nikoskon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Φανταστείτε παιδιά ότι δεν μιλάμε για κανένα φαντεζί παιχνίδι...ένα απλό τεστ έκανα...πρόκειται για το RANDOM MAHJONG PRO... Φαντάζομαι τι θα δω όταν θα βάλω καμμιά φόρμουλα ή κανά ποδοσφαιράκι....θα τρελαθώ, έτσι??? Ε τώρα, με ξενέρωσες... Περίμενα κανένα πιο 3D... ευτυχώς το μόνο Game που έπαιξα ποτέ στο galaxy ήταν το angry birds Παίζεις παιχνίδια στο Galaxy S;;;!!!!!
karmen1983 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Παίζεις παιχνίδια στο Galaxy S;;;!!!!! Σε ξάφνιασα ε; Και πως θα περνάω την ώρα στο αεροδρόμιο;
nikoskon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Σε ξάφνιασα ε; Και πως θα περνάω την ώρα στο αεροδρόμιο; χαχααχα Σε πειράζω! edit για το#19: xaxaxaxaxaa
karmen1983 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 χαχααχα Σε πειράζω! Σώώώωώώώώώώώπα δε το κατάλαβα
orlox Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 OK. H S-AMOLED όχι μόνο είναι χάλια αλλά κάνει κακό και στα μάτια! 'ντάξει τωρα;! λολ και βγαζεις και τριχες στα χερια γι αυτο λενε και την karmen φιλος
karmen1983 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 και βγαζεις και τριχες στα χερια γι αυτο λενε και την karmen φιλος :lol: :lol:
dimi5 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδια μια ερωτηση το sgs2 εχουν βγει πολλα παιχνιδια οπως και το ιphone?
orlox Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Tο sgs μοιραζεται παιχνιδια με τα υπολοιπα android και η ποικιλια ειναι πολυ μεγαλη. Τα περισσοτεροι μεγαλοι τιτλοι ειναι κοινοι με το Ios τους αλλα υπαρχουν και καποιες αποκλειστικότητες για την μια η την αλλη πλατφορμα (android, ios) με το ios να εχει περισσοτερες που ομως δεν θα σου λειψουνε.
dimi5 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Tο sgs μοιραζεται παιχνιδια με τα υπολοιπα android και η ποικιλια ειναι πολυ μεγαλη. Τα περισσοτεροι μεγαλοι τιτλοι ειναι κοινοι με το Ios τους αλλα υπαρχουν και καποιες αποκλειστικότητες για την μια η την αλλη πλατφορμα (android, ios) με το ios να εχει περισσοτερες που ομως δεν θα σου λειψουνε. ok ρε φιλε να σε καλα σκεφτομαι να το αγορασω αλλα με οσα ακουω για την μπαταρια του οτι δεν διαρκει πολυ κτλ με κανει να μην το αγορασω..μια λυση σκεφτηκα να αγορασω 2 μπαταριες
nikoskon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 ok ρε φιλε να σε καλα σκεφτομαι να το αγορασω αλλα με οσα ακουω για την μπαταρια του οτι δεν διαρκει πολυ κτλ με κανει να μην το αγορασω..μια λυση σκεφτηκα να αγορασω 2 μπαταριες Πες μου ένα smartphone που με ανοιχτά data,sync,3G,που να έχει σετάρει mails, να παίζεις 1-2 παιχνιδάκια την ημέρα, να μπαίνει λίγο με WiFi,να μιλάς τουλάχιστον 1½ ώρα και να κρατάει πάνω από 1½ μέρα η μπαταρία του.
dimi5 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Πες μου ένα smartphone που με ανοιχτά data,sync,3G,που να έχει σετάρει mails, να παίζεις 1-2 παιχνιδάκια την ημέρα, να μπαίνει λίγο με WiFi,να μιλάς τουλάχιστον 1½ ώρα και να κρατάει πάνω από 1½ μέρα η μπαταρία του. to iphone?
karmen1983 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δε νομίζω... ούτε εγώ με τη χρήση που είπες πιο πάνω...
orlox Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 To iphoone σιγουρα οχι γιατι με την χρηση που του εκανα εγω επρεπε να το φορτιζω καθε μερα και αν το ειχα και σε τιποτα διακοπες και 2 φορες την μερα Το optimus 2x μου ομως αντεχει Με αυτη την μπαταρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.