marjel Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα , Θέλω να κάνω κάτι σαν το συγκεκριμένο παράδειγμα Link με μια μικρή παραμετροποίηση. Ας πούμε ότι έχω ένα αρχείο xml με πολλές εγγραφές τύπου > ¨<myxml> <field> <Name>George</Name> <year>2001</year> <type>2</type> </field> <field> <Name>Nikos</Name> <year>2001</year> <type>8</type> </field> <field> <Name>Takis</Name> <year>2008</year> <type>2</type> </field> </myxml> Θέλω από το Drop down menu ο χρήστης να επιλέγει χρονιά (οκ μέχρι εδώ) και τα αποτελέσματα που παίρνει να είναι πχ; ονοματεπώνυμο / τύπος George 2 Nikos 8 Το πρόβλημα είναι ότι μου εμφανίζει μόνο την τελευταία αλφαβητικά εγγραφή του έτους που θα επιλέξω . πιστεύω ότι κάπου εδώ θέλει αλλαγή¨ ><?php $q=$_GET["q"]; $xmlDoc = new DOMDocument(); $xmlDoc->load("cd_catalog.xml"); $x=$xmlDoc->getElementsByTagName('ARTIST'); for ($i=0; $i<=$x->length-1; $i++) { //Process only element nodes if ($x->item($i)->nodeType==1) { if ($x->item($i)->childNodes->item(0)->nodeValue == $q) { $y=($x->item($i)->parentNode); } } } $cd=($y->childNodes); for ($i=0;$i<$cd->length;$i++) { //Process only element nodes if ($cd->item($i)->nodeType==1) { echo("<b>" . $cd->item($i)->nodeName . ":</b> "); echo($cd->item($i)->childNodes->item(0)->nodeValue); echo("<br />"); } } ?> Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.