειναι πως περα απο αυτους που φωναζουν, πολλοι Ελληνες εχουν αρχισει να παιρνουν χαμπαρι σε τι φαση βρισκομαστε αλλα κυριως πως ευκολες λυσεις για να ξεμπλεξουμε δεν υπαρχουν. Πριν λιγο καιρο μιλουσα με εναν φιλο που τραβουσε τα μαλια του γιατι η μανα του παιρνει παραπανω συνταξη απο τον μισθο της στα 57.....Βεβαια αυτος την εκανε για εξω γιατι καταλαβε αυτο που λες και εσυ,πως η μονη λυση για τη σωτηρια αυτου του λαου ειναι να πιασει πραγματικα πατο... Bonus ενα κειμενο που λεει τα πραγματα με το ονομα τους Link
Anaksimandros4 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ενω τωρα εχουμε δημοκρατια? Φυσικα αφου 30 χρονια εμεις τους ψηφιζουμε. Γιατι δεν ειναι δημοκρατια? Ας ψηφιζαμε κατι αλλο, αλλά οχι, εκει, 30 χρονια τα ιδια και τα ιδια γιατι μας βολευει μπας και μπουμε εμεις ή η κορη μας ή ο γιος μας σε καμια θεση καλη.
abc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Να προχωρήσει σε απολύσεις 120.000 υπαλλήλων «προστάζει» η Τρόικα την ελληνική κυβέρνηση. Σε αποκαλυπτικό έγγραφο, το οποίο έχει παραδοθεί στην κυβέρνηση και έχει στη διάθεσή του το protothema.gr, τονίζεται, μεταξύ άλλων, ότι: 1.Πρέπει να απολυθούν άμεσα τουλάχιστον 120 χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι, έτσι ώστε το δημόσιο να εξοικονομήσει από μισθούς το ποσό των 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. 2.Να μπουν σε εφεδρεία, σε πρώτη φάση, 50 χιλιάδες υπάλληλοι. 3.Να μειωθούν έως 30% οι συντάξεις των συνταξιούχων σε ΔΕΗ, ΟΤΕ και στα υπόλοιπα «ευγενή» ταμεία. 4.Να αυξηθούν οι φόροι σε ποτά και τσιγάρα 5.Να εξομοιωθεί ο φόρος του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης. 6.Να υπάρξουν παρεμβάσεις για να μειωθεί το κόστος της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. 7.Άμεση αναστολή της λειτουργίας των 150 φορέων που έχει ήδη ανακοινώσει η κυβέρνηση και επιπλέον 60 φορέων, τα ονόματα των οποίων η Τρόικα έχει ανακοινώσει στην κυβέρνηση. 8.Αύξηση προστίμων για τα αυθαίρετα. http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=146500 5,6 διαφωνώ στα άλλα,χμμμμμμ «Σκοτώνουν» το Εθνικό Σύστημα Υγείας για χάρη Ισραηλινών και Αμερικανών!
ikaruga24 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Lary7 ωραιο το αρθρο αλλα κανει ενα τρομερο λαθος. Μιλαει για -ανικανο- κρατος ενω στην πραγματικοτητα ειναι απλα προδοτικο. Σε καμια των περιπτωσεων δεν γινεται οτι γινεται επειδη ειναι ανικανοι. Αν ηταν θεμα ανικανοτητας θα γινοντουσαν πολλες βλακεντειες κινησεις και οχι μονο στοχευμενες οπως τωρα.
Mirlogria Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Σκάστα μαλάκα Έλληνα , πόσο ήταν το έλλειμμα τελικά ; http://news247.gr/oikonomia/elleimma_maimoy_gia_na_epivlhthoyn_ta_metra.1371810.html Ας έβγαινε να τα πει όταν ήταν ήδη στην Ε.Σ.Α.!Τώρα τι παριστάνει; Νομίζεις; Το ότι κάποια εποχή βγαίναν καλά λεφτά και φτιάξαμε κάποια σπίτια δε σημαίνει ότι το φυσάμε. Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά κατά 90% θα χρειαστεί να σκοτώσουμε κάποιο/α. Δεν υπάρχουν χρήματα και τα έξοδα υπερβαίνουν τα έσοδα. Γιατί την πέφτετε έτσι στον άνθρωπο; Το ότι έτυχε να έχει ακίνητη περιουσία δεν σημαίνει ότι το χρήμα ρέει και άφθονο! Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι το να βάζεις τέτοιους δυσβάσταχτους φόρους στα ΣΠΙΤΙΑ και τα ΜΑΓΑΖΙΑ είναι περισσότερο απάνθρωπο και χυδαίο κι απ'το να τρως ξύλο επί Χούντας... Άλλο "φορολογώ το μισθό σου" γιατί "βρήκες δουλειά και εργάζεσαι στη χώρα αυτή"... Άλλο "φορολογώ τα επιχειρηματικά κέρδη" γιατί "δραστηριοποιείσαι και κερδίζεις χρήματα στη χώρα αυτή"... Το "φορολογώ τα περιουσιακά σου στοιχεία επειδή...τα κατέχεις" πως σας φαίνεται; Προσεχώς και φορολόγηση οικοπέδων. Έλα Beni τώρα που γυρίζει Εδώ ρε φίλε έχουμε καμιά 10 στρέμματα αγροτεμάχια που είναι υπό ένταξη και παρακαλάμε να ΜΗΝ ολοκληρωθεί το σχέδιο για να γλυτώσουμε τα κερατιάτικα!
παπι Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Το "φορολογώ τα περιουσιακά σου στοιχεία επειδή...τα κατέχεις" πως σας φαίνεται; Υπαρχει η περιπτωση να εχεις σπιτι, αλλά να μην το κατεχεις. Πχ εγω, εχω σπιτι, πληρωνω φορους για αυτο, αλλά αν δεν πληρωσω τη δοση στη τραπεζα, τοτε δεν θα εχω σπιτι.
abc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Υπαρχει η περιπτωση να εχεις σπιτι, αλλά να μην το κατεχεις. Πχ εγω, εχω σπιτι, πληρωνω φορους για αυτο, αλλά αν δεν πληρωσω τη δοση στη τραπεζα, τοτε δεν θα εχω σπιτι. Αυτό ομως δεν είναι κάτι που στο επέβαλε ο ΓΑΠ με το έτσι θέλω. Είναι επιλογή σου και επένδυσή σου... Έχει τεράστια διαφορά! Αναφέρομαι φυσικά μόνο στο κομμάτι τράπεζα-δάνειο και όχι στους φόρους κατοχής σπιτιού από την κάθε κυβέρνηση...
Mirlogria Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δείξε μου Πουρνάρα έναν που να λέει αλήθειες να πάμε να τον ψηφίσουμε. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψεύδεται... Αλλά αυτά τα δύο παχύσαρκα κήτη (και πολλοί ακόμα) που περιφέρουν τον κώλο τους επί δεκαετίες στη Βουλή και στα Υπουργεία,ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ;1;2;20;ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ; Είναι σαν να προσλαμβάνεις υπάλληλο για την εταιρεία σου,να σου βγαίνει σκάρτος και μετά από λίγο καιρό να τον ξαναπροσλαμβάνεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.