tsioudiver Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Η καλύτερη λύση είναι - φεύγεις από τη χώρα της κομπίνας και των απατεώνων και όλους αυτούς τους βλέπεις μόνο που και που στο δορυφορικό κανάλι όταν θέλεις να γελάσεις λίγο... και όταν βαρεθείς, αλλάζεις κανάλι. Δεν είναι λύση να αποφεύγεις τα προβλήματα σου αλλά να τα αντιμετωπίζεις. Η παραπάνω πρόταση είναι απο τις χαρακτηριστικές που ακούγονται σωστές αλλά στη πράξη απέχουν..
dreamercon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είναι λύση να αποφεύγεις τα προβλήματα σου αλλά να τα αντιμετωπίζεις. Η παραπάνω πρόταση είναι απο τις χαρακτηριστικές που ακούγονται σωστές αλλά στη πράξη απέχουν.. Το πρόβλημα είναι ότι είναι αδύνατο να αντιμετωπίσεις το κράτος - που κάνει τις μεγαλύτερες παρανομίες και κομπίνες σε βάρος των πολιτών - χωρίς να παρανομίσεις και εσύ. Έφυγα από την ελλάδα το 1999, και δεν βλέπω να ξανάρχομαι. Εξάλλου η μετανάστευση είναι η ισχυρότερη μορφή διαμαρτυρίας. Η σχέση πολίτη-κράτους έχει διαρραγεί με ευθύνη του κράτους και εφόσον δεν μπορώ να δεχτώ την υπάρχουσα σχέση πολίτη-κράτους και να είμαι σωστός απένταντι στο κράτος όταν εκείνο δεν είναι απέναντι σε μένα, φεύγω - δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
Giorgos09 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αμέσως μπήκες σε αντικομμουνιστικό mode Η επανάσταση του 1821 σε χάλασε δηλαδή; Οχι πολιτικα παρακαλω.
black_widow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Το ονομα στη ΔΕΗ δεν αλλαζει μονο στην περιπτωση ενοικιαστη?και επειδη ειναι σα νεα συνδεση πληρωνεις και την εγγυηση! Για ιδιοκατοίκηση μιλάω. Έχει αποβιώσει ο παππούς , έχει αλλάξει δηλαδή και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου αλλά η ΔΕΗ έχει μείνει στο όνομα του ( κακώς προφανώς ). Θα κυνηγάει ποιόν η εφορία ;
lary7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Για ιδιοκατοίκηση μιλάω. Έχει αποβιώσει ο παππούς , έχει αλλάξει δηλαδή και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου αλλά η ΔΕΗ έχει μείνει στο όνομα του ( κακώς προφανώς ). Θα κυνηγάει ποιόν η εφορία ; Αυτον που εκανε αποδοχη κληρονομιας... Επισεις στην δεη φαινονται και τα στοιχεια του ιδιοκτητη και του ενοικιαστη. Οποτε αμα βαλεις το ονομα του αναπηρου θα φαινεται σας ενοικιαστης..... Δεν ειναι βλεπεις τοσο ευκολα τα πραγματα, χρειαζεται κατι ποιο ψαγμενο για να την γλυτωσεις....
black_widow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτον που εκανε αποδοχη κληρονομιας... Επισεις στην δεη φαινονται και τα στοιχεια του ιδιοκτητη και του ενοικιαστη. Οποτε αμα βαλεις το ονομα του αναπηρου θα φαινεται σας ενοικιαστης..... Δεν ειναι βλεπεις τοσο ευκολα τα πραγματα, χρειαζεται κατι ποιο ψαγμενο για να την γλυτωσεις.... Ιδιοκατοίκηση , δε νοικιάζει , δεν είναι ξένη , συγγενής είναι. Μένει τώρα να ψάξω τι ακριβώς παίζει με τον καθένα να δω τι μπορούμε να γλιτώσουμε. Τα τ.μ. που ανήκουν σε αυτή δηλαδή γιατί κρίμα είναι να φορτωθούμε παραπάνω φόρο κερατιάτικο γιατί η ΔΕΗ έχει άλλα στοιχεία ... Τι διαδικασία θέλει να δούμε τώρα Μας πιάσανε απροετοίμαστους και φυσικά φώναζα πόσο καιρό να πάνε να το αλλάξουνε ...αλλά δε με άκουγαν
lary7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ιδιοκατοίκηση , δε νοικιάζει , δεν είναι ξένη , συγγενής είναι. Μένει τώρα να ψάξω τι ακριβώς παίζει με τον καθένα να δω τι μπορούμε να γλιτώσουμε. Τα τ.μ. που ανήκουν σε αυτή δηλαδή γιατί κρίμα είναι να φορτωθούμε παραπάνω φόρο κερατιάτικο γιατί η ΔΕΗ έχει άλλα στοιχεία ... Τι διαδικασία θέλει να δούμε τώρα Μας πιάσανε απροετοίμαστους και φυσικά φώναζα πόσο καιρό να πάνε να το αλλάξουνε ...αλλά δε με άκουγαν Τσεκαρε η δεη τι ονοματα εχει στο αρχειο της. Σιγουρα του οκτωβρη δεν το γλυτωνεις, για τα αλλα καλο κουραγιο. Η μαγκια του μετρου ειναι οτι ηρθε ουρανοκατεβατο, πληρης αιφνιδιασμος. Εδω και χρονια λεω στους δικους μου να κοψουμε το ρευμα στο εξοχικο (παταμε μια φορα στα 2 χρονια....) αλλα δεν το παιρναμε αποφαση, Τωρα φοβαμαι πως με αυτο που θα ερθει θα εβγαζα και το κοστος φωτοβολταικων....
black_widow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Τσεκαρε η δεη τι ονοματα εχει στο αρχειο της. Σιγουρα του οκτωβρη δεν το γλυτωνεις, για τα αλλα καλο κουραγιο. Η μαγκια του μετρου ειναι οτι ηρθε ουρανοκατεβατο, πληρης αιφνιδιασμος. Εδω και χρονια λεω στους δικους μου να κοψουμε το ρευμα στο εξοχικο (παταμε μια φορα στα 2 χρονια....) αλλα δεν το παιρναμε αποφαση, Τωρα φοβαμαι πως με αυτο που θα ερθει θα εβγαζα και το κοστος φωτοβολταικων.... Δηλαδή θα την χρεώσει με το κόστος ανά τ.μ που είναι για τις υπόλοιπες κατηγορίες ; Ρε τι μαλάκες είναι αυτοί ...Αλλά γιατι εκπλήσσομαι... Σπίτι + εξοχικό + ενοικίαση καταστήματος ... So much win
Haldol Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πάλι τι να πω; Τρία σπίτια, σύνολο 500 τ.μ. σε πανάκριβη περιοχή, άλλα τρία καμιά 250αριά τ.μ. σύνολο σε μεσσαία περιοχή, ένα μικρό μαγαζάκι στο ίδιο μέρος, τρία διαμερίσματα (εξοχικά) κάπου κοντά 250-270 τ.μ. σύνολο και ένα μικρό «σαλέ» πάνω σε οικισμό σε βουνό. Κ*λο θα πρέπει να δώσουμε.
Dark_Duck Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Για ιδιοκατοίκηση μιλάω. Έχει αποβιώσει ο παππούς , έχει αλλάξει δηλαδή και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου αλλά η ΔΕΗ έχει μείνει στο όνομα του ( κακώς προφανώς ). Θα κυνηγάει ποιόν η εφορία ; Πιστεύεις πως η εφορία εχει την μηχανογραφικη υποδομή για να βρει τον υπόχρεο? Δεν νομιζω Τάκη...
slygeo87 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πάλι τι να πω; Τρία σπίτια, σύνολο 500 τ.μ. σε πανάκριβη περιοχή, άλλα τρία καμιά 250αριά τ.μ. σύνολο σε μεσσαία περιοχή, ένα μικρό μαγαζάκι στο ίδιο μέρος, τρία διαμερίσματα (εξοχικά) κάπου κοντά 250-270 τ.μ. σύνολο και ένα μικρό «σαλέ» πάνω σε οικισμό σε βουνό. Κ*λο θα πρέπει να δώσουμε. :mrgreen:
masteripper Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ξερει κανένας τι παίζει εαν κόψω μόνος μου το ρεύμα στο σπίτι μου... Δηλαδή εχω2 σπίτια και παω στην ΔΕΗ και πως οτι θέλω να γίνει διακοπή της σύνδεσης στο 1....απλά δεν θέλω ρεύμα...?
lary7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πάλι τι να πω; Τρία σπίτια, σύνολο 500 τ.μ. σε πανάκριβη περιοχή, άλλα τρία καμιά 250αριά τ.μ. σύνολο σε μεσσαία περιοχή, ένα μικρό μαγαζάκι στο ίδιο μέρος, τρία διαμερίσματα (εξοχικά) κάπου κοντά 250-270 τ.μ. σύνολο και ένα μικρό «σαλέ» πάνω σε οικισμό σε βουνό. Κ*λο θα πρέπει να δώσουμε. Ενταξυ δεν σε λυπαμαι, εχεις "λιπος" για να δωσεις...
fernadezzz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πάλι τι να πω; Τρία σπίτια, σύνολο 500 τ.μ. σε πανάκριβη περιοχή, άλλα τρία καμιά 250αριά τ.μ. σύνολο σε μεσσαία περιοχή, ένα μικρό μαγαζάκι στο ίδιο μέρος, τρία διαμερίσματα (εξοχικά) κάπου κοντά 250-270 τ.μ. σύνολο και ένα μικρό «σαλέ» πάνω σε οικισμό σε βουνό. Κ*λο θα πρέπει να δώσουμε. εσεις τα φαγατε!
black_widow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Πιστεύεις πως η εφορία εχει την μηχανογραφικη υποδομή για να βρει τον υπόχρεο? Δεν νομιζω Τάκη... Εμείς πάντως μία φορά τα δηλώσαμε στην εφορία ... Τι λέω τώρα , ε Σκάστα μαλάκα Έλληνα , πόσο ήταν το έλλειμμα τελικά ; http://news247.gr/oikonomia/elleimma_maimoy_gia_na_epivlhthoyn_ta_metra.1371810.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.