Προς το περιεχόμενο

ANIME stin Ellada!

pseira

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εγώ ρώτησα αμα έχει δει τιν ταινία Devilman κανείς, όχι την σειρά. Να κσέρω άμα είναι να ασχοληθώ να την κατεβάσω. Thanks B)B)

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ρρρρρρρρρρρ:evil: :evil: :evil: και χαρηκα προς στιγμην. αυτο ειναι το getter robo g και οχι το κλασσικο getter robo που ειχε παιχτει στην ελλαδα.

thanks παντως!:-D

BTW' date=' επιτρεπεται το link που εδωσες? ξερω οτι το animesuki δεν εχει licenced, αλλα και παλι...[/quote']

Den einai tracker kai den exei licenced opote ektos an den katalava kati apo tous kanones, epitrepete.

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση.

Πρόσφατα μου έστειλε ο θείος :

Ghost in the Shell 2

Visions of the Escaflowne

Neon Genesis Evangelion (remastered 26 eps + Death + Rebirth)

Serial Experiments Lain

Guyver Anime

Full Metal Alchemist

Nausicaa of the Valley of the Wind

BGC Tokyo

Naruto

Τώρα βρίσκονται στο ταχυδρομείο Berserk και Trigun.

Εννοείται έχω τα θεϊκά και αξεπέραστα Akira και Ghost in the Shell.

Με τί να συνεχίσω; Το Ghost in the shell 2nd GIG αξίζει;

Θυμάται κανείς το Mangazone που έβαζε στο γαλλικό κανάλι MCM; Εκεί έδειχνε κάτι πραγματικά γ@μ@τα anime, αλλά δεν ξέρω τίτλους...

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

To NGE einaii Holy Bible twn anime, alla genika eimai kata tis arxeolatrias,na vlepeis diladi anime mono 5etias kai piso.

Tha protinw Speed Grapher,Haruhi Suzumiya,Gunparade March,Saikano,Trinity Blood,Fate-Stay Night,Vandread,Black Lagoon,Rahxephon,Wolf's Rain,Elfen Lied

Δημοσ.

Πάντως, χωρίς να είμαι γνώστης ή να θεωρώ τον εαυτό μου ακόμα λάτρη των anime, πιστεύω ότι το Akira είναι κορυφή, με δεύτερο το Ghost in the shell...

H υποβλητικότητα και το βάθος του Akira είναι για μένα αξεπέραστα, τουλάχιστον μέχρι τώρα... Τώρα έχω αρχίσει και βλέπω σωρηδόν τέτοιες ταινίες, από NGE μέχρι Lain, Nausicaa, κλπ.

Μια μέρα είχα πάθει anime mania και είδα με τη σειρά Akira, Ghost in the shell και Ghost in the shell 2. Έκατσα να μεταφράσω και τους αγγλικούς υπότιτλους του Ghost in the shell 2 αλλα κάπου αρχίζουν να το πλατιάζουν με τα φιλοσοφικά και μου βγήκε λίγο περίεργα. BTW, αν έχει κανείς ελληνικά καλά υπότιτλα θα ήμουν υποχρεωμένος...

Είναι πάντως εθιστικότατα...

• Super Moderators
Δημοσ.

to NGE einai apo ta pio kammena anime olwn twn epoxwn...eidika an skeftoume poses fores ekane apopeira autoktonias o dhmiourgos tou :P

Δημοσ.

To agapimeno mou anime mexri tora einai to Ergo Proxy. Exei kanei air stin japan mexri to 23 opou kai teliwse kai exei ginei subed mexri kai to 14. Kathe episodio einai san na to exei grapsei allos! Polli poio WTF apo to NGE kai me kinisi les kai einai kanoniki tainia. Dokimaste to, tha kaite! protinw sub apo Shinsen-subs kathos einai HD kai exei kapoia xrisima notes sto telos gia na katalaveneis perierga opos kati ellinika kai apo poio pinaka zografikis gnostou zografou einai ta louloudia sto episodio! :P Poli skaloma!

Δημοσ.

Ελληνικά subs μήπως και βάλω και την σύζυγο να δεί κανένα μαζί μου πού μπορώ να βρω;

BTW, στο Lain, πόσα επεισόδια σας πήρε για να καταλάβετε τί παίζει;

Δημοσ.

Ρε παιδιά είμαι νέος (σχετικά) σε αυτό το είδος από που μπορώ και εγώ να βρω τις σειρές που δεν έχω; Ψάχνω απέλπησμένα το Full Metal Alchemist τη δεύτερη χρονιά. Αν κάποιος θέλει να με βοηθήσει ας μου στείλει mail στο [email protected] .Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...