Προς το περιεχόμενο

2 modem-router στο ίδιο σπίτι?????

stavrossp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.... και sorry για την ενόχληση... μέχρι σήμερα στο σπίτι είχα ένα ενσύρματο modem.... σήμερα όμως απέκτησα και ένα ασύρματο... ξέρετε πώς μπορώ να τα φτιάξω έτσι ώστε να δουλεύουν και τα 2 ταυτόχρονα????? το κάθε ένα μόνο του δουλεύει μιά χαρά... όταν όμως ανοίγω και το δεύτερο κόβεται η σύνδεση απ'το το πρώτο....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :-) :-) :-)

δεν γινεται και τα 2 ταυτοχρονα συνδεδεμενα στην πριζα τηλεφωνου.το ενα απο τα 2 θα παιξει και αυτο με προβληματα.εκτος αν εχεις 2 γραμμες και 2 adsl.λογικο ειναι αυτο που γινεται.οταν ανοιγεις το δευτεροπροσπαθει να συγχρονισει.επηρεαζει την γραμμη του πρωτου και πεφτει η συνδεση συνδεεται το δευτερο και παει λεγοντας.και γενικα και αυτο που συνδεεται επειδη το επηρεαζει το πρωτο παιζει με προβληματα

δεν πρεπει να γινετε γιατι και ενα αλλο παιδι το ζηταγε αυτο αλλα δεν βγεικε ακρη

σωστα το εχουμε πει πολλες φορες εδω μεσα οτι δεν γινεται.

τιποτα αν θες να εχεις 2 ρουτερ για πιο πολλους υπολογιστες τοτε αν ειναι να ανοιγης ενα απο τα 2 οποιο σε βολευει πιο πολυ

και θα πρεπει οχι μονο να ειναικλειστο το αλλου αλλα να ειναι καλου κακου εκτος το τηλεφωνικο αλλιως μπορει να δημιουργησει θεματα επειδη τερματιζει πανω στο ρουτερ.

Τι ακριβώς θέλες να κάνεις με τα 2 ρουτερ στο σπιτι σου?

Γιατί εγώ έχω 3 ρουτερ συνδεδεμένα μεταξύ τους για να μοιράζουνε το σήμα καθώς μένω σε 2 όροφο σπίτι.

ναι αλλα εσυ τα εχεις σαν access points ή εχεις access points.αυτος θελει 2 adsl router ταυτοχρονα στην ιδια πριζα.πρεπει το ενα να γινει access point

το ενσύρματο το έχω στο δωμάτιο που έχω σταθερό υπολογιστή... το ασύρματο που πήρα το θέλω για το λάπτοπ και το PS3.... δεν θέλω όμως να το έχω στο δωμάτιο (λόγω ακτινοβολίας) και το έβαλα στο σαλόνι... σίγουρα μπορώ να ανοίγω ή το ένα ή το άλλο αναλόγως τι θέλω, αλλά λέω μήπως μπορώ να τα έχω και τα 2 μαζί χωρίς να κόβεται η σύνδεση σε κάποιο...

για να εχεις και τα 2 μαζι θα πρεπει.

α.ειναι ενα απο τα 2 να εχει λειτουργεια repeater(χλωμο)

β.η και τα 2 να παιζουν wds.(πρεπει να μας πεις μοντελα για να σου πουμε και το wds προυποθετει οτι και τα 2 ρουτερ ειναι ασυρματα.αν το ενα ειναι ενσυρματο οπως λες δεν γινεται.και αμα ειναι και τα 2 ασυρματα απλα το ενα παιρνει ασυρματα απο το αλλο και δινει ασυρματα

δηλαδή θέλεις να συνδέσεις και στα 2 τηλεφωνική πρίζα Ή να συνδέσεις το ένα με τηλ. πρίζα και να τα συνδέσεις μεταξύ τους με UTP Ethernet καλώδιο?

το πρωτο θελει να κανει

Καλησπερα

Θα βγαζεις παντα το τηλ. καλωδιο απο το ρουτερ που δε δουλευει και θα ειναι κλειστο. Και εγω ετσι τα εχω στο σπιτι. Και τα 2 τηλ. καλωδια κουμπωμενα, δε παιζει να παιζει.

σωστος.δεν παιζει.

και έτσι μπορούν να δουλεύουν ταυτόχρονα????

αν θεςγια να παιξει κανεις το εξης.απο το ρουτερ που ειναι με καλωδιο στο δωματιο σου ριχνεις ενα Utp μεχρι το δευτερο ρουτερ και το συνδεεις σε μια Lan toy.στο ασυρματο ρουτερ δινειςμια διαφορετικη Ip απο αυτο που εχεις στο δωματι σου αλλα στο ιδιο δικτυο.αν πχ το ρουτερ στο δωματιο ειναι 192.168.1.1 εσυ θα δωσεις στο αλλο 192.168.1.χ οπου χ οτιδηποτε εκτος απο 1.καλο ειναι να δωσεις κατι μακρινο πχ 192.168.1.254. και το αναποδο βεβαια.αν το ρουτερ στο δωματιο ειναι 192.168.1.254 τοτε δωσε στο αλλο πχ 192.168.1.1 η 192.168.1.253.απλα σκοπος ειναι να δωσεις καποια Ip που δεν την εχει η δεν θα την παρει αλλο Pc (εκτος ευρου dhcp)

και στο ρουτερ το δευτερο που εχει το ασυρματο πρεπει να κλεισεις τον dhcp για να μην υπαρχουν 2 dhcp.

μια αλλη λυση ειναι καταργεις το δικο σου ρουτερ και βαζεις το ασυρματο στο σαλονι και τραβας καλωδιο μεχρι το δωματιο.αν και το κινητο σου παντως ειναι χειροτερο απο ενα wi fi stick .

επισης υπαρχει και η λυση με Powerline δηλαδη δικτυο μεσω ρευματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...