Προς το περιεχόμενο

Νέα Blue Screen of Death στα Windows 8

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατι που ειναι το λαθος αφου ξερεις και εσυ σιγουρα οτι τα Mac μπορουν να παρουν Windows?

το λάθος είναι ότι ότι ξεκινάει ένα "vs"...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εχω αλλαξει 7 Mac και η μοναδικη φορα που μου εβγαζε την μαυρη οθονη ειναι οταν ειχα βαλει μη συμβατες μνημες σε ενα Macbook Pro

Οι οποίες μη συμβατές είναι περισσότερες απο τις συμβατές, όπως και όλο το hardware, δεν είμαι φανατίλας των windows ούτε αντι-mac αλλά αυτο που γίνεται στα mac με το hardware και τις επιλογές είναι πραγματικά αξιοθρήνητο..

Και στο θέμα μας τώρα, η νεα blue screen είναι χάλια !

Εγω αυτο που καταλαβα ειναι πως παλι μπλε οθονες θα εχουν τα Windows!

Καλα λεω γω πως οποιος παει σε Os X δεν ξαναγυρναει σε Windows

Πω πωω pebkac ...

Τα MacOS τρέχαν τρέχουν και θα τρέχουν σε πολύ συγκεκριμένα Hardware.. Όποιος προσπαθήσει να το βάλει σε λίιιγο διαφορετικό setup, όχι πολύ, θα φάει του κόσμου το μπλέ (μαύρο μάλλον :Ρ). Είναι άλλη η λογική και η αποστολή τους :P Τα Windows είναι καταδικασμένα να τρέχουν παντού και πάντα, να υποστηρίζουν τα πάντα. Ε και μία μπλέ οθονούλα στο τόοοοσο καλό κάνει...για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι ^_^

Εγω θα τους προτεινα να βαλουν ενα κουταβακι στην μπλου σκριν. Να σε κοιταει ναζιαρικα να χαιρεσαι που γαμιεται το pc!

ΟΤ οπως στο Τwitter με τη φαλαινα.....!!!! ΟΤ

το ζητουμενο κατ'εμε, δεν ειναι αν ειναι ομορφη η ασχημη η B.S, αλλα να σου δινει σωστες πληροφοριες απο που προερχεται, για να μπορεσει να επιλυθει το προβλημα!

κι ας βαλουν οτι θελουν στην blue screen.

Εγω θα τους προτεινα να βαλουν ενα κουταβακι στην μπλου σκριν. Να σε κοιταει ναζιαρικα να χαιρεσαι που γαμιεται το pc!

Ωραιος!

Να εχει επιλογη να αλλαζεις οπως εκανες και στην αναζητηση στα XP που αλλαζες το σκυλακι.

Τα MacOS τρέχαν τρέχουν και θα τρέχουν σε πολύ συγκεκριμένα Hardware.. Όποιος προσπαθήσει να το βάλει σε λίιιγο διαφορετικό setup, όχι πολύ, θα φάει του κόσμου το μπλέ (μαύρο μάλλον :Ρ). Είναι άλλη η λογική και η αποστολή τους :P Τα Windows είναι καταδικασμένα να τρέχουν παντού και πάντα, να υποστηρίζουν τα πάντα. Ε και μία μπλέ οθονούλα στο τόοοοσο καλό κάνει...για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι ^_^

"Guru Meditation" , για να θυμούνται οι πολύ παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι! :-D

BSOD περιέργως είδα στα 7 δύο φορές σε δύο διαφορετικά συστήματα ενώ είχα να δω μπλε οθόνη από τα Millenium και τον πρώτο χρόνο των ΧΡ. Ούτε καν στα Vista!

Συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες που εχω απο τον ιδιο τον θειο, αυτο δημιουργηθηκε για να αλλαξει το ονομα BSOD, επειδη τρομοκρατουσε τους χρηστες, σε ΒΕ (Blue Emoticons), για πιο φιλικο περιβαλλον

Η microsoft σας φερνει πιο κοντα ρε σεις.... που κοροιδευετε

Ούτε καν στα Vista!

:confused: "Ούτε καν στα 'ξέρεις-ποια' " θα έπρεπε να πεις. Τώρα μπορεί να σε κυνηγάει η κατάρα των VistaBSOD :devil:

Μια χαρά την βρίσκω εγώ πάντως την καινούριγα BSOD. Απλά με τις παλιές αισθανόσουν τρόμο/φρίσκη/οδύνη/αγωνία/ταχυπαλμία. Με αυτήν αναρωτιέσαι "τι παίχτηκε";

:confused: "Ούτε καν στα 'ξέρεις-ποια' " θα έπρεπε να πεις. Τώρα μπορεί να σε κυνηγάει η κατάρα των VistaBSOD :devil:

Συγγνώμη, έπρεπε να πω τουλάχιστον Svista. :X

Βέβαια το όλο θέμα δε με απασχολεί πλέον γιατί χρησιμοποιώ Mac και εκεί δεν έχω δει ακόμη SBOD (Spining Ball Of Death) ή μαύρη οθόνη. Καμιά φορά βέβαια καθυστερεί λίγο το σύστημα εμφανίζοντας την περιστρεφόμενη μπάλα και εκεί μπορεί να προκύψει κάποιο άγχος. "Ρε λες να κόλλησε;" :fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...