c0prse_grinder Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα παιδια, εχετε να προτεινετε καποιον emulator για android για game boy/game boy color η super nintendo? Δεν με πειραζει αν αυτο που χετε να προτεινετε ειναι επι πληρωρμης Επισης αν ξερετε.. Πως λειτουργουν αυτα? Πετας μεσα τα roms που εχεις απο το pc σου και τα διαβαζει αυτοματα η χρειαζεται να τα κατεβασεις μεσω της εφαρμογης? Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Η λογική είναι αυτή. Έχεις τις game roms κάπου στην κάρτα μνήμης. Ανοίγεις τον emulator και τρέχεις την ROM που θες. Για PSx έχω χρησιμοποιήσει. Για nintendo δεν έχω εμπειρία αλλά με μπρίζωσες. Θα το κοιτάξω και θα σου ποστάρω το βράδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ο καλυτερος emulator για nintendo ειναι ο snes9x ex αλλα για καποιο λογο τον βγαλανε απο το market. Ομως ειναι open source οποτε ολο και καπου θα τον βρεις. Ολοι οι υπολοιποι απλα εχουν παρει τα source απο αυτον και το χρεωνουν LOL. Επισης υπαρχει και το snes droid. Ειναι βασισμενο στα sources του official snes9x αλλα σε πιο καινουριο built. Μπορει να εχεις λιγοτερες επιλογες και δεν τρεχει τοσο καλα οσο to snes9x ex αλλα θα εχεις καλυτερο ηχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannis8558 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 θα το κοιταξω..γιατι πλακα πλακα..να χεις ενα super mario land να παιζεις αντι για fruit slice σιγουρα λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Σούπερ μάριο; με το n64 παίζεις zelda ocarina of time! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Σούπερ μάριο; με το n64 παίζεις zelda ocarina of time! Orlox εχεις βρει τροπο να κανεις τον emulator να λειτουργει και με το virtual joystick? Εμενα μου δουλευει μονο το D-pad.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Η λογική είναι αυτή. Έχεις τις game roms κάπου στην κάρτα μνήμης.Ανοίγεις τον emulator και τρέχεις την ROM που θες.Για PSx έχω χρησιμοποιήσει. Για nintendo δεν έχω εμπειρία αλλά με μπρίζωσες.Θα το κοιτάξω και θα σου ποστάρω το βράδυ. για psx μπορεις να μου πεις ποιον εχεις χρησιμοποιήσει διοτι εμενα δεν δουλευαν! Orlox εχεις βρει τροπο να κανεις τον emulator να λειτουργει και με το virtual joystick? Εμενα μου δουλευει μονο το D-pad.. εμενα στο n64oid δουλευει τελεια, δοκιμασε τον και πες μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Tελικα απλως καποια παιχνιδια δεν το υποστηριζουν. Λειτουργει οκ με αυτα που πρεπει, nice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 για psx μπορεις να μου πεις ποιον εχεις χρησιμοποιήσει διοτι εμενα δεν δουλευαν! Psx4droidV2 Και δουλευει τελεια στο o2x. Παράγγειλα και το bluetooth controller. Σε 1-2 μερες που θα το λαβω θα σας γραψω εντυπωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Psx4droidV2 Και δουλευει τελεια στο o2x. Παράγγειλα και το bluetooth controller. Σε 1-2 μερες που θα το λαβω θα σας γραψω εντυπωσεις. Link please. Μολις αρχισα να ασχολουμαι σοβαρα (oh the irony) με τους emulators και θελω να δω τι παιζει με αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Link please. Μολις αρχισα να ασχολουμαι σοβαρα (oh the irony) με τους emulators και θελω να δω τι παιζει με αυτο. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350219265746 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350219265746 Οταν το παραλαβεις περιμενουμε εντυπωσεις. Περιεργο σχημα εχει, αναρωτιεμαι αν ειναι βολικο. Εγω επεσα πανω σε αυτο (ψαχνοντας στους xda) http://www.icontrolpad.com/b αλλα το θεωρω πολυ ακριβο. Αλλα τελειο κατα τ'αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 εχει το i μπροστα. οπου i = φορος ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 εγω παντως εχω περασει εναν mame emulator και τα σπαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιος ειναι αυτος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα