nikoskon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ΜΑΜΕ???? Πλάκα κάνεις... δώσε link με οποιονδήποτε τρόπο!
Dbzakias2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ψάξε στο μάρκετ mame4droid πολυ ωραιο! btw για playstation 1 εβαλα τον fpsx και ειμαι πολυ ευχαριστημένος! για gameboy εβαλα το gameboid για nintendo64 εβαλα το n64oid για snes το snesoid
nikoskon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 ROMs για το mame4droid που βρίσκουμε; Θα μπορούσα να έχω ένα πμ σε περίπτωση που θεωρείται αναζήτηση warez κάτι τέτοιο;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 http://lmgtfy.com/?q=roms+for+mame Tσεκαρα τις πρωτες 4 σελιδες, εχουνε direct links και "καθαρες" roms.
nikoskon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 http://lmgtfy.com/?q=roms+for+mame Tσεκαρα τις πρωτες 4 σελιδες, εχουνε direct links και "καθαρες" roms. Thx!
c0prse_grinder Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 ROMs για το mame4droid που βρίσκουμε; εγω ειχα κατεβασει 15GB roms για το mame32 και τα εχω ολα..περασα καμια 400αρια MB στην καρτουλα κανονικα απ'αυτα που ηθελα και τα παιζει τελεια στειλε μου pm αν θες link απο "μαζικο κατεβασμα"
orlox Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 μολις ηρθε το zeemote αλλα απογοητευτηκα. Ειναι τελειως άβολο Υποστηριζετε ακομα και σε στοκ απο το optimus 2x αλλα τι να το κανεις... Ισως με λιγη συνηθεια να το καταφερω. Παντως mame, n64 snes, psc παιζουν ολα μια χαρα με αυτο
Junior22 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Κατεβασα για το nexus s το psx player lite,το gba player lite και mojo gba lite.καταρχην ποιο ειναι καλυτερο gba emu?θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να παιξω στο psx player.κατεβασα rom αλλα οταν μπαινω μου λεει "you must specify the BIOS file in the settings before you can play any games"..παταω οκ και με βγαζει στο μενου.πρωτη επιλογη εχει το psx BIOS file και απο κατω εχει ως επεξηγηση "you must specify a bios file (normally named scph1001.bin)"..τι να κανω?
orlox Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Πρεπει να προσδιωρισεις το αρχειο bios και το βρήσκεις εδω http://tinyurl.com/6ascmho
imute Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ξέρει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω μούφα PS3 controller με το sixaxis controller ή θέλει το γνήσιο;
haris013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα παιδια..εχω το samsung galaxy 3 μπορω να βαλω καποιον εμουλειτορ για gameboy roms κυριως η υπαρχει θεμα με το hardware του κινητου και δεν θα τρεχει?αν ναι ποιος ειναι ο καλυτερος?
alexzzz Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα παιδια..εχω το samsung galaxy 3 μπορω να βαλω καποιον εμουλειτορ για gameboy roms κυριως η υπαρχει θεμα με το hardware του κινητου και δεν θα τρεχει?αν ναι ποιος ειναι ο καλυτερος? ο καλυτερος emulator για nintendo ειναι ο snes9x ex αλλα για καποιο λογο τον βγαλανε απο το market. Ομως ειναι open source οποτε ολο και καπου θα τον βρεις. Ολοι οι υπολοιποι απλα εχουν παρει τα source απο αυτον και το χρεωνουν LOL. Επισης υπαρχει και το snes droid. Ειναι βασισμενο στα sources του official snes9x αλλα σε πιο καινουριο built. Μπορει να εχεις λιγοτερες επιλογες και δεν τρεχει τοσο καλα οσο to snes9x ex αλλα θα εχεις καλυτερο ηχο. google αναζήτηση και θα βγάλεις άκρη. Δοκίμασε τον και δες αν θα έχει θέμα.
jemadux Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 για gameboy color ειναι καλο το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bslapps1.gbc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ic2xhcHBzMS5nYmMiXQ..
Gr_Soul Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Ξέρει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω μούφα PS3 controller με το sixaxis controller ή θέλει το γνήσιο; Μπορείς και μούφα, αρκεί να είναι ασύρματο bluetooth.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα