Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με hdd!!

nskoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα κ απο εμενα...χρειαζομαι βοηθεια με το pc μου...καποιο προβλημα πρεπει να εχει ο δισκος...του εχω κανει φορματ,του εχω τρεξει chdsk,τα εχω κανει ολα...οπωτε μπαινω στα windows,μετα απο 5 λεπτα κολλαει ολο το Pc,...δεν ανταποκρινεται σε τπτ!!πρεπει να του κανω ρεσετ κ μετα παλι τα ιδια...του εκανα φορματ γιατι δεν εμφανιζε μπλε οθονη..επισης αλλαξα θεσεις στισ μνημες αλλα τπτ κ νομιζω οτι ειναι σκληρος...οποιος μπορει ας βοηθησει!!ο σκληρος ειναι sata seagate 320gb...!ευχαριστω προκαταβολικα!!

Δημοσ.

Καλώς όρισες :)

Μάλλον καλορίζικο το πρώτο ποστ :lol: πως κρατήθηκες βρε παιδί μου τόσο καιρό; :lol:

Πες το μοντέλο του δίσκου σου (μην ακούσω 7200,11 σειρά θα πεθάνω:P) για να βρούμε τα διαγνωστικά και το σύστημά σου...

Δοκίμασες να αλλάξεις καλώδια στο δίσκο;

Εχεις το HDSentinel στο pc σου;

Δημοσ.

Γράφε με ελληνικά θα σβηστεί το ποστ σου :)

Ωραίααααααααα μια και μάθαμε τη σειρά του, πήγαινε βουρ στο site της shitgate και κατέβασε το διαγνωστικό να σου πει τι παίζει... Μάλλον τα κάλαντα θα σου πει αλλά τεσπα...

Αν βγει καθαρός που αμφιβάλω, πάμε σε επόμενα τεστ...

btw σε ρώτησα και κάτι άλλο πιο πάνω :rolleyes:

Δημοσ.

ναι,σορρυ μ ξεφυγε..αυτο το fcbk μας εχει καταστρεψει...βασικα δεν ειμαι στο pc μου τωρα...αν ημουνα θα ηθελα 1 μερα να απαντησω με τοσα κολληματα που τρωει....΄)

btw για βοηθα λιγο...τι με ρωτησες!?!

Δημοσ.

To μοντέλο του δίσκου ακριβώς (θα σου έδινα και λινκ) και το υπόλοιπο σύστημα απο τι αποτελείται, στην περίπτωση που λέμε τώρα βγει οκ ο shitgate

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...