KilliK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω μερικα svg files και χρειαζεται να τα μετατρεψω σε icon και png format συγκεκριμενου μεγεθους. Υπαρχει καποιο προγραμματακι που να κανει κατι τετοιο; στο google βρηκα ενα converter,το iconvert το οποιο ομως ειναι online converter και δεν επιτρεπει την επιλογη καθορισμενου image size output στο conversion. Επισης υπαρχει καποιος απλος viewer που να ανοιγει svg files? (εκτος και αν ο converter ειναι ελαφρυς και μπορω να τον χρησιμοποιω και για ανοιγμα) Τα xnview,irfanview,κτλ υποστηριζουν το ανοιγμα svg files αλλα χρειαζονται ενα συγκεκριμενο plugin το cad image dll,το οποιο ομως δεν ειναι δωρεαν και ανοιγει τα αρχεια με watermaks πανω τους. (δυστυχως δεν το βρηκα δωρεαν στον θειο) καμια ιδεα;
accipio Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Το FuturixImager ανοίγει svg αρχεία (με εγκατάσταση του extra plugins pack) αλλά δεν κάνει εξαγωγή σε svg.
TheELF Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχουν plugin για το irfanview αν δεν μπορέσεις να τα ανοίξεις με τα έτοιμα Plugin δες [url="irfanview"]εδώ[/url] όπου μπορείς να τα κατεβάσεις ένα-ένα(ψάχνεις για το CADImage - (version 7.2.1.7) )
KilliK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχουν plugin για το irfanview αν δεν μπορέσεις να τα ανοίξεις με τα έτοιμα Plugin δες [url="irfanview"]εδώ[/url] όπου μπορείς να τα κατεβάσεις ένα-ένα(ψάχνεις για το CADImage - (version 7.2.1.7) ) Τα xnview,irfanview,κτλ υποστηριζουν το ανοιγμα svg files αλλα χρειαζονται ενα συγκεκριμενο plugin το cad image dll,το οποιο ομως δεν ειναι δωρεαν και ανοιγει τα αρχεια με watermaks πανω τους. (δυστυχως δεν το βρηκα δωρεαν στον θειο)
warewolf Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ειμαι καθολου σχετικος απο αυτα, αυτο ή αυτο βοηθα. ?
PCharon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ελεύθερο λογισμικό για να τα κάνεις export σε PNG ή να... δημιουργήσεις κιόλας: http://inkscape.org Επίσης κάποτε είχα βρει και shell extension για τον Windows Explorer ώστε όταν επιλέγεις εμφάνιση σε thubnails να βλέπεις και τα svg, αλλά δε θυμάμαι όνομα. Για viewer σκέτο δε ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.