Προς το περιεχόμενο

Νέα Blue Screen of Death στα Windows 8

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια χαρά τα καταφέρνουν να μην εμφανίζεται... από τα Seven και μετά έχω δει bsod μόνο σε screeshot. Έχουν ελαττωθεί τόσο που φοβάμαι ότι δεν θα δω ποτέ το smilie (αλλά ο Gi0 είναι φίλος... όλο και κάτι θα ανατινάξει)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Την είχα δει κι εγώ την οθόνη Hal9000 αμέσως μόλις έβγαλες το θέμα με τη developer 8 έκδοση που κατέβασα και πήγα να βάλω σε VM από περιέργεια αλλά αρνούταν να ξεκινήσει η εγκατάσταση κι αμέσως έβγαζε τέτοια οθόνη. Έβγαλα screenshot και σκέφτηκα να ανοίξω το ίδιο topic αλλά τελικά δε το έκανα γιατί δεν ήμουν σίγουρος για το αν πρόκειται τελικά για νέα BSOD ή απλά σφάλμα κατά την εγκατάσταση σε δικό του στυλάκι.

Την βλέπω έτσι

8_failed.png

HAL_INITIALIZATION_FAILED μουαχαχαχα :devil:

Έχουν ελαττωθεί τόσο που φοβάμαι ότι δεν θα δω ποτέ το smilie

Παίζει να είμαστε τα 2 μόνα, ψυχανόμαλα, άτομα που μας πέρασε αυτό απ'το μυαλό.

• Moderators

@οσους παραπονιουνται για την microsoft που δεν κανει τιποτα για τις μπλε οθονες

Μια χαρα κανει τη δουλεια της σε καθε νεα εκδοση των windows (μεχρι αποδειξεως του εναντιου).

Δεν χρειαζεται να πατε μακρυα, ενα search εδω στο insomnia για τις κατα καιρους μπλε οθονες που εμφανιζονται σε χρηστες, θα σας δωσει ενα καλο δειγμα για τον εκαστοτε φταιχτη και εαν οντως ειναι τα windows που πρεπει να κατηγορηθουν. Στη συντριπτικη πλειοψηφια τους θα μιλαμε για προβλημα hardware ή για προβληματικο 3rd party driver. Δεν εχω καμια σχεση με την ms, δεν μ απασχολει να υπερασπιστω ουτε αυτη, ουτε τα windows, αλλα ας αποδιδουμε τα του καισαρος τω καισαρι.

Οσον αφορα την "ωραιοποιηση" της, ναι,συμφωνω,δεν βλεπω το λογο για τον οποιο εγινε.

Δεν χρειαζεται να πατε μακρυα, ενα search εδω στο insomnia για τις κατα καιρους μπλε οθονες που εμφανιζονται σε χρηστες, θα σας δωσει ενα καλο δειγμα για τον εκαστοτε φταιχτη και εαν οντως ειναι τα windows που πρεπει να κατηγορηθουν. Στη συντριπτικη πλειοψηφια τους θα μιλαμε για προβλημα hardware ή για προβληματικο 3rd party driver.

Δεν παει ετσι! Η MS φταιει ετσι και αλλιως γιατι εχει κλειστο τον κωδικα της και δεν μπορει ο αλλος να γραψει τελειο driver :P

• Moderators

Δεν παει ετσι! Η MS φταιει ετσι και αλλιως γιατι εχει κλειστο τον κωδικα της και δεν μπορει ο αλλος να γραψει τελειο driver :P

True,true!"Ms open source your windows λεμε!"grin.png

που βρεθηκαν αυτα τα fonts στο post μου?Πφ!

χαχαχαχα!!! Τουλαχιστον διορθωθηκε αυτο!!! Καθε φορά που έβλεπες εκεινη τη μαμημενη μπλε οθονη με τα λευκα γραμματα, αγνώστου γραμματοσειρας, σφιγγόταν το στομάχι σου, ίδρωνες, παθαινες ενα μικρο εγκεφαλικο, δυο -τρια εμφραγματα, και ελεγες ΩΧ!!!! Τουλάχιστον τώρα στην αρχή μπορεί να μην πολυκαταλάβει κάποιος τι είναι!!! Αρκετά φιλική η εικόνα προς τον χρήστη!!!!!

α ρε microsoft!!! πραγματικα αντι να προσπαθησουν να μην εμφανιζεται, προσπαθουν να την κανουν πιο ωραια!!!!

Προσπάθησα να πάρω το νέο BSOD και να του δώσω πίσω τον τρόμο, τώρα αν τα κατάφερα δεν ξέρω...

6150630397_e5e463a813_z.jpg

Εγω αυτο που καταλαβα ειναι πως παλι μπλε οθονες θα εχουν τα Windows!

Καλα λεω γω πως οποιος παει σε Os X δεν ξαναγυρναει σε Windows

Εγω αυτο που καταλαβα ειναι πως παλι μπλε οθονες θα εχουν τα Windows!

Καλα λεω γω πως οποιος παει σε Os X δεν ξαναγυρναει σε Windows

και εγώ

TS3742_01_KP-001-en.jpg

και εγώ

TS3742_01_KP-001-en.jpg

Εχω αλλαξει 7 Mac και η μοναδικη φορα που μου εβγαζε την μαυρη οθονη ειναι οταν ειχα βαλει μη συμβατες μνημες σε ενα Macbook Pro

Εχω αλλαξει 7 Mac και η μοναδικη φορα που μου εβγαζε την μαυρη οθονη ειναι οταν ειχα βαλει μη συμβατες μνημες σε ενα Macbook Pro

Και εγώ 6 mac και δεν το είδα καμία φορά... όπως και στα +5 pc που άλλαξα από την εποχή των Seven και μετά όπου είχα και +- άπειρες επιλογές στο hardware

Και ενα κινητο οταν βγει η πρωτη συγκριση ειναι με iPhone δεν φταιω εγω για αυτο!

Αυτο που εχει σημασια ειναι αν θα ειναι συμβατοι οι Drivers των 7 με τα Windows 8 η θα λεμε "αχ η Asus δεν εχει drivers για την μητρικη μου αχ η Toshiba δεν εχει για τον φορητο μου"

Και ενα κινητο οταν βγει η πρωτη συγκριση ειναι με iPhone δεν φταιω εγω για αυτο!

σε αυτό το τόπικ όπως και σε αυτό όμως, φταις

σε αυτό το τόπικ όπως και σε αυτό όμως, φταις

Γιατι που ειναι το λαθος αφου ξερεις και εσυ σιγουρα οτι τα Mac μπορουν να παρουν Windows?

Παλικαρια κακα τα ψεμματα αλλα παντα οταν θα βγει κατι θα πρσπαθησουμε να το συγκρινουμε με τι αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...