stavrossp77 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα.... και sorry για την ενόχληση... μέχρι σήμερα στο σπίτι είχα ένα ενσύρματο modem.... σήμερα όμως απέκτησα και ένα ασύρματο... ξέρετε πώς μπορώ να τα φτιάξω έτσι ώστε να δουλεύουν και τα 2 ταυτόχρονα????? το κάθε ένα μόνο του δουλεύει μιά χαρά... όταν όμως ανοίγω και το δεύτερο κόβεται η σύνδεση απ'το το πρώτο.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :-)
dimitrisOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 δεν πρεπει να γινετε γιατι και ενα αλλο παιδι το ζηταγε αυτο αλλα δεν βγεικε ακρη
mikelamar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 δεν πρεπει να γινετε γιατι και ενα αλλο παιδι το ζηταγε αυτο αλλα δεν βγεικε ακρη Συμφωνώ
stavrossp77 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ευχαριστώ παιδιά.... είχα ψάξει στο net για το θέμα... και δεν βρήκα κάτι.. αλλά είπα να ρωτήσω και σας εδώ που το ''έχετε'' το θέμα.. ευχαριστώ και πάλι...
dimitrisOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 τιποτα αν θες να εχεις 2 ρουτερ για πιο πολλους υπολογιστες τοτε αν ειναι να ανοιγης ενα απο τα 2 οποιο σε βολευει πιο πολυ
jason_rethymno Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Τι ακριβώς θέλες να κάνεις με τα 2 ρουτερ στο σπιτι σου? Γιατί εγώ έχω 3 ρουτερ συνδεδεμένα μεταξύ τους για να μοιράζουνε το σήμα καθώς μένω σε 2 όροφο σπίτι.
stavrossp77 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 το ενσύρματο το έχω στο δωμάτιο που έχω σταθερό υπολογιστή... το ασύρματο που πήρα το θέλω για το λάπτοπ και το PS3.... δεν θέλω όμως να το έχω στο δωμάτιο (λόγω ακτινοβολίας) και το έβαλα στο σαλόνι... σίγουρα μπορώ να ανοίγω ή το ένα ή το άλλο αναλόγως τι θέλω, αλλά λέω μήπως μπορώ να τα έχω και τα 2 μαζί χωρίς να κόβεται η σύνδεση σε κάποιο...
jason_rethymno Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 δηλαδή θέλεις να συνδέσεις και στα 2 τηλεφωνική πρίζα Ή να συνδέσεις το ένα με τηλ. πρίζα και να τα συνδέσεις μεταξύ τους με UTP Ethernet καλώδιο?
stavrossp77 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ξέρω αν είναι να τα συνδέσω μεταξύ τους.. το ένα το έχω βάλει στο δωμάτιο.. στην τηλεφωνική γραμμή του δωματίου.. και το άλλο στην τηλεφωνική γραμμή του σαλονιού.. απλά λέω μήπως με κάποιο τρόπο είναι δυνατόν να δουλεύουν και τα 2 μαζί...
jason_rethymno Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι με 2 τηλεφωνικές γραμμές και στα 2 ρουτερ δε γίνεται να δουλέψουν.Μόνο στο ένα μπορείς να βάλεις.αλλά μπορείς να τα συνδέσεις μεταξύ τους με καλώδιο UTP ethernet.
rfc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα Θα βγαζεις παντα το τηλ. καλωδιο απο το ρουτερ που δε δουλευει και θα ειναι κλειστο. Και εγω ετσι τα εχω στο σπιτι. Και τα 2 τηλ. καλωδια κουμπωμενα, δε παιζει να παιζει.
stavrossp77 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 και έτσι μπορούν να δουλεύουν ταυτόχρονα????
jason_rethymno Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 για να δουλέψουν ταυτόχρονα σύνδεσε τα με καλωδίο ethernet
stavrossp77 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 οκ!!!! θα τα συνδέσω έτσι... ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
rfc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 και δικτυο μεταξυ τους με utp καλωδιο να κανεις, παλι το ενα τηλ. καλωδιο θα ειναι εκτος ειπαμε. Αλλιως δε θα εχεις ιντερνετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.