geioannou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 σε φορητο οπου λειτουργει κανονικα ο ήχος, οταν συνδεω εξωτερικο ηχειο τοτε σταματαει μεν ο ηχος απο το φορητο αλλα δεν μεταδιδετε απο τα ηχεια. επιβεβαιωνω οτι τα ηχεια που χρησιμοποιώ ειναι ΟΚ μιας και εχω δοκιμασει αρκετα ακουστικα. μπορω να τσεκαρω με καποιο τροπο εαν υπαρχει βλαβη στην υποδοχη ?
xristoforos89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μηπως εννοεις.. ''σε φορητο οπου λειτουργει κανονικα ο ήχος, οταν συνδεω εξωτερικο ηχειο τοτε σταματαει μεν ο ηχος απο το φορητο αλλα δεν μεταδιδετε απο τα ηχεια'' ; Γιατι συμφωνα με αυτο που εχεις γραψει, φυσιολογικο ειναι. Πηγαινε Εναρξη-->Πινακας ελεγχου-->Υλικο και Ηχος-->Ηχος και δες ποια συσκευη ειναι ως προεπιλογη οταν συνδεονται τα εξωτερικα ηχεια.
geioannou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 εχω παει εκει αλλα οτι συνδιασμους και να κανω δεν παιζει !!!!
warewolf Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 . επιβεβαιωνω οτι τα ηχεια που χρησιμοποιώ ειναι ΟΚ μιας και εχω δοκιμασει αρκετα ακουστικα. Απο αυτη τη φραση μπερδευτηκα. Τα ηχεια ειναι οκ μιας και εχεις δοκιμασει ακουστικα που. ; Tελος παντων, ανεφερε τι ειδους ειναι τα ηχεια που δεν παιζουν. Δεν πιστευω να ειναι τιποτε μεγαλα βασης οπου θελουν ενισχυτη για να παιξουν ετσι. ; Εννοεται οτι εχουν ενσωματωμενο ενισχυτη μεσα τους οπως τα ηχεια pc σωστα. ;
geioannou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 αρχικα τα ηχεια που εβαλα ειναι απο το desktop μηχανημα μου. απο εκει και περα εβαλα και τα ακουστικα απο το κινητο μου για να επιβεβαιωσω οτι δεν εχει να κανει με τα ηχεια... δεν εννοουσα βεβαια ηχεια απο στερεωφονικο...!!!!
warewolf Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα με τον εσωτερικο διακοπτη της υποδοχης του βυσματος ή καπου αλλου, ισως κατι συνεβει σε επιπεδο software. Αν εχεις τους drivers (ή αν εχεις win 7 και συνδεθουν στο ιντερνετ) δοκιμασε καταργηση του υλικου της καρτας ηχου απο την διαχειριση συσκευων μηπως παιχτηκε κατι. και ξανακανε ανιχνευση για νεο υλικο (αν τα win 7 δεν ανιχνευσουν αυτοματα το νεο υλικο) Ανεφερε και τι laptop εχεις, μηπως καποιος με το ιδιο laptop σε βοηθησει με τις ρυθμισεις της καρτας ηχου (αν οφειλεται εκει το προβλημα) Ελπιζω να μην εχει παθει ζημια ο εσωτερικος διακοπτης του βυσματος, αν και οπως λες οταν μπαινει το βυσμα, απομονωνονται τα ενσωματωμενα ηχεια, που σημαινει οτι εν μερη δουλευει.
geioannou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 το φορητο ειναι ενα turboX του πλαισιου οπου ειχε προεγκατεστημενα vista. του εβαλα win 7 kai oi drivers εγατασταθηκαν κανονικα. εκανα καταργηση του υλικου το οποιο το βρηκε κανονικα μονο του και το εγκατέστησε κανονικα μετα την επαεκινηση, αλλα παλι δεν δουλευουν τα ακουσικα. υποψιαζομαι να εχει παθει κατι το βισμα. οταν θα το παω στην φιλη (μου το εδωσε για format) θα την ρωτησω μπας και γνωριζει κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.