guido Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν γνωστός μου θέλει να παραγγείλει νέο PC και μου ζήτησε μία σύνθεση. Του πα για ξεχωριστά parts από άλλα μαγαζιά κτλ, αλλά είναι κάθετος και θέλει από Πλαίσιο. Το δεχόμαστε/παραβλέπουμε και συνεχίζουμε Το budget είναι 450, αλλά οκ λογικά δεν θάχει πρόβλημα να πάει 500 Χρήση γενική, αλλά θέλει να παίζει και games. (χωρίς τρελές απαιτήσεις σε απόδοση) Οθόνη θα του δώσει ένας γνωστός μια 22άρα Monitor-TV Γνώμες αλλαγές στην παρακάτω σύνθεση; Τόσο ως προς το καλύτερο για την δουλειά που το θέλει, όσο και προς μείωση της τιμής
rafail1994 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μια χαρά είναι η σύνθεση άλλωστε κατι καλύτερο από το πλαίσιο δεν μπορεί να κάνει
guido Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Σκέφτομαι μήπως να βάλω τον AMD Athlon II X4 640 και να μπει καλύτερη κάρτα γραφικών με τα +20 ευρώ. Τι λέτε; Από την άλλη όμως επεξεργαστή χλωμό να αλλάξει σύντομα. Κάρτα γραφικών όμως σε κανα 2 χρόνια έτσι και αλλιώς θα θέλει νέα. Οπότε να το αφήσω όπως έχει;
guido Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 απλά θέλω να πάω σε sAM3+ μητρική για να υποστηρίζει μελλοντικές αναβαθμίσεις. η 5570 θα την παλεύει σε νέα FPS και Pro; Σε normal settings κτλ edit: Ιδέα δεν έχω για την ανάλυση, sorry .
pano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 απλά θέλω να πάω σε sAM3+ μητρική για να υποστηρίζει μελλοντικές αναβαθμίσεις. η 5570 θα την παλεύει σε νέα FPS και Pro; Σε normal settings κτλ edit: Ιδέα δεν έχω για την ανάλυση, sorry . Φίλε guido σε καταλαβαίνω αλλά ζυγίστε τα πράγματα,δηλαδή καλύτερο είναι να πάει σε μια σύγχρονη μητρική αλλά να μην μπορεί να παίζει παιχνίδια ικανοποιητικά(η 5570 σε αναλύσεις από 1600Χ900 και πάνω δεν θα την παλεύει με τους καινούργιους τίτλους και θα πρέπει να κατεβάζει την ανάλυση της οθόνης που είναι ότι χειρότερο ως προς την ποιότητα απεικόνισης) ή να πάει σε μια ''παλιά'' μητρική(η οποία παρεμπιπντόντως αν είναι η MSI 760GM-E51FX που λέει το Πλαίσιο δέχεται τους καινούργιους επεξεργαστές) και να πάρει μια καλύτερη κάρτα γραφικών; Υ.Γ Μάθε αν μπορείς την ανάλυση της οθόνης του κάποια στιγμή γιατί είναι σημαντικό,αν είναι πάντως 22άρα λογικά δεν πρέπει να είναι κάτω από 1680Χ1050.
guido Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 λοιπόν 20αρα wide είναι τελικά με 1680 x 1050 μέγιστη. την παλεύει η 5570 ,χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις για όλα high κτλ , σε αυτές τις αναλύσεις, ώστε να μείνουμε στην αρχική σύνθεση; αλλιώς η άλλη επιλογή είναι να πάμε σε x4 640 + 6670. Αξίζει όμως το downgrade του επεξεργαστή; @pano θέλει sAM3+, εδώ με το ζόρι "φυγαμε" από Intel
stm00192 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Να σου πω... δεν βάζεις τον φιλο να κανει μια εγραφή στο φορουμ να του τα κραξουμε λίγο απο πρώτο χέρι!! Μα και πλαισιο και αποφυγή intel με το ζορι και am+3 και παιχνίδια σε αυτο το budjet?? Ολα δικά του τα θέλει μου φαινεται και δεν γίνεται να του πεις!!
guido Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 . anyway επειδή βιαζόταν παραγγέλθηκε η διαφορά με την αρχική σύνθεση είναι ότι τελικά μπήκε x4 640 + 6670.
stm00192 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Οποιος βιαζεται σκονταφτει να του πεις!! Αντε με το καλο να έρθει και να το ευχαριστηθεί... αλλα μην του πεις οτι θα μπορουσε να παρει καλυτερο μηχανημα απο αλλού!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.